eemelieaandersson

jag kan offra allt jag har för ingenting

Publicerad 2012-08-31 16:15:00 i Allmänt

Sitter och lyssnar på älskade Melissa Horn. Ohhhh<3 Kankse inte världens bästa taggmusik, men börjar senare med det. Jag skriver inte ofta längre nä. Skriver ju bara när jag är deppig och just nu trivs jag som fan. Umgåtts med fina vänner och jobbkompisar hela veckan. Haft en svinkul helg och inte varit hemma många timmar. 
Nä inget vettigt skrivit alls, snart en resa till Stockholm men nu ska jag in i duschen och fixa mig inför lund ikväll! pusss

ge mig min lön, nu tack

Publicerad 2012-08-21 23:46:19 i Allmänt

jga är fattig, alltså extremt fattig. hade inte råd till tamponger och höstnummret av elle ens. Nu vill jag bara ha lön och fredag. Inte varit i affärer på flera månader så tänker fan gå och kolla som fan på måndag. (Jobbar varje dag denna veckan så innan dess hinner jag icke.
Detta är från gina, kan säga att sportsväskan och läppstiftet är solklara köp.

rakt in i väggen och förbi

Publicerad 2012-08-20 23:25:08 i Allmänt

Ojojoj, mycke som händer nu. Killar tjejer fester kvällar ja men allt på en och samma gång. Njuter av sommarlov trots att jag jobbar. Fasar inför hösten nu när jag sett mitt schema, men det löser sig. Måste bara kunna jobba mycket också.. Hur nu det ska gå till. 
Händer skumma saker med skumma människor hela tiden känns det som. Förväxlar personer mer än bara på fyllan och trivs med fina vänner. 
Hade en riktigt bra utgång med steph och emilia i fredags. Tjejsnack som varade överlänge som blev till F-tält - skeppsbron - klubb f - etage - efterfest i västra hamnen. Riktigt sjuk kväll! Som vanligt typ.. Annars mycket jobb och så, glad över att jag ska få jobba utomhus nu tre dagar i veckan. 
Positivt besked idag på mejlen också. Nä men nu flyter det fan på. Har hittat tillbaka lite. Och även fast jag gått upp fem kilo i sommar så är självkänslan lite bättre än vad den var för bara två månader sedan. Varför? Man glömmer, eller nä man minns. Men förtränger, eller rättare sagt slutar bry sig om sånt som tar dålig energi från en. 

fyfan

Publicerad 2012-08-17 16:38:29 i Allmänt

Jobbade tre timmar idag. Jättemycket och göra. Skulle sticka och träna efter men kände att jag inte hade tid elle rlust. Istället har jag varit inne sedan tre och städat och tvättat. Vill typ skrika rakt ut. Funkar ju för helvete inte. Har bara damsugning av rummet kvar nudå. Sen ska man väl försöka sticka härifrån så snabbt som möjligt. bra kväll ikväll. Pussssss

so come with me

Publicerad 2012-08-16 23:16:00 i Allmänt

 
Fick den här skickad till mig av en kille när vi pratade igår. Ganska random måste jag säga. Men jag gillar de. 
 Annars då? jag jobbar. Känns som att jag är där hela tiden (även fast jag inte jobbar?!). Va duktig och va ute och sprang imorse innan jobb också. Får se om det blir gym eller joggning imorgon. Kanske satsar på lite sovmorgon, helt slutkörd.
 

nöjd

Publicerad 2012-08-15 23:49:02 i Allmänt

Jäklar vilken lång dag. Sprungit jobbat väntat jobbat. Nu är jag helt slut. Ska bli extremt skönt att sova faktiskt. Om jag nu kommer kunna det, det vill säga. Sjukt nöjd över att jag, trots semester med massa mat och alkohol, fortfarande kan springa 5an på 23 minuter! Cred till mig där. 
Jag som skulle åkt till Oslo nu i helgen. Hade varit skönt att komma iväg lite faktiskt. Lite mycket som händer nu.
Blir så förbannad på folk som ljuger! Och när man frågar, så får man ett helt annat svar, fast man själv vet att det inte stämmer. Jag trodde att vi var lite förbi det stadiet där man inte kunde ha en öppen relation. Men tydligen hade jag ju fel, brukar bli så nuförtiden känns det som. 
Har inte tid för vad jag vill. 

för trött

Publicerad 2012-08-15 10:14:48 i Allmänt

bläääääää godnatt helt enkelt. orkar inte sitta uppe och vänta på svar man inte får... lite ångest, men bara lite
 
Skulle publicerats igårkväll, glömde trycka på knappen..

to much drama

Publicerad 2012-08-14 00:48:34 i Allmänt

Samtidigt som det känns som att helgen har varit tre veckor lång (bara för det har hänt så mycket) så har den ändå gått otroligt fort. Herregud vilken helg! hade så otroligt bra utekvällar i både fredags och lördags. Även fast kag jag mådde sämre än skit dagarna efter och hade tömt kontot.Jaja, kroppen är totalförstörd nu och har sagt ifrån hela helgen. Inte okej egentligen men vafan. Så lyckade kvällar väger upp en del. 
I helgen är jag pank och får sitta hemma iallafall! Haha, får väl se.
Nu ska jag verkligen sova. Trodde jag var ledig imorgon och tänkte dra till Lund för att köpa böcker, men tackade klart ja till att jobba på annat jobb med ella o sofie. Oh yes..
pussis

that boy with the brown eyes

Publicerad 2012-08-09 22:10:20 i Allmänt

Lång och jobbig dag som blev bra på slutet. Promenerade 9km med Jessica och fick snackat en massa. Blev körd till maxi av Sofie och sitter här med fruktsallad och film nu. 
Somna tidigt ikväll, och gymet imorgon bitti kanske. Får se om jag pallar. Halv övertalad till Glasklart imorgon. Usch inte mer dricka, min kropp börjar säga ifrån.
puss på killar som han

you are going to loose it all

Publicerad 2012-08-09 13:47:04 i Allmänt

Fanfanfan. Ingen skrivare-inget går som planerat. Får skjuta upp saker ännu längre. Arh behöver få saker och ting fixade. Jaja, får väl gå ut och lägga mig i solen lite. Kan iallafall gå till en brevlåda och till gymet så blir lite vettiga saker gjorda.

heartbroken

Publicerad 2012-08-09 12:31:24 i Allmänt

Skulle köra på nykter utgång igår. Tänkte att jag faktiskt behöver spara på lite pengar och låta kroppen vila. Sen kände jag nä, vafan klart jag kan ha kul utan sprit men igår blev ju som min "helgdag" (eftersom jag är ledig idag och jobbar hela helgen). Så det slutade ändå med tre glas ute. Eftersom man hade tränat precis innan så slog det väl ändå på litegrann. Gjorde ett misstag och drack energidricka. Min kropp klarar inte det. Konstigt nog märker jag inte det när jag dricker vodka/redbull. (kanske för att man inte känner det när man är full). Men när jag dricker vanlig energi dricka så slutar det inte bra. Helt skakig i hela kroppen, svettas och känner typ hjärtat bulta i kroppen. Inte okej. Helgen kommer bestå av mycket jobb. Kräftskiva på lördag så det blir väl vin till maten liksom. Jag tycker jag dricker alldeles för mycket. Förstör alla mina organ totalt. Men jag förstår verkligen inte dem som kan dricka mer än två gånger i veckan. Visst det är väl socialt, men man kan väl umgås utan sprit/vin. Jag lovar jag har predikat färdigt. Nu tänkte jag ta tag i lite saker som måste göras, och sen sticka o träna. Får väl vara lite duktig på min lediga dag. (även fast jag känner mig extremt illamående efter äcklig nattamat inatt). Jag är inte bakis, men ögonen är heeeelt förstörda. Sömnbrist och ja, annat. 
Puss på gumpen
 
 
 
 

that baby you're the best

Publicerad 2012-08-08 17:12:36 i Allmänt

Bläää, fick jobberbjudande som mäklarassistent (visa lägenheter) men kan inte ta det eftersom jag redan jobbar. Kulkul! Vet inte hur jag ska göra nu. Blir litta mycket nu och borde nog bestämma mig. 
Fick sluta mycket tidigare idag och skulle stuckit till gymet direkt egentligen. Har såklart dragit ut på det och nu kommer det typ va fullt när jag kommer dit.
Nu måste jag pysa. Måste sticka och träna. Kommer va kaos. 

tröttast

Publicerad 2012-08-08 10:35:00 i Allmänt

vaknar upp tröttare för var dag som går. Konstigt värre eftersom jag sover mer. Kan bero på att jag skiter i träningen kanske. Jobb nu, träna, jobb igen. Pussis

det går sådär nu.

Publicerad 2012-08-07 23:55:13 i Allmänt

Jobbintervju och förmodlingen ett jobb i några dagar nu snart. Känns bra. Men massa klydd.
Kräftskiva att se fram emot i helgen. Ledig på torsdag och ganska okej jobbtider imorgon. Skönt. 
Vill bara flytta hemifrån nu. Skaffa ett eget hem, där jag kan göra som jag vill, inreda hur jag vill, slippa behöva förklara och oroa mig. Trodde ju liksom jag skulle vara den första i familjen som flyttade hemifrån, men ack så fel. 

big city life

Publicerad 2012-08-06 22:27:43 i Allmänt

Malmö är så litet! Jag vill bo i en större stad. Drömmer om New York. Hoppas på New york. 
Mysig dag i Lund idag. Även fast jag inte fick gjort vad jag skulle så hade jag iallafall trevligt sällskap hela tiden. Snart dags att sova nu, jobb imorgon. buhu
 
Lissabon är fint

ignooooore it.

Publicerad 2012-08-06 00:44:55 i Allmänt

Hemma efter ännu en stängning. Ledig imorgon. Ska bli så skönt! Ska få lite vettiga saker gjorda och faktiskt ta mig till Lund också. 
Ah jag behöver komma igång med nått! Bli sysselsatt och inte bara ligga hemma. Nånting vettigt. Låt skolorna börja snart typ. Ska fixa böcker imorgon. känns lite bra faktiskt.
 
blää babblar bara en massa goja. Är rastlös, trött (men kan inte sova trött), och lite andra skumma tråkiga känslor tyvärr. Visst önskar man att man kan läsa andras tankar, men just nu önskar jag nästan att du ska kunna läsa mina tankar. Hade underlättat för mig. 

happiness is the key to success

Publicerad 2012-08-05 01:38:05 i Allmänt

Hemkommen från stängning på jobb idag. Brukar väl vara sådär en lördagskväll men timmarna gick ändå ganska fort ikväll. Är så extremt trött efter utgången igår. Haha, usch spenderade alldeles för mycket pengar och drack alldeles för mycket drinkar.
Negativa med jobbet ikväll var att jag inte kunde va med på ellas kräftskiva. Hade velat! Så kul när någon faktiskt tar tag i saker och engagerar sig. Menmen, förhoppningsvis kommer det fler tillfällen. 
 
Fick ett meddelande på facebook från en person jag inte känner. Han skulle förklara för mig hur trög jag var och hemsk och ja, allt han kunde komma på kändes det som. För tydligen träffade jag honom igår och han var så hjälpsam så att jag borde tacka honom (typ). Ärligt asså? vad fan är det för fel på vissa männsikor. Helt sjukt ju. Är du trevlig moot mig så är jag trevlig mot dig. Men förvänta dig aldrig att någon ska vara trevlig när du själv är så jävla otrevlig. Patetiskt! 
 
Nä, dags att sova nu. Blir stängning imorgon också och vet inte om jag skulle in och städa på mammas jobb också. Får se, får se.. 
Förresten så känns det som att jag verkligen tröttnat på spriten. Senaste två gångerna ute har bara slutat kasst. Skickar en massa sms och gör bort mig totalt inför både personer jag känner, men även dom jag inte känner. Sabbat alla chanser hos personer som jag vill få bättre kontakt med, men blir för påträängande dem med lite sprit i kroppen. Och hur kasst mår man inte dagen efter.. Jag vill och jag borde satsa mer på träning och gå ut och ha kul utan sprit. Frågan är bara kan man det? 
 
Bakistjej med fettigt hår. Lika bakis då som nu. Precis innan jag ååkte till Portugal.

neeeeeej

Publicerad 2012-08-03 00:11:00 i Allmänt

Det är väl dom man älskar mest som kan såra en mest.
Jag är så arg. På det mesta. På den och på den och på den. På detta. På läget. Innerst inne är jag väl egentligen ledsen. Men jag vet inte hur jag ska få ut det, så istället blir jag arg. Nästan förbannad. Så att det känns jobbigt liksom. Och nu är det meningen att man ska gå vidare och vara glad för någon annans skull när man inte vill något hellre än att skälla ut denne och gråta floder för att bevisa hur besviken man är. Men jag kan inte. Jag minns inte sist jag grät ens. Det var inte längesedan, men jag minns det inte. 
Nä, efter en fin semester kommer en dålig period nu framöver känner jag. Så mycket förändringar. Förändringar behöver inte vara något dåligt, men när man går och bär på sån ilska och inte får ta ut den på den/dem man är arg på, så känns inte så stora förändringar som något jag vill ha. 
Nu vill jag börja skolan. Få lite ordning på vardagen. Få helger och rutiner. Kunna vara ifrån Malmö en del. Längtar faktiskt lite..
Som vanligt är orden för få. Känslorna är svårförklarade och texterna är för mina ögon och händer framförallt. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela