eemelieaandersson

tisdag

Publicerad 2011-05-31 12:28:57 i Allmänt

Goddagens. Dags att skriva klart filosofi arbetet nu nu nu faktiskt. Sen ut i solen och svettas lite. Ikväll blir det fika och bio. It's a dejt. Höhö,vad vet jag.
Har precis kommit hem från stan och från anställningsintervju. Låter galet. Barcelona. Först köpenhamn från 1augusti och en månad fram, sen barcelona på obestämd tid. Låter nice, men mycket slit för lite pengar. Vill vill inte, måste bestämma mig. Tills nästa vecka. Jobbigt allt det där med framtid och sånt. Undrar hur barcelona är på hösten.
Dags att ta tag i sista delen av sista arbetet under gymnasietiden nu då! Fy satan vad skönt! Jag och mollan ska försöka anordna utsparks lekar. Kan bli kul. Hoppas det blir av. Man måste ju faktiskt ha sånt. Sen nästa vecka är det studentetn! fan va fort tiden går. Har massa studenter att gå på och pengarna bara flyger iväg nu känns det som. Båten på onsdag. Livet leker ändå lite nu. Fast bara lite. Det gjorde det verkligen inte igår. Vaknar av att man gråter, helt underbart. Snacka om att vakna på fel sida. Satt uppe till tre och pluggade (duktigt!). Fick ändå inte allt klart ju. Nä vafan, nu måste jag sätta igång så att jag kan komma ut och få lite sol!

ny tröja. hehe. fan måste köpa covers till nipplesen och tejp att tejpa fast min studentklänning, eftersom den är lite stor vid brösten.

trött

Publicerad 2011-05-29 00:07:25 i Allmänt

Aj, ont i ryggen och kroppen efter att ha stått upp hela dagen. Förutom att jag är superdupermega arg (överdrift) på jobb så känns det bra. Sjukt kul att man fått tre timmars pass typ hela sommaren. Verkligen love it. Det är nu det VERKLIGEN är dags att söka nytt jobb. Först skolan klart! Vet inte hur jag ska honna få klart min uppsats tills måndag men jag måste helt enkelt. Nä dusch nu, sen sova sen upp i lagom tid och plugga imorgon (måste plugga verkligen!). Sen blir det jobb igen. ¨

Fina nya halsband. Ursäkta att det ser lite väl naket ut där ja..

emmet i sina jontebrallor.

Publicerad 2011-05-28 10:54:46 i Allmänt

Har inte skrivt. Helt sjuk onsdagskväll. Vi är trötta på skolan, bestämde oss för en helgalen utekväll på båten och så blev det. Sen fick en lärare utbrott för att han hade sett det på facebook på oss igår. Ja typ wtf. Ångrar ändå inte det alls! Den lektionen vi missade var totalt meningslös ändå.
Men onsdagen var kul. Trots att kvällen gick alldeles för snabbt. Och att man vaknade av att hör höra någon spy flera gånger i en källare var ingen hit heller, men jaja. Älskar mina fina vänner ändå.
Igår skulle jag ha en hemmakväll med plugg. Somnade klockan fem och vaknade klockan åtta lagom till maten, sen blev det film och sen sova igen. Inget plugg men mys. Nu sitter jag och försöker plugga (går inte bra) sen ska jag till jobb. Ikväll blir det match hos ella hoppas jag hehe. Och sedan gården en liten stund kanske. Borde inte, måste plugga imorgon bitti. Men kan väl ta ett glas eller nått.
Nä fyfan vad jag svamlar. Vilken dröm jag drömde inatt. Vaknade och hoppades att det var sann. Den var som det var för bara ett litet tag sen. Festandet med dom er vi ni han du. Sjuk dröm.

jag och fina josseee. svinbra kvalité och söt man är verkligen.

gör allt, bara jag slipper plugga

Publicerad 2011-05-26 20:03:12 i Allmänt

Matvanor:

Bästa maträtt? Finns ju en jäkla massa gott. Har ingen direkt favorit, utan mer vad man är sugen på. Pizza tackar man ju dock aldrig nej till.
Bästa efterrätt? Allting med choklad
Bästa dryck? te? kaffe? vet inte faktiskt
Hatdryck och maträtt? blodkorv typ.. hatar teqila och rött vin (fått för mycket haha)
Bästa alkoholdryck? vodka redbull tror jag
Använder du smör på smörgåsen? smör = pålägg.
Smågodis eller färdiga påsar? smågodis såklart
Bästa soppan? broccolisoppa
Favoritglass? lilla glassfabriken italiensk choklad

 Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Så långt den lilla lönen räcker
Har du mer skor än kläder? Absolut inte. Kläder är roligare att köpa
Favoritplagg? Jeans tror jag
Favoritfärg på kläder? alltid användbart är svart. annars är väl blått fint. ah vet inte
Favoritfrisyr: Fint med både nedsläppt/uppsatt. Jag trovs nog själv bäst i uppsatt
Bästa mönster: blommigt kanske?
Bästa accessoar: smycken
Underkläder? Är jäkligt tråkigt att köpa, men ska de köpas ska det ändå vara snyggt
Hatplagg? Hatar väl inte de men har jäkligt svårt för leggins.

Arbete, utbildning:


Jobbar eller pluggar du? Pluggar i två veckor till bara (!). Och jobbar på burger king.
Vad vill du bli? Journalist tror jag. vet inte än
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Nä. Jag är extremt skoltrött, vill ha ett nytt jobb också..
Är lönen viktigast? Klart att lönen spelar roll. Men trivs man verkligen och känner att det är precis detta man vill jobba med så ska inte lönen få styra.

Lite allt möjligt:


Har du barn? Ah hell no
Är otrohet okej? Haha varför skulle det vara okej?
Älskar du någon? Mina fina vänner och familjen såklart
Betyder familjen mycket för dig? Familjen betyder otroligt mycket!
Vart åker du helst på semester? Mot värmen!
Bästa klimatet? Varmt solsken, ja sommar väder eller medelhavsklimat.
Hemmafest eller krogen? Hemmafest

dh

Publicerad 2011-05-24 22:15:52 i Allmänt

Sitter fortfarande i jogging kläder och tittar på löjliga tv program fast jag borde plugga. Skitsamma! Ska väl in i duschen nu. Funderar på om jag ska klicka hem ett par helt gudomliga pumps från nelly. Ja shoppinghysterin kliar i fingrarna. Men dom är jättefina och kostar bara 300. Okej jävla nelly kvalité suger bajs. Men dom är fina. Behöver inte fler klackar och borde lägga dom pengarna på annat. Men oohh. Jobbigt läge.
Nä duschen kallar sen blir det sängen. Med antingen filosofiboken eller italienskaboken. Borde bli italienskaboken. Oj, vad dåligt det kommer gå imorgon..

finisar

Publicerad 2011-05-24 17:22:16 i Allmänt

När lönen kommit och när jag blivit klar med allt jäkla skolarbete ska jag belöna mig själv med lite shopping. Hehe. Nej men dessa är så jäkkla snygga, förvänansvärt på gina. Tycker annars dom har tappat som fan.
Såg förresten delar av Hms höstkollektion och SKA ha den gröna jackan med jättepälsen. To die for. Om jag ens bor i sverige då he he.
Har fallit för märkeskläder. Inte bra emelie inte bra. Vill ha marc jacobs väska. Acne jacka. Mango skor. Saker som kostar mer än vad jag får ut i lön (överdrift men ni fattar poängen) Sånna saker ska man inte falla för ju!
Nä om jag skulle ta och ta tag i filosofin så att man kan bli klar med den skiten någon gång. Har ju inte ens pluggat italienska idag och prov imorgon. Bra där.

galet

Publicerad 2011-05-24 13:22:39 i Allmänt

adele- one and only spels på repeat. Nej fan där kunde jag inte lyssna mer på den på spotify. Inte heller somone like you. Sorgligt.
Förra veckan skickade jag in en ansökan till ett svenskt företag som sökte folk att jobba  i barcelona. Hjälper en med boende och bjuder på två veckors utbildning i spanska. Idag ringde en tjej därifrån och ville jag skulle komma på intervju så snabbt som möjligt. Så på tisdag nästa vecka ska jag dit! (alltså intervju i malmö men vet icke var haha). Pirrar i magen lite!
Oh gud nu måste jag sätta igång med pluggandet!

Nä, jag vet inte heller vad jag gör.

lite damp

Publicerad 2011-05-23 21:55:55 i Allmänt

Fick frispel innan. Fyfan! Arg som fasiken. Egentligen bara på mig själv för att jag är så värdelös (grym överdrift). Nä, men skulle plugga som satan idag och inte gjort någonting så det är ångest på hög nivå. Tog väl ut det över allt och alla. Tur man har fina vänner som står ut med en ändå. Efter en joggingrunda lite te och en halv melon känns livet lite lättare. Det gör inte lika mycket längre att jag inte pluggat ( imorgon kommer jag få damp igen på mig själv eftersom då måste jag göra ännu mer). Ska iallafall läsa igenom texten och sedan gå och lägga mig. Trots att ingen ska till lektionen imorgon så har jag ändå bestämt mig för att gå dit. Måste få en del saker gjort och har planer på lyktan efter vi slutat. Men vem vet, kanske är sängen mer lockande klockan sex på morgonnen än skolan. Vi får väl se.
Måste tacka bästa vän för att försöka göra mig glad när jag bara vill slå ihjäl någon. Fick ett gott skratt när jag såg detta på facebook.
Hej mitt lilla dampbarn. Ska jag göra dig glad?:D MAIN BAIN!!!!
Gabriela Tenggren Pipstolen?
Eller så kan du tänka på vår klassresa i bokskogen haha! Var det inte du, jag & joel som gick vilse?

Gabriela Tenggren När du halkade på båten
Gabriela Tenggren NÄR VI SÅG MFF MATCH HAHAN
Gabriela Tenggren När vi '''''''' vid husielivs? ÅH DETTA BLEV JÄTTEROLIGT

varför texten helt plötsligt blev extremt liten vet jag inte. Men fan va kul det var. Hahah, vilka minnen.

ignorera mitt extremt fula fyllesmile. På slääääägt. Hehe

måste måste

Publicerad 2011-05-23 14:36:13 i Allmänt

vara effektiv ida. Powernap nu sen måste måste jag skriva filosofi/svenska. Måste! Nej sova en halvtimme först mår man bättre av. Hoppas jag. Oh vill shoppa. Ha mer pengar. Köpa fina saker. Shopping får en alltid på bra humör.
Kuggade totalt italienskan idag. Orkar inte bry mig faktiskt. Det går utför. Fan asså! en vecka kvar bara kooom igeeen. Nä godnatt!

Vill göra något med mitt cp hår. Slinga de efter studenten och rhodos kanske? Ja, om pengar finnes. Sugen på kort också, men det vågar jag inte. Tar ju fem år att växa ut sen eller nått. Njaa.. Får väl se vad som händer. (dock händer inget innan studenten) eller kanske en toning? typ ljusbrunt. hmm får väl se

ännu fler tankar klottrade nånstans

Publicerad 2011-05-22 23:55:34 i Allmänt

Oj, jag tänkte på att nu kan man ju inte göra sådär. Innan skrev jag precis vad jag kände och tyckte. Ska jag göra det nu med fast jag vet att betydligt många fler kan se. Vilken "risk" man tar genom att länka sin blogg. Lite läskigt att inte veta vem som läser. Vem som läser ibland och inte bryr sig, och vem som läser varje dag flera gånger dagligen. Idag har jag än så länge 9 besökare och 25 klick på sidan. Vem är du? Nä orka bry sig. Tänker inte modifera (stavning?) mina tankar att göra någon man inte bryr sig om till lags.
Har fått nån typ av storm i min hjärna och tänker helt enkelt för mycket på två personer. Eller njaa, kanske inte bara på dom va. Det hade ju varit ganska löjligt. Nu är klockan mer än vad den skulle bli och jag har inte öppnat italienskboken idag. Kommer gå åt helvete imorgon men jaja. Nu ska jag sova och förhoppningsvis inte drömma.
ohhh ta mig till rhodos nu. Skitier i studenten och allt, vill bara iväg med mina älsklingar. hehe

Nån månad gammal bild. Jätte ostädat rum. Minns den kvällen tror jag. Med dig. Det var lite bra. tror jag

gråtfärdig

Publicerad 2011-05-22 21:05:42 i Allmänt

Herregud. Röst, låttext, allt, tillsammans. Så fint! Det är nästan så att man sitter och blir lite tårögd så en söndagskväll. Men nä.
Jag undrar varför det gjorde mig glad. Borde blivit arg. Som jag blir varje gång jag hör något om er (ni andra er). För han är jag bara arg på. han lurade mig. Den andre är inte samma sak.
Varför skriver jag sånt här? Jag vet inte, tankarna bara kommer när man skriver. (därför man har en bok där man skriver allt sånt utan censur)
Kommer kugga italienskan imorgon och få en helvetets vecka. Men fint ändå. Ser fram emot en biokväll iallafall. Förhoppningsvis fint väder och jobbiga joggingturer.
Förresten så gillar jag regn. Jättemycket. Mysigt att cykla hem från jobb i ösregn. Mysigt att sitta inne i sin säng med te och se film när det regnar ute.
fint det är. nädu, puss.

el beso del final

Publicerad 2011-05-22 11:31:37 i Allmänt

Sticka till jobb nu snart, börjar bli sen. Börjar om en halvtimma och ligger fortfarande i sängen. Aja, det löser sig. Haha mysig kväll igår. Tills jag fick nått i ögat och va tvungen att gå och lägga mig direkt. Vad fan hände. Gick int eatt öppna ögat. Nått fel.
Mormor va här precis. Hon ska göra ett par shorts till mig. Precis såna som jag vill ha. Liknar dom från HM. Fint och snällt.
Nä nu måste jag börja fixa mig. Hoppas det inte blir mycket att göra på jobb idag. Men det blir det för det är knattefotboll på bulltofta.

Förresten så råka jag somna mitt i ett smsade inatt. vaknar en timme senare av att det ringer och tror jag har drömt allting. Både smsen och ringandet. Mina drömmar är skumma. Svårt att skilja på verklighet och drömmar.
Förresten, hade velat se exakt vem som läser min blogg. Har fått för mig att du gör de.

nostalgi

Publicerad 2011-05-21 10:55:40 i Allmänt

Lyssnar på massa gammal musik. Neyo spelas för fullt och massa konstiga låtar från tider man minns så väl. Personer som är kopplade till vissa låtar. Händelser som påminner om vissa låtar. Tider i ens liv då allt gick jäkligt bra eller dåligt. Usch vad fint!
Nu ska jag sätta mig ute i solen med italienskboken och filosofiboken. Hoppas på att få mycket gjort idag så att man kanske kan göra nånting ikväll..
Lite fina gammla bilder från fina tider. Fan varför går man fortfarande inte i nian.

lonley

Publicerad 2011-05-20 23:46:48 i Allmänt

Fredagkväll och jag ligger ensam hemma i min säng. Ja, lite deppigt faktiskt. Och visst hade man önskat att man hade någon just nu. Klockan är tjugo i tolv och jag ska sova. Har inte pluggat men haft en fin helkväll framför tvn med chips.
Snackade med Ling. Vilken tjej. Man ska verkligen ta hand om dom fina vännerna man har alltså. Har länge trott att jag inte har så många som verkligen bryr sig. Visst några, och för mig tillräckligt. Men även tillräckligt för att flytta. Men vänskap alltså, det finns dom som är så fina. Stor kärlek.
Om en vecka är jag fri igen. Fi från pluggandet och kan äntligen träffa fina vänner jag inte sett på länge, göra saker jag själv vill göra (kickboxning med ling?), göra saker som jag borde (kanske inte jättekul,men nödvändiga). Nej, en vecka kvar nu,det är bara att hålla ut. Kommer låsa in mig på rummet eller biblioteket nästa vecka antagligen.Galet men så får det bli.
Nej fan somnar med ett leende på läpparna. Godnatt.
Förresten så drömde jag en helt sjuk dröm inatt. Pinsamt

fint det är

Publicerad 2011-05-19 23:05:07 i Allmänt

Oh, känner mig glad utan anledning. Hur ofta händer det egentligen? aldrig. Har inte pluggat men skit i det idag. Sugen på chips och dippa. Ska helt klart inhandlas till imorgon kväll. Blir en dejt med tvn eller italienskboken imorgon. Känns bra. Klart att jag ör sugen på att kröka, men känslan av bakis och hur lite man får gjort på bakisdagen får mig att inte vara sugen på att kröka. Får ta skolan nu, bara en vecka till ju! Sen blir det chill. Är det bara jag på skolan som tycker bokskogen med grillning ska bli lite småmysigt. Tydligen malin också. Trevligt. Hoppas det fina vädret hittar tillbaka. Mitt humör förändras och blir endast bra om det är varmt och sol ute.
Efterllängtade Rhodos, snart så!


Tur man har halsband så att man inte flashar HELA skiten. PUSS och godnatt

i wonder

Publicerad 2011-05-19 21:08:40 i Allmänt

Undrar om det är dyrt att bo i spanien eller italien. Undrar om det är lätt eller svårt att hitta jobb som inte kräver språkkunskaper. hm..
Är sugen. Faktum är att jag är sugen på ALLT som innebär bort från sverige.
Borde plugga en hel del. Har ingen lust. Nu är det fan inte långt kvar.
Vill tatuera mig också. var och vad vet jag ju inte.
jag vill träffa någon som dig fast utan det komplicerade.
nä vilket svammelinlägg. Fint de med ibland. Nu ska jag göra nått vettigt. kanske.

finally

Publicerad 2011-05-17 23:52:45 i Allmänt

oh herregud, jag är klar. Klar med uppsatsen som tagit mig FÖR många timmar att skriva. (har fortfarande kvar saker att skriva på svenska men den engelska är klar). Tack nu kan man börja med annat plugg som är lättare och går snabbare. 13 jävla sidor. Som man krigar för ett jävla godkänt. Helt sjukt!
Nä nu ska jag sova. Helt döende och trött i huvudet av all engelska och snack om terrorism. Tack o hej.

don't be afraid to make mistakes

Publicerad 2011-05-17 20:09:31 i Allmänt

Har absolut inget vettigt att skriva

Dagens humör: Ont i huvudet och ryggen och lika gnällig som vanligt..  
Dagens borde: PLUGGA. Kvittar hur mycket jag pluggar för det finns ändå massvis kvar
Dagens frisyr: Fett hår i en lilla-my knut på huvudet. blä
Dagens smink: Concealer and puder
Dagens klädsel: pjamasbyxor och gammal bk tröja
Dagens favoritlåt: mitt hjärta blöder
Dagens planer: Skriva klart engelsk uppsatsen och gå och lägga mig tidigt.
Dagens vill ha: SOMMARLOV och fint väder såklart.
Dagens längtan: Rhodos! Längtar hela tiden
Dagens beroende: Datorn, har nog suttit vid min eller skolans dator hela dagen idag för att plugga eller försöka plugga.
Dagens tråkigaste: Att man kom till lektionen (efter mycket tvekane om man skulle gå elle rinte) och det bara gick att ha lektionen i 30 min. Ångest
Helgens bästa: Lördagskvällen måste ju faktiskt varit det bästa
Helgens mest efterlängtade: En kul utekväll
Helgens pinsamaste: Vad jag sa till en person i lördags kväll. herregud, tur man kan skylla på spriten
Dagens motto: efter regn kommer solsken. (tror jag? hoppas jag!?)

vad hände

Publicerad 2011-05-16 10:24:48 i Allmänt

Jag skulle plugga så mycket denna helgen och idag. Inte gjort något, bra där.
Vilken jäkla lördagskväll. Vad hände. Vad hände med mig. Kände inte igen mig själv där ett tag. Ung och dum. Hade ju ändå kul faktiskt!
Fan vad vissa människor är märkliga. Otrogna idioter, hjärtlösa typer. okej lite överdrivet men jag skulle gärna vilja förstå mig på dig.
Att allt kan förändras så. Allt blir inget, så snabbt. Du gick rakt in i mig. Hälsade inte ens. Alltså va? jag förstår inte??

Inte helt nyktert på slagt

vi var så unga

Publicerad 2011-05-14 10:50:21 i Allmänt

herregud, satt och räkna på åren igår. Vad hände egentligen vilket år. Kusinen har växt upp och fyller femton. Skaffat sin första pojkvän. Kom fram till att det var precis samma som jag. Shit va de så längesedan! Ibland känns det som att det var igår. Lite ångest.
Nu blir det jobb. Slutar tidigt och förhoppningsvis hinner jag skriva så pass mycket på min uppsats att jag kan gå ut ikväll, hoppas. Nä dags att fixa sig nu. Pusss

har inte tid

Publicerad 2011-05-12 19:49:27 i Allmänt

Mår kasst. Har varit jäkligt gnällig på sistonde och tänker inte sluta. Drömmer sjuka mardrömmar. Kom hem från skolan och somna direkt. Ont i halsen och huvudet kommer sprängas. Tagit alvedon och ipren. Tycker lite synd om mig ändå faktiskt. Får se hur jag mår imorgon om det blir skola eller inte. Nu ska jag ialafall försöka få nån läxa gjord idag, sen somna tidigt.

woho

Publicerad 2011-05-11 23:00:37 i Allmänt

Suttit och pluggat hela dagen känns det som. Okej, mitt pluggande fungerar typ som så, skriva en mening, gå in på facebook, skriva en till mening, besöka nån blogg. Långsamt går det, men framåt! Är klar med resultat/fakta delen och måste skriva diskussion imorgon. Resten i övermorgon och översätta i helgen. Hej ingen fritid! Jaja, en månad. hehe!
Shit, att man kan bli lättad över något man inte vet någonting om. Knäppt.
Nej nu måste jag faktiskt sova, en lektion imorgon bitti men sen hålla i idrottslektion för ettorna (BLÄ).
Pussss

Bjuder på en eextremt ful bild från London. Min hållning? Dags att träna så att den blir bättre kanske? eh ja. Lillebror förstår jag inte heller vad han gör.

vackraste

Publicerad 2011-05-10 22:31:56 i Allmänt

nu borde jag sova. Men som vanligt på tisdagar så släpps gossip girl. är helt besatt och måste se det. Har bränt ansiktet (smart som man är så är det enda stället jag inte tänkte på att smörja med solfaktor). Upp tidigt imorgon och MÅSTE plugga hela dagen.
fin dag annars. oftast iallafall. puss och godnatt.

bikini

Publicerad 2011-05-10 17:33:00 i Allmänt

har fått någon sorts bikininoja. Nej inte noja. Mer att jag vill köpa alla bikinisar jag ser. Den på bilden är ny. Fick hem en röd idag (dock tveksam om jag ska behålla den eftersom volanger inte riktigt är min grej).
Varit ute och sprungit. Skönt, men hemskt. Går ju inte i denna värmen!
Nej nu blir det födelsedagsfirande för fina mamma. Pusss

Ursäkta att det blev en till bikini bild...

ute

Publicerad 2011-05-10 14:35:21 i Allmänt

Stannade hemma från skolan. Mammas födelsedag. Jättevarmt, jättemycket läxa, steker och käkar wienerbröd. Livet är underbart ibland. Nej pressa en halvtimme sen måste jag faktiskt in och fokusera på internationella relationer arbetet (som jag hade förhoppningar om skulle vara iallafall halvfärdigt idag). Pusssss

panik

Publicerad 2011-05-09 17:11:34 i Allmänt

Finns inget mer än skola i min hjärna just nu. Herregud, panik samtidigt som jag har lust att lägga ner projektet skola för ett tag. Det är en månad. Kör som ett mantra i huvudet, en månad bara, en månad. Skulle få en massa gjort idag. Har inte gjort ett skit! Så jäkla kasst.
Usch nä, vill knappt prata eller skriva om det får bara ångest.
Fan asså, balen kommer det ju snackas om en del nu framöver. Haha! Tur att man var en av dom som skämde ut sig absolut mest. Jaja, det är väl sånt som händer.
Älskade mamma fyller år imorgon. Så upp cptidigt för att sjunga.
Borde sticka ut och springa en runda, har för ont i ryggen. Äh så mycket man borde.
Nu borde jag sätta igång med att skriva om alqaida och osama. Lovley

Förresten så vet jag inte ens om inläggen kommer upp. Jag kan inte själv se de senaste tre inläggen så jag har ingen aning..

what a night

Publicerad 2011-05-08 21:11:04 i Allmänt

Bal igår. Vilken kväll! Mådde långt ifrån bra redan fem minuter efter vi anlänt på standbaden. Kvällen blev bättre desto mer klockan blev, och jag måste säg tack till alla extremt fina som hjälpte mig under de "svåra timmarna" i början.
Men trots allt måste jag ändå säga att det blev en hyfsat lyckad kväll.
Borde ha pluggat hela dagen idag, men har inte orkat resa mig från sängen ens. Dusch nu sen sova och upp tidigt imorgon.
alla tårarna igår (som jag knappt ens minns själv emn tydligen grät jag en jävla massa) har nog hjälp att lätta på trycket lite.
En månad kvar. För fan nu kör vi!

Fina älskade tjejer. Längtar till rhodos mer och mer för varje dag!

give me everything

Publicerad 2011-05-07 11:40:44 i Allmänt

Precis skapat ett konto på tradera. GAH! Vill ha saker. Kommer bli min nya hobby att buda hem saker. Hittade en svinsnygg paljettkavaj där budet låg på 320. Jag hade lätt kunnat buda 350, men efter mitt konto var skapat så fanns den inte kvar. Så jäkla synd. Nu är jag mer inne på Levis shorts. Och äkta chanelväska för 1500. Fint ska det va.
Nä, ut och sola en liten stund nu. Sen kommer mollymus och ellabella hit för att vi ska fixa oss till balen.
Puss

galet

Publicerad 2011-05-06 23:36:30 i Allmänt

Letar bikini i alla affärer. Vill ha allihopa. Nej men en gul från gina iallafall. Skulle köpa den på HM men eftersom nån bloggare la upp den så finns den ju inte att hitta längre. Köpte en jättefin överdel idag. Till min nederdel jag köpte härromdagen. Men visst fan är det typiskt att man köper en färg, sen kommer man hem och ser att den finns i samma mönster fast andra färger, mycket finare. Suck!
Köpte den till vänster, vill ha den till höger. Den fanns ju inte i butik!


Har tittat på en helknäpp film. Hatar filmer som får en att tänka. Filmer ska vara underhållande eller till för att böla till. Jobbigt. Vädert får mig på fint humör.
Har tittat på skolor hela kvällen annars. Överallt, USA, Australien ja allt. Tyvärr är dom flesta tre år. Så länge vet jag inte om jag vill nu. Vi får väl se. Kanske borde söka stipendier. Så mycket som jag velat åka utomlands under en längre period detta året, så mycket har jag aldrig kännt förut. Jag vill. Jag ska. Det ska lösas..

back when we where young

Publicerad 2011-05-05 22:11:35 i Allmänt

Finns inte många människor som skrämmer mig. Men du, är någon jag verkligen är rädd för. Vi har ändå ett förflutet som inte många borde ha. Jag var nog kär i dig. Och du behandlade mig sämre än vad som är tillåtet. Det hände även saker som gjorde att du blev ett ännu större skräckobjekt.
När jag då ser dig (tillbaka från var du nu har varit) på bussen förra veckan blir jag faktiskt nervös. Tittar ut och låtsas inte se. Du ser inte heller och jag tänker skönt han känner inte igen mig. Men tydligen. Helt plötsligt skrivs det på msn och bes om nummer.
Vissa människor kan man förlåta med tiden för att folk förändras. Men vad du gjort mot mig, men framförallt mot andra. Går aldrig att förlåta.
Vi gjorde dumma saker jag och min vän Alva på den tiden. Vi hade så jäkla kul alltid, men fan vad vi gjorde dumma saker..

skrattretande

Publicerad 2011-05-05 10:55:27 i Allmänt

Förstår verkligen inte hur vissa människor tänker! skrattretande..

Har sovit elva immar inatt. Jag är helt död. Nä men skönt faktiskt. Tänkte att jag skulle få en massa plugg gjort men istället har jag fastnat vid filmer som barbie och madicken. Helt underbart. Så nu ska jag fixa mig sen till skolan och sitta på lyktan tror jag,behöver plugga som fasiken.

Spelar give me everything på repeat och jag älskar den låten. Såklart.

"if two people are ment to be together, eventually they will find their way back"

Publicerad 2011-05-04 20:52:20 i Allmänt

Inte så jävla konstigt att man varit deppig dom senaste två dagarna och idag. Glömt käka ppiller på en vecka så helt plötslig börjar hormonerna spöka som fan. Vet inte alls hur jag ska börja ta dom nu heller. Onödigt jobbigt.
Det är för mycket nu. För mycket i skolan och för mycket i min hjärna. Tankarna lever sitt eget liv och trots att jag skriver, för min egen skull, så stannar det konstigt nog kvar i huvudet.
Jag har bestämt mig för att gå och lägga mig alldeles strax. Behöver en massa sömn, och imorgon lär jag behöva kaffe och massa plugg.
Funderar på att efter denna helgen inleda en vit månad. Alltså fram till studenten. Var längesedan jag hade en lyckad utekväll och trött på att spendera så jäkla mycket pengar på det. Då går jag hellre in på Acne och drömmer mig bort bland både kläderna och snygga killar. För jävlar, det är ju där man ska ragga minsann!
Skriva lite, sen krama kudden. Tack


Måste du, måste jag.
Måste vi hålla på och hålla varandra kvar. Jag vill men ändå inte. Vill inte se att du fortfarande bryr dig, vill inte vara den som bryr sig. Önskar att jag inte saknade. Men hur var det du skrev efter du kollat för länge, she aint you.
Nä, sant. Men vissa tider är över och jag vill ha något nytt. Någon som jag föll för på nytt. Jag vet hur det känns, det var fint. Även om inte det heller funkade..

"kan vi inte vara nära, bara en minut"

Publicerad 2011-05-03 10:28:25 i Allmänt

Har lyssnat för mycket på Veronica Maggio på spotify nu. Inte alls kul, varför skulle dom ändra det på spotify. Onödigt!
Har laddat ner det nu ändå. Har skrivit engelska disposition (vet inte ens om jag gjort rätt). Ska hämta ut paket och sen till skolan. Hade så mycket planerat idag ju, vad hände.
Fastnade vid datorn som vanligt. Kommit nytt gossip girl avsnitt. Måste ses sen.
Nä, ändan ur sängen så blir detta bra.
Tack du.

blir stressad i hjärtat

Publicerad 2011-05-02 20:43:28 i Allmänt

Klarar inte av allt nu. Fan asså. Har tre uppsatser som ska va inom typ tre veckor. Plus prov och redovisning och projektrapport. Inga små uppsatser heller, 8 sidor, 5 sidor. Nä, detta går inte, tar död på mig. Ville jobba mycket denna månaden så att man kanske kan få lite lön till nästa men det ser fan inte ut att gå framåt. Bytt ort min tid i helgen p.g.a balen, och får ju aldrig tider heller. Herregud vad trött jag är på detta! Dags att skriva ett cv och lämna överallt.
Blir så stressad av allt detta att jag aldrig kommer kunna somna. Börja typ gråta innan också. Haha okej nä, jag vet inte vad det är med mig. Det enda jag egentligen behöver är ett ämne till min engelskuppsats så att jag kan börja göra research och skriva. Kan dock inte komma på något som skulle passa in på alla krav läraren har. Ska kolla runt lite på internet om jag hittar något som kanske kan intressera mig lite. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Känns som om morgondagen kommer bli jobbig.
Nä depp humör. Snälla skola ta slut. Typ nu.
och denna låten som sattes igång nu på Malins spotify lista klarar jag inte av. Helvete också..

"could use somebody"

Publicerad 2011-05-01 21:47:18 i Allmänt

Gick mot strömmen. Inget Lund och inget Slagt. Lite tråkigt att jag missade Lund, men slagthuset är jag glad att jag missade. Var lite tveksam i början men när man sen på kvällen hör att där är tråkigt också så nej tack.
Hade en väldigt trevlig kväll med väldigt lite alkohol. Satt ute och rökte vattenpipa hur länge som helst. Träffa folk jag inte brukar träffa och snacka/skratta tills man frös ihjäl.
Längtar jättemycket till Rhodos just nu. Vill bara att allt med gymnasiet ska vara över. Har fått låna en balklänning som kostade 3000 och är specialsydd. Vet inte om jag kommer våga ha den faktiskt. Jag menar om någonting skulle hända.
Jag borde träna, får ont i ryggen när jag inte gör de på länge. Borde söka nytt jobb, har tröttnat på att stressa bland fritöser och aldrig få jobbtider. Jag jobbar gärna dygnet runt hela sommaren så jag kan samla ihop pengar till resa. Borde fixa visa kort, borde köpa några fina kläder jag spanat in. Borde pröva bikini innan jag köper dom. Har köpt en för liten underdel och för stor överdel. Borde orka satsa på skolan nu in i det sista.
Fick konstig "komplimang" om man nu ens kan kalla det så, igår. Undrar om det var vad personen tyckte eller om det är för att folk snackar.
Har tröttnat på Sverige. Hittar massa bliggar från folk som gått på sbcc santa barbara och är så jävla sugen. Jag vill! Jag ska.. Har insett att det tyvärr inte går i januari om jag läser en kurs i höst eftersom den tar slut efter skolan där börjar. Vi får väl se hur allt slutar.

Faktum är att jag tänker fortfarande på dig. Och jag kan knappt förstå det själv för vi hade ingenting direkt. Men någonting fastna, och nu saknar jag bara någon egentligen. Blir ledsen av att se hur vissa människor förändras, eller inte utvecklas..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela