eemelieaandersson

love

Publicerad 2012-09-25 23:00:20 i Allmänt

Kallt, mörkt och bara extremt ruggigt. Jag klarar inte det. Känner stressen i mitt hjärta. Så mycket som ska göras, så lite tid. Håller mig sysselsatt alla dygnets timmar för att inte vara ensam och inte tänka. Idag cyklade jag själv hem i mörkret, nästan så jag började gråta. 
Hur någon man tycker är så patetiskt, faktiskt kan beröra en så mycket bara p.ga. omständigheterna. Hade det varit en annan tid på året, ett annat år, en annan dag, så hade jag antagligen inte brytt mig. Men nu, nu gör det nästan lite ont. Fina vänner som uppmuntrar hela tiden, gör mig gråtfärdig igen. Tröttheten är så jag knappt kan se. Känslorna blandas varje sekund av stress, ångest, oro, glädje och kärlek. Fin period, men så smärtsam. Alla känslor blir 100 gånger starkare. Svårt att veta vad jag känner nästan. 
Hade det varit någon annan gång, så hade jag inte brytt mig. För såna som du är inget att bry sig om..
 
Har förresten haft en riktigt bra dag förutom lite känslosam nu på kvällen, såklart. Först plugg, sen stan och lunch med steph och emilia. Hem och plugga lite till, hem till mamma och åt med bror. Titta på x-factor och plugga i reklampauser, och nu har jag precis bokat en resa till Stockholm med Emilia i november! Bokat tid på ambassaden gjorde jag ju igår. Mycket utgifter nu känner jag. Kommer jobba ihjäl mig denna vecka också. Har fyra jobbpass + skola heltid + två utgångar att klara av för resten av veckan. Hej väggen där igen ja.. Måste, hålla, mig, sysselsatt..
 
Det roligaste är nästan att det kunde varit min katt...

och bara för att den är så fin

förresten...

Publicerad 2012-09-24 21:36:26 i Allmänt

Så var jag och tränade idag. 9km intervaller på löpbandet under 50min. Fyfan vad skönt! Benen skriker lite men äntligen lite givande träning!
Och förresten så har jag inte hålor, utan utåtbuktor ovanför gumpen. Vem fan har hålor? Hur ser de ut? 
Som hon till vänster med utåt.. någon får jättegärna visa mig en bild på någon med hålor, för jag fattar inte

så mycket klydd

Publicerad 2012-09-24 21:31:00 i Allmänt

 
Idag skulle jag plugga jättemycket. Fastnade vid vår essaymodule där vi kommer ha hela undervisningen i en kurs. Gjorde diagnostiska test som resulterade i en massa extra övningar som jag skulle göra för att jag inte kunde allt. Blev alltså ingt historiaplugg idag, fast jag borde. Och grammatiken ska vi inte heller prata om, missade föreläsningen idag och borde ta igen det typ nu. Ussccchhh, helt stressad över allting. Helt fullspäckad vecka också. Jobba onsdag, fredag och lördag. Hel lång skoldag torsdag, sen shopping sen utgång. Utgång lördag antagligen och lite jobb på söndag med. Plus allt jäkla plugg. Arh vet inte hur jag ska hinna riktigt. 
Mitt lilla knä fick sig en smäll i fredags (nyktert!) stackars mig.. Haha har nog haft lite för hårt åtsittande byxor

money talks

Publicerad 2012-09-21 18:08:49 i Allmänt

Lyckan när man inser att lönen man får ut nästa vecka räcker för att spara över 10 000 till New york + en resa till stockholm till ambassaden + leva och shoppa som vanligt nästa månad. Underbart! Firar vi ikväll. Njaa ikväll är det Lina som firas faktiskt. Puss nu hur jag brottom

litte black dress

Publicerad 2012-09-21 09:05:25 i Allmänt

neeeej jag orkar inte vakna med ont i halsen IGEN. Hade precis gått över men nu verkar det vara tillbaka. Har en lugn förmiddag hos mamma med plugg framför mig just nu. Sov i hennes säng inatt, jäklar så extremt mjuk. Blev dock jättemycket mardrömmar, orkar inte..
Idag fyller Lina år och ikväll ska det firas. Funderar redan vad jag ska ha på mig.
Har varit ute efter en långärmad snygg svart klänning ett bra tag. Inte hittat någon sådär WOW. Nu har jag.

Off to the races

Publicerad 2012-09-19 09:10:51 i Allmänt

"My old man is a bad man
But I can't deny the way he holds my hand
And he grabs me, he has me by my heart
He doesn't mind I have a Las Vegas past
He doesn't mind I have a L.A. crass way about me
He loves me with every beat of his cocaine heart.."


fragile

Publicerad 2012-09-18 21:24:09 i Allmänt

Har blivit kallad fragile så många gånger av flera olika människor. Ja, jag är nog en sån person faktiskt. 
Jag har hittat lite rätt nu. Har så otroligt fina vänner som jag märker bryr sig så mycket om mig. Precis som jag gör med dom såklart. Jag pluggar och pluggar utan något slut samtidigt som jag jobbar och hänger runt i både Lund och Malmö. Men hur skönt är det inte att ha saker att göra. Varierande schema varje dag med nya saker, nya människor, nya föreläsningar varje dag. Även fast jag är så trött på alla jävla kungar och drottningar i England så är jag trots allt lite glad att jag får sitta och läsa om dem, istället för att jobba på ett jobb jag inte trivs, eller istället för att vara arbetslös att bara gå hemma, eller istället för att vara sjuk, ja vad som.
 
Just nu dödar min huvudvärk mig och jag har inte fått gjort allt jag skulle idag. Imorgon blir en lång dag i skolan med både workshops och föreläsningar från åtta till fem. Torsdag är jag "ledig" (= inga föreläsningar men så mycket plugg att det lär bli en 8-17 dag ändå). Fredag blir det till att fira Lina. Alltid saker att se fram emot nuförtiden tycker jag. En stockholmsresa ska alldeles stax bokas, och New York kommer jag ju inte sluta se fram emot förrän jag är där. 
 
Trots allt, så är det höst. Finns inget värre än hösten. Peta på mig eller säg en dum kommentar till mig och jag kan börja gråta som en barnunge. Så extremt deprimerad, ledsen, trött och allmänt nere hela tiden. Känner att det redan börjar dra igång. Jag är iallafall glad att jag rett ut det mesta i mitt liv, så att jag trivs med allt annat runtomkring...

snygga bilder

Publicerad 2012-09-13 10:39:35 i Allmänt

Etoall. Herregud. Jag kan ingenting om fotografer, men han är min favort. Bläddra igenom hans blogg kan ta timmar. Men guud. så fint..




tror fortfarande inte riktigt på det

Publicerad 2012-09-12 15:46:23 i Allmänt

Ser bilder från fashion week i New York överallt nu. Nästa år är jag där. Skolan jag ska gå på hjälper en om man vill ha internship på fashion week. Alltsååååå?!?!? Ja man kan ju drömma lite. Sjukaste är att drömmar snart blir lite verkliga.
Är förkyld och halsont, och så jävla uttråkad på det. Halsen gör alldeles för ont och tänker börja ignorera det snarast. Idag blir det att träffa jobbkompisar jag inte sett på länge. 
Har så extreeemt mycket plugg. Vet inte alls hur jag ska klara tentor och jobb och allting. Men det löser sig väl. 
bild från lina på metro

allting går framåt i ett rasande tempo, det är nästan så att man inte hinner ta del av allt

Publicerad 2012-09-09 22:29:34 i Allmänt

Kräftskiva igår. Riktigt lyckad kväll som slutade lite överallt ungefär. Skulle inte dricka så mycket igår så blev väl två eller tre cider från kl fem till ett eller nått. Skulle ju jobba idag och mådde sådär igår. Vaknar upp och springer på toan för att få ut lite kräftor. Kan inte ens räkna hur många gånger jag spytt idag. Känner mig riktigt vidrig. Skäms gör jag också. Spy hemma hos någon annan är fan inte lyckat. 
Imorgon är det skola klockan åtta och jag är mindre taggad. Sen blir det plugg hela eftermiddagen och middag hos mamma. Mysigt faktiskt. Ska nog jobba ganska mycket denna veckan, som det ser ut nu så blir det tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Vet inte riktigt hur jag ska orka, men det blir ett senare problem. 
Nu måste jag iallafall sova. Upp tidigt och mår sådär. Pussss

nike

Publicerad 2012-09-05 23:40:04 i Allmänt

usch ttrötter. Gymat och skolat och lagat mat. Duktig och trött tjej. MIndre bra sak precis.
Emilia och Steoh gjorde mig extremt sugen på ett par airmax, dör lite...



myssöndag

Publicerad 2012-09-03 00:45:00 i Allmänt

Ingen bakiskänsla alls idag. Var ledig och fick verkligen sova ut. Sovit 12 timmar inatt. Sånt behöver man också. Sen då? städat på mammas jobb, köpte med oss kina mat ooch åkte hem till hennes lägenhet och åt både kina mat och ostbricka och kollade film. Nu kan jag inte sova fast att jag borde. Har inte bestämt kläder inför morgondagen. (gör alltid det när jag ska upp tidigt). 
Imorgon blir det skola till tre, träna sen kanske och sen äta med kusin som jag inte träffat på lääänge. Mysdag igen.
Många fina dagar med nära och kära nuförtiden. Hade en sjuk kväll i fredags också! Oh gud ja,
det går bra nu, eller vad man ska säga. 




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela