eemelieaandersson

what is trust

Publicerad 2012-04-29 23:33:51 i Allmänt

Jag har känt det förut. Men jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva det igen. Eller jo, men jag har verkligen försökt hålla mig borta. Jag blottar inte mig för någon kille, jag vill inte få känslor. Varje gång jag öppnat mitt hjärta för någon så har jag blivit sårad. Jag vågar inte lita på någon, och vet inte längre vem man ska lita på.
Jag trodde då aldrig att jag skulle ligga sådär i sängen och må så kasst igen. När hjärtat gör så ont att gråten inte tar slut och andningen fungerar inte. Hemskt.
Morgonen därpå känner man sig tom. Helt jäkla tom på allting. Känslor, ord, allt. En del av hjärtat har liksom på något sätt försvunnit långt bort och man har precis insett att det faktiskt är så.
Under en period i mitt liv (när jag ägnade mig åt att vara så förälskad i en kille), blev jag sårad sådär flera gånger. Sen dess har jag inte låtit det hända. Inte med en kille.
Ögonen var svullna av för lite sömn idag på jobb. Tiden gck väl ändå ganska fort. Valborg imorgon och jag har verkligen inga förväntningar. Känns bäst så faktiskt.
Nu förstår jag varför jag undvikit alkohol i en månads tid. Har bara blivit full en gång denna månaden och det var i Lund. Det var kul.
Puss och godnatt fina klagoblogg. jag tycker om dig så

i miss our conversations

Publicerad 2012-04-25 20:06:01 i Allmänt

när man känner hur blodet rusar upp mot ansiktet och helt plötsligt får man en helt annan färg. Det hände inte förr, nu händer det ofta. Alltför ofta.

omotiverad, otaggad, oseriös, otrolig...

Publicerad 2012-04-24 22:22:03 i Allmänt

Allt som börjar på o nu typ. Va fan är det som händer liksom. Nar man fortsätter vakna upp av mardrömmar tidigt varje morgon med en fet jävla klump i magen, känns det hopplöst. Mer än en vecka nu.
I'm so sorry. Deeply sorry.
Inte ens en joggingrunda fick mig taggad imorse. Och har inte ens varit och styrketränat. Jag orkar inte.
Nä, ska inte gnälla. Ska sova.

I need something, or someone.. maybe someone like you

Publicerad 2012-04-24 00:06:44 i Allmänt

Dags att sova. Suttit och tittat på resor och faktiskt hittat väldigt billigt alternativ. Sen är frågan hur man ska prioritera bara. Usch, jobbigt när man vill så mycket. Man skulle helt enkelt varit miljonär. Det hade ju faktiskt underlättat en del.
Jag föreslog rom, paris eller barcelona också, men alldeeeles för dyrt. Konstigt värre. Skillnaden var faktiskt jättestor.
Nä, godnatt nu. Imorgon blir det jobb. (Borde se till att jobba mer och tjäna lite mer pengar minsann).

come on girl

Publicerad 2012-04-23 16:28:16 i Allmänt

Riktigt otaggad på att träna, men ändå sprang jag till gymet, styrketränade och sprang hem. Med min underbara vitaminbrist innebar det all all energi tog slut sen. Vilat en stund nu, sen ska jag träffa kusin Jessica ikväll. Fick leverans på mina vita byxor idag. Har doch inte hunnit pröva dem men ska göra det alldeles strax.
Har snöat in helt på ett par AWSOME shorts på hm. Tyvärr finns dom inte på hemsidan, tror jag såg dom i damernas värld. Måste hålla ögonen öppna på dom i butik. (Även fast det sista jag behöver är ett par shorts, hehe).
Fastnade på HMs hemsida när jag letade och hittade en massa annat snyggt också.
Påminnelse till mig själv, ändra kostvanor och skicka in ansökan idiot!

fräscht

Publicerad 2012-04-23 01:07:10 i Allmänt

Blev typ två timmars jobb idag, lönt? näää. Kom hem och somnade direkt. Som sagt, brist på allt i kroppen just nu, så trött exakt hela tiden. Vaknade lagom till maten men hade inte ens ork att äta upp hela kycklingfileen. Jävlar, det måste bli bättre. Jag måste bättra mig. Peppa mig själv!
Upptäckte även att min tunga va blå imorse när jag jobbade. Sjukt fräsch tjej. Ledig imorgon, måste besöka gymet. Måste hämta ut körkort, måste hämta ut beställningar från nätet. Måste posta brev. Måste deklarera. Guuu va kul. Får se hur mycket man orkar.
Liknar sid i ace age som vanligt! Söt.

Love you like a lovesong

Publicerad 2012-04-21 22:09:49 i Allmänt

Wäää, hur bakis idag? Jääätttebakis. Var inte tillbaka i malmö förrän vid två idag. Hade en awsome kväll igår med en gammal klasskompis. Blev alldeles för mycket sprit och vi hamnade på både göteborgsnation, herkules och sen nån skum efterfest där jag räka dricka vinäger och snacka engelska med en dansk. Äe ganska sjukt, fattar inte hur vi hamna där ens, eller ja, fatta ingenting faktiskt. Men kul hade vi. Fick se rumpa på nationen också, alla bar ilt och en kille ville mer än gärna visa sin rumpa haha. På herkules var det däremot dött och dyrt.
Fyllesms och sånt skit som vanligt. Men ja, det var en jäkligt kul kväll. Synd bara att visa inte kan komma över saker. Herregud liksom vad fan har jag gjort dig. Knappast mitt fel liksom.
Nu ska jag minsann sätta på en film och sen somna tidigt.
Puss och hej.
Förresten så var ja sådär äckligt bakis att jag vill eha sötsaker, körde till icamaxi och köpte en stor godispåse för mina sista pengar, men klarade av att äta typ tre bitar. Ångrar mig fortfarande att jag inte köpte typ färska hallon eller nått.
Godispåsen skänktes till killarna på nedanvåningen. (Lillebrossan har några kompisar här för att se champions league)..

tid att tänka

Publicerad 2012-04-20 00:10:51 i Allmänt

Dödade mig själv lite på gymet idag. Var så otroligt otaggad till styrketräning så fick bli en jäkla massa konditionsträning. Både svag och yr efteråt men skön känsla.
Tänkte en massa medans man sprang. Brukar liksom bli så. Har ju fått fnatt på träning nu, känner att jag vill förändra min kropp till en mer vältränad kropp (som jag en gång hade). Absolut inget fel med det, och jag vet att jag gör det för min egen skull. Jag vill äta rätt och inte bli en spinkig sak.
För år sedan hade jag nog inte klarat av det. Jag har fått det självförtroendet jag tidigare inte hade.
När jag var yngre hade jag oftast en nära vän åt gången typ. Det kändes alltid som att min bästa vän var den snygga och jag var hennes inte lika snygga kompis. Jag hade till och med en bästa vän som sa så till mig att så är det med alla bästa kompisar. Och hon sa att alla visste ju att hon var snyggare. Jag svalde och tog åt mig, ung och dum som man är. Saknade all form av självförtroende, även fast jag då faktiskt såg väldigt bra ut.
Jag är bara tacksam att man äntligen har lärt känna sig själv, och lärt älska sig själv för hur man är. (det var ju ett tag sedan man gjorde det men ändå, tanken slog mig dag).
Visst, jag gillar att klä mig snyggt, fixa till mig extra mycket inför fest och all sånt där. Varför? för killarna? ja ibland. Många frågar varför jag går i klackar när man kan gå i låga. Jag blir inte lika snygg i låga skor. Varför? Jo för då har jag inte det självförtroendet som jag har i höga.
Ett stort leende och ett självförtroende som är alldeles i rätt mängd är nog det snyggaste en tjej kan gå klädd i på fest. (Bortsett från den och den klänningen, nä men ni fattar poängen).
Och ja, jag har fortfarande helt sjukt snygga kompisar som jag avundas varje gång vi går ut, men jag har med åren vuxit lite i tankarna också och insett att vi alla ser bra ut. Svartsjukan som fanns för den vännen som en gång sa att hon va "den snygga" av oss, har förändrats till en glädje för de jag har omkring mig idag.

Okej, inlägget spårade ut lite där kände jag. Det jag ville komma till var att jag äntligen kan ha en aning om vad som är fel på mig (haha!?). Senaste månaderna har jag inte mått bra och jag har förhoppningsvis hittat orsaken och lösningen. Ska testa en vecka, annars blir det doktorn. Men alla symptom stämmer, trött (sover minst nio timmar varje natt och känner mig dödstrött på dagarna ändå), deprimerad (no shit), håglös och orkeslös, minskad prestationsförmåga konditionsmässigt, huvudvärk, magproblem.. Ja nånstans där slutar de.. typ.

Verkligen helt ointressant inlägg, men som vanligt behöver jag skriva av mig. Och jag hoppas verkligen på att ha hittat en lösning på hur jag mår. För det här börjar bli tråkigt. För både mig och folk i min närhet.

you can have all of me tonight, aint nobody else going to make it right.

Publicerad 2012-04-18 00:28:03 i Allmänt

Började dagen med 2,5 km joggingrunda i bulltofta. Avslutade dagen med ett träningspass med sofie på friskis. Även 1700kr fattigare på ett träningskort. Insett att jag har lite pengar kvar denna månaden, och hunnit jobba har man gjort idag. Samtal som borde ringas har inte blivit ringda. Ledig imorgon och noll planer. Planen var att åka till stan för att besöka zara och weekday, men funkar ju inte med dom örena jag har kvar att leva på. Får väl se vad som händer helt enkelt.
Inte bra att träna så sent. Jag blir pigg av att träna. Brukar somna vid elva, nu är klockan halv ett. Äsch, inget vettigt alls i detta inlägg. Puss och godnatt.
Och ett hjärta <3
Bara för att.

and it makes me feel sick

Publicerad 2012-04-16 22:42:01 i Allmänt

Just nu lever jag i det förflutna. Svårt för att gå vidare. Vet inte hur man gör. Hur gör man? Satte hela mig själv på paus för ett bra tag sedan, men hur gör man när man kör igång på play igen. Saker och ting har förändrats medans jag varit någon annanstans. Själv står man kvar och trampar. Jag behöver mål, jag behöver någon, jag behöver något att se fram emot snarast.
Påminelse till mig

"beacuse when you hit bottom and really feel like shit inside, and you have to climb up by yourself. you get a chance to get to know not just yourself, but also the people you love the most.."

Publicerad 2012-04-15 12:19:25 i Allmänt

Fint väder! och jag ska jobba. Såååå typiskt.
Har börjat vakna av mig själv extremt tidigt på mornarna. Kanske bra, men mindre kul att veta att man sover oroligt. Mardrömmar och grejjer.
Imorgon är jag dock ledig. Ska bli jäkligt skönt. Hoppas bara allt går bra imorgon. Nu är det ju liksom fan dags tycker jag!
Idag hade jag velat ut och springa, eller gå jättelångt. Skönt i sånt här väder. Ännu mer skönt att för andra dagen i rad en helg vakna upp och känna sig både utvilad och inte ett dugg bakis. Den där bakis känslan har jag tröttnat på.
Hade en jättefin fredag. Väla hela långa dagen sen blev det inflyttningsfest och lite kb (haha). Ja, väldigt lite så att säga. Kom fram till att jag saknar Lund, och tänkte höra av mig till en kompis om utgång snarast. Jag hann inte sätta tanken i verk förrän hon hör av sig och skriver precis samma sak. Underbart, verkar som att det blir utgång nästa vecka i Lund. Saknade lilla Lund.
Nä, nu måste jag skynda mig. Kommer väl antagligen inte få gå tidigare heller eftersom jag slutar 21. Menmen, som sagt är man ju ledig imorgon så får vara glad för det.
pussssss

jag är sämst på det mesta

Publicerad 2012-04-13 08:16:31 i Allmänt

Vad hände med tiden när man lyfte på luren eller träffades för att prata, istället för att antyda saker på facebook eller bloggar?
Antyder jag nånting om någon, så är det inte för att jag vill sänka någon, utan isåfall tacka någon. Känner någon sig träffad på ett dåligt sätt? fråga mig om jag verkligen menar något dåligt. För det vill jag inte göra.

Detta är alltså en bild som handlar om vänskap. Vänskap i den form som jag tycker är som finast. Inte om någon person jag känner. En förklaring borde väl inte behövas till en bild liksom. Men snälla, prata med mig istället för att ta åt er och tro att saker som inte alls har med er att göra, har det. (Konstig mening men ni fattar poängen).

a true friend is that person who's proud of you when you succeed and dosen't leave you when you fail

Publicerad 2012-04-10 22:27:02 i Allmänt

Gaaaaahhhhhhhh, är trött på min säng. Har legat här sen i osdagskväll typ. Med en fin dunderförkylning, som faktiskt äntligen känns aningen bättre (förutom näsan som jag inte kan andas genom).
Nu har jag tittat på desperate houswifes och ser gcb. Löjligt mycket reklam. Löjligt uttråkad.
Var på arbetsintervju innan idag. Kändes bra faktiskt. Mindre bra känns det med jobb som jag fått som är väldigt oklara. Får jag detta jobbet så har jag fyra jobb och det hinns nog inte med. Har även ett annat på g också. Jag som inte trodde det skulle löna sig att sitta inne på arbetsförmedlingen varje dag. Okej, ska inte säga för mycket dör då lär man väl förlora allt i ett nafs. Men just nu går det/känns det bra!
Synd bara att man inte har så mycket kontakt med folk som stått en nära längre.
Vad ska man göra, har lärt mig uppskatta jobbiga perioder i livet också. Varför? jo för då ser man vem som faktiskt finns där för en och ställer upp för en även fast man är nere. Uppskattar människor som gör mig glad mer än någonsinn.
Nä, ska prova mina nya träningsskor (en gång till) och hoppas att jag blir frisk snart så att jag kan komma igång fullt ut med träning och nya jobb. TAGGAD.

Tonight, we are young. So let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun

Publicerad 2012-04-05 17:40:31 i Allmänt

Legat i sängen hela långa dagen. Skulle jobbat på väla idag men fick ställa in det. Helt plötsligt har jag superont i halsen. Så jäkla trist att bli sjuk nu. Har varken tid eller lust att bli sjuk. Hoppas kunna jobba imorgon ändå. Ska nog kunna gå. Får sova tågresan och proppa i mig ipren och cvitaminer.
Mamma kom hem med jordgubbar och två stora chokladcroissonter till mig och henne. Jättebra när man är sjuk och intre tränar jag men tryckte såklart i mig hela ändå. Det är ju trots allt påsk.
Svårt med sommarplanerna också. Blir det portugal? förhoppningsvis ja. Blir det nått annat, eller ska man spara dom pengarna? Borde spara spara spara spara, men en liten billig resa med vänner kan jag nog unna mig.
Måste bli frisk nunununu.. uttråkad som attan av att bara gå här hemma.

"ensam är stark"

Publicerad 2012-04-04 20:38:02 i Allmänt

kan vara, men oftast inte va. Det var lättare då, för då hade man ändå någon.
Mår fysiskt kasst, med halsont, förkylning och hela köret. Kanske beror på den psykiska biten?
Jag är bäst i världen på att gnälla. Det får ni tåla i min blogg. Och just nu känns det tungt som fan.
Som jag säger hela tiden, med varje inlägg, jag har sån otrolig motivation till USA nu. Helt otroligt. Ska bara palla hela sommaren och hösten här först...
Nu - satsa på jobb och pengar.
Tack. och Godnatt.

så fel, men ändå rätt..

Publicerad 2012-04-01 21:42:39 i Allmänt

Jag märkte att du ville. Jag ville väl egentligen också. Det kändes liksom på något sätt väldigt bra. Att få komma närmre. Dt var ju precis din avsikt. Jag avbröt. Fast jag egentligen inte ville. Det var rätt så. Inget skulle hända. För jag har lärt mig av mina misstag, och det är inget som borde hända. Det borde inte, det är inte rätt.
Varför kändes det då så rätt?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela