eemelieaandersson

"Jag ser dig prata med hör inte ett dugg"

Publicerad 2011-04-29 20:44:46 i Allmänt


Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
Dom andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Oh, så bra det är. Texterna är så fina. Tror inte hon kommit över sitt ex. Fint att sakna gamla tider med fina folk. Just nu är jag trött och lycklig. Jobb väntar imorgon och sedan valborg. Lite mer Veroica bara, sen sova..
ambitiös skoldag idag igen. Duktig man är ibland. Ser fram mot studenten och framför allt rhodos.

"för jag glömmer aldrig det du gjort"

Publicerad 2011-04-28 19:29:19 i Allmänt

Sitter och lyssnar på Veronica Maggio och jag gillar det. Ska fota lite skor och sen åka till Lund för VIP shopping på topshop.
Hade skola från 8-11 idag, men stannade kvar till 17 för att göra projektarbete. Kände mig lite duktig. Fast ändå dålig för projektarbetet är ren skit. Måste få godkänt iallafall.
Nu ska jag ner och diskutera med mamma om hur mycket jag är skyldig henne från London, kommer inte bli kul den räkningen nä..

det var då jag förstod

Publicerad 2011-04-27 22:21:50 i Allmänt

Denna dagen har jag tillbringat hemma. I trädgården mest eller i min garderob. Har rensat hela byrån och hela garderoben, det var inte lite jobb faktiskt! Nu blev det iallafall fint och jag fick plats med mina fina saker från London.
Imorgon blir det skola för att djura projektarbete, sen vipkväll på topshop i Lund. Skulle egentligen fika med Ling men insåg att projektarbetet kommer ta tid. Så fikan framflyttad till fredag.
Vissa vänner man har pratar man inte med varje dag, men när man väl träffas kan man verkligen prata om allt och det känns som om man fortsätter från där man sluta sist. Så jävla härligt med såna människor.
Jag har tröttnat på skolan, samtidigt som jag faktiskt har blivit väldigt taggad på att börja skolan efter sommarlovet. Kommer jag in på den kursen jag sökt så blir det mest som en kul grej, för att lära sig om något jag tycker är kul och kanske komma in lite i studerandet. Jag vill inte vara stuck på bk. Känns som om jag ahr allting framför mig hyfsat planerat, och förvånansvärt som det är så glädjer det mig faktiskt. Även om planerna inte följs, så känns det bra att ha mål och veta någorlunda vad jag vill.
Just nu känns det så jävla bra att jag, ella, josse och malin har bokat resan till Rhodos. Ska bli så skööönt att redan två dagar efter studenten sitta på flygplanet med en veckas festande framför sig till Grekland. Helt jäkla underbart!
Och ja, London resan var helt amazing faktiskt. London är en stad jag hade kunnat tänka mig att bo i. Med lite pengar till ett boende kanske man kan flytta dit och söka jobb. Jobbar ju faktiskt väldigt många svenskar i affärerna, resturangerna så borde inte va så svårt. Äh vi får väl se!
Förutom att ha städat hela garderoben idag har jag lyckats hitta en balklänning. Klickade hem den direkt eftersom jag visste att ingen av mina kompisar skulle ha den, och jag inte är speciellt sugen att lägga 1200kr på en klänning jag använder en gång.
Hittade en jättefin i London, men som sagt jag tycker verkligen det är för dyrt. Denna kommer från HM och kostar 500, lagom. Kanske lite pinsamt att den kommer från HM men ändå, tänk om man inte ens har kul den kvällen, ska man då lägga 1200 på en klänning. Nejtack!
Nä babblat en jävla massa skit just nu, känner att det snurrar runt lite för mycket i huvudet. Har börjat "stalka" idioter och jag vet inte riktigt vad det är med mig. Ska sova nu, godnatt

När vi sov tillsammans, och det faktiskt kändes bra, då insåg jag att jag är redo igen. Och jag vill igen..
Fast på nytt

fyllemåndag

Publicerad 2011-04-21 19:38:47 i Allmänt


Som sagt minns jag inte jättemycket från måndagskvällen. Och nej, denna bild är inte heller något jag kan minnas direkt.. Vi ser glada ut iallafall!

going where the sun keeps shining

Publicerad 2011-04-21 17:45:01 i Allmänt

Svensk sommarvärme hela dagen. Spenderat all min tid ute i en solstol.
Nu ska jag snart sätta igång och packa, för kl åtta imorgon går planet till London!

Med kinesögon, massvis med fråknar och ingen glugg.

nya tänder

Publicerad 2011-04-20 17:57:53 i Allmänt

Nu sticker jag med nya tänder och helknäppt skjorta till Alva. Blir väl att laga mat och en jäkla massa snack! Har ingen lust alls att spendera mer pengar eller hjärnceller på sprit.
Festa är kul. Eller? Jag vet ju inte för det var inte mycket jag minns sen i måndags. Men visst det var kul. Men de får va nån måtta!
hoppas att vädert håller i sig och att Alva vill grilla. Sen får jag väl se om jag ens orkar ta mig hem ikväll..

Itage

Publicerad 2011-04-20 13:21:39 i Allmänt

Älskar att Laaars från Itage har kommenterat min blogg, Haha!
Har varit hos tandläkaren i två och en halvtimme. Det första han säger är, vi stuntar i bedövning. Hmm, okej typ. Ja, nu är iallafall tänderna fixade. Det kan ju inte bli helt perfekt eftersom man inte kan bygga på höjden, men jag är nöjd faktiskt. Inga glipor nu längre.
Nu ska jag chilla galet och sen blir det hem till Alva ikväll för att laga mat och mysa!

njuter av varje sekund

Publicerad 2011-04-19 23:35:22 i Allmänt

Jag är ofta negativ, jag gnäller mycket, kan gråta lätt och känner mig ofta deprimerad. Men när det är sol ute, då försvinner alla problem känns det som. Jag klarar inte av vintern, jag älskar sommaren. Tror jag fötts i fel land.
Idag har varit en fin dag. Började med att jag vaknade och visste inte riktigt om jag fortfarande var full eller bara extremt bakis. Det blev iallafall omelett och kött till frukost. Sov bort hela dagen i sängen, eftersom huvudet dunkade för mycket ute i solen.
Ville gå ut och gå, och tydligen så var Malin ute redan så träffade henne vid höja sen promenerade vi till folketspark. Köpte pizza och satte oss i folkets park. Insåg att man borde ha grillat, men pizza är faktiskt bästa bakismaten.
Stack hem och sen blev det en snabb runda till bo01.
Jag vill vara överallt utom hemma när det är detta vädert. Verkligen älska livet känsla, fast jag inte tränar, äter fet mat, har massa plugg och var sjukt bakis idag.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska upp sju imorgon för att åka till tandläkaren. Börjar dagen med bedövning i hela käften och makeover bland tänderna. Nervöst, men fan jag har längtat efter att få fixa skiten!

Jag tänker fortfarande ofta på dig. Speciellt när jag av misstag drömmer om dig.

jävlar

Publicerad 2011-04-19 16:41:05 i Allmänt


Gårdagen var sjuk. Lund, lilla torg, etage.
Efter två flaskor vin och en massa godis tar jag och malin oss in till stan. Helknäpp kväll på etag. Sliskiga danskar, skumma folk, jag blev upplyft uppochner. Där va mycket folk. Ah fan jag minns ju inte jättemycket..
Jag har sovit hela denna dagen. Vaknade bara imorse och åt. Sen stängde jag mobilen och gick och la mig. Så jävla skönt. Känner mig lite mer som en människa nu, så ska ta på mig nått och gå ut och gå med malin. Mys.

fashion against aids

Publicerad 2011-04-18 10:53:32 i Allmänt

Om den "onepice" är lika snygg i verkligheten som den är på henne (vilket den antagligen INTE är, så vill jag ha den ! Jäkligt skumt att dom gjort allt i unisex bara..

you are beautiful

Publicerad 2011-04-17 23:45:43 i Allmänt

Påsklov, så skönt. London snart och jag längtar. Där är 22 grader varmt och sol.
Nu har vi preliminärbokat en resa till rhodos för 2500 två dagar efter studenten. Känns så jävla bra! Ångest över jobb bara. Får aldrig jobba känns det som. Den 7de har jag bal, då ska alla på jobb jobba utom två stycken, ingen av dom kan ta mitt pass. Så just nu ser det ut som att jag ska jobba på balen! WHOHO..

Fredags var det båten. Var inte alls taggad, och hade egentligen hellre stuckit ut lördagen. Men men, blev lite för mycket dricka också. Har ett svagt minne av dessa bilderna och typ att jag fick hicka.. de va väl allt.

excusez-moi, ursäkta min franska

Publicerad 2011-04-15 18:29:01 i Allmänt

Ny blogg för typ 5e gången nudå! Ska göra min andra annonym, för de som undra.
Skolan är jobbig, var jobbig idag. Stack hem och struntade i idrotten för att skriva uppsats. Helt löjlig skituppsats som skulle vara två sidor, blev en.
Väntar på att någon ska svara mig om vad som händer ikväll. Förstår inte riktigt och vet inte heller så har inte ens hoppat in i duschen än. Det löser sig.
Kanske dags att börja fixa sig då, egentligen inte speciellt sugen på utgång ens..

för jag har fortfarande inte kommit över hela det där känns det som..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela