eemelieaandersson

just tired and bored

Publicerad 2012-06-27 13:40:27 i Allmänt

har inte lyft rumpan från sängen idag (knappt). Helt jäkla slut. Massa att göra och vill till stan men icke. Orkar inte. Så får man vara om man är sjuk. Ska iallafall försöka skriva ihop mitt brev. Måste få iväg allt nu. Så många frågetecken men det känns som att allt löser sig. Hoppas jag..
Fick en lång fin konversation i förrigår och hjärtan igår. Inte bra alls.

surt som en citron

Publicerad 2012-06-26 23:06:42 i Allmänt

Jag har totalt förstört min kropp en vecka nu. Druckit sprit som en alkholist och ätit skräp till varenda måltid. Jag har varit på semester. Då får det bli så och jag bryr mig inte. Då vill jag leva i nuet och njuta av varenda ögonblick. Tyvärr sätter det sina spår och exakt allt som sg bra ut innan man åkte, ser inte bra ut idag. Gått upp i vikt och blivit sjuk. Kroppens respons på hur man behandlar den, inte mer än förtjänat. Meeeen, jag vill träna nu. Jag behöver träna. Springa. AH! Behöver det för att må bra. För att känna mig glad och inte ha ont i ryggen. Nu ligger man här i sängen och tycker synd om sig själv istället. Visst, lite synd är det för jag mår kasst, men jag visste ju att det skulle bli så. Blir inte bättre heller när man får besked som kommer förändra hela ens framtid och livssituation. Pratar inte med någon, håller det inom mig. Kasst. Men vem bryr sig liksom..
Kollar reser igen. Har inte råd men jag måste iväg. Just nu känner jag att jag hör mer hemma i en svettig liten lägenhet i dina armar, än i min stora ensamma säng. Buuu, gnäll alltid gnäll.
Måste försöka sova nu. Har en massa saker att ta tag i imorgon. Men är helt orkeslös..

Lägger in lite bilder från resan då och då, blir för många att bara pumpa in direkt. Här är några från första dagen iallafall!
Frukost på vår lilla terass med utsikt över havet. Vattenmelon var ett måste.. (likaså resorb.)

Vårt lilla kök och matplats, saknar nudelkokandet mitt i natten! Eller ja, på morgonen..

Extremt liten trappa upp till ovanvåningen där vi hade sovrum och badrum, så jäkla fin liten lägenhet!
Hittade ingen direkt strand första dagen så låg på klipporna precis utanför vår lägenhet,

Utsikten därifrån var helt okej!

På den restaurangen stressade vi i oss en jättegod måltid en kväll bara för att vi skulle hinna till beachpartyt som var uselt. Vi tackade nä till gratis drinkar och servitören blev kär i mig. Grekerna alltså!

ingen har någonsinn visat mig för någon annan sådär

Publicerad 2012-06-24 22:29:59 i Allmänt

"Kolla han! Vem tror han att han är liksom? Går och spänner sig och tror han är något?..."

Han visade sig sen vara killen som fick mig att inse vad knäsvag var en gång till. Han fick mitt hjärta att antingen hoppa över ett slag eller slå ett extra. Läpparna som passade perfekt i mina. Kan man bli kär så fort? Hur blir man kär? Nja, kär blev jag kanske inte. Men oj vad jag föll.
Jag låter som en idiot. Det är inte första gången jag är utomlands och lyckas falla för en worker. Sist så förstod jag. Han var bartender, han gick hem med nya tjejer varje kväll, han ville inget annat än att ha kul. Visst fanns det tillfällen då han va lite stolt över mig, och det fanns definitivt tillfällen där han verkade vara helt perfekt, men nånstans förstod jag att det var ett spel.
Nu förstår jag inte. Han va så stolt över mig. Brydde sig så mycket om mig. Hade ögonen bara på mig. När jag gick på stan hörde jag andra tjejer som jobbade på samma ställe viska bakom mig ".. där är C's tjej.. ". Alla visste att jag va hans, och det var han som fick dom att veta. Att bli så uppskattad av någon, att bli omtyckt öppet, att förstå att någon verkligen vill vara med en. Egentligen ledde det ingenstans. Det kommer dö ut och ingenting kommer hända, precis som sist. Det är säkert bäst så. Men jag kan inte sluta tänka på hur perfekt allt var. Hur bra vi klickade, (som du själv sa), hur det hade blivit om jag inte hade åkt hem...
Har svårt att sluta tänka på dig helt enkelt. Men det går väl över..
Den där blicken sista kvällen. Jag stod på klubben bredvid och skulle gå hem efter jag hade sagt hejdå till de som jobbade där. Han satt med andra tjejer på sitt jobb, men kunde inte sluta stirra på mig. Han ville att ajg skulle komma till honom. Jag var så arg, så sur, för något en jäkla langare hade sagt (dum man blir på fyllan). Jag kunde inte motstå. Usch, den blicken kommer jag leva på länge..
Just nu undrar jag bara vad jag gör här. Varför jag åkte hem. När jag verkligen hade chansen att leva så lycklig där nere. Ångest..

glömde

Publicerad 2012-06-14 14:38:09 i Allmänt

Glömde en sjuk sak som hände igår. Snackade med en kille som gick på samma grundskola som mig. Så berättar han att han var kär i mig i sjunde klass. Alltså va!?! Fatta att jag verkligen int ehade någon aning om detta. Fan vad hemskt. Han bara, ja vadå precis som om det skulle ändra något om jag hade sagt det?.. Jag ägnade alla mina tankar då åt mitt ex. Blev mer sårad än lycklig ungefär.. äe, bara sjukt att få höra en sån sak att nån varit kär i en, men så har man inte vetat om något alls själv. Så får jag höra från samma kille att tydligen gick det rykten för ett tag sedan att jag var kär i hans bror (?!) Alltså.... fyllan.... men nej, jag har aldrig varit kär i denne killes bror. Mycke sjukt alltihopa..
puss och hej

så otroligt tacksam

Publicerad 2012-06-14 12:54:48 i Allmänt

Har snart packat helt klart, ska ta en dusch och något att käka, föra över lite låtar till mobilen och sen bär det av. Jag är så glad att jag valde att boka denna resa ändå. Det känns så skönt att få komma bort lite nu. Komma till värmen och fan bara slappa.
Hade en superdag igår också. Började med frukost hos Lina, helt underbart! Hon hade laga jättestor frukost på bara massa nyttigheter. Så där satt vi och käka och snacka en massa. Cyklade in till stan med henne och fick väl lite henne att köpa två klänningar (hehe). Har jag själv köpförbud, dår tvingar jag andra (hemsk jag är då). Nej men dom var jääättefina.
Utgång igårkväll och idag är jag extremt trött. Slösade för mycket pengar ute och hade väl en helt okej kväll. (Som sagt ska bli skönt att komma bort lite från malmö nu).
Jag köpte även en underklänning (!). Alldeles för dyr, men eftersom jag inte fick lämna tillbaka min beiga wangklänning så fick jag ju försöka fixa  så att jag kan använda den!
Nä dags att sätta igång och få klart allt det sista nu. (Extreeeemt bakis hungrig........)
Hörs om en vecka! Ska försöka fota lite mer än jag brukar. Brukar komma hem med antingen sjuka fyllebilder eller inga bilder alls.
Kör alltid på samma pose tydligen haha! Dålig bild på en del av klänningen... see through!

fastnat

Publicerad 2012-06-11 23:46:58 i Allmänt

Ohhej, klagomål här igen. Klarar inte av att vara lite sjuk. Kommer man in i en rytm med träning ganska ofta blir det obehagligt att bara sluta. Jag känner själv hur mycket jag sämre jag mår av att inte träna. Trött på dagarna, men kan inte sova på kvällarna. Just nu vill jag sticka ut och springa. Tills benen inte orkar längre. Men när man fortfarande är lite förkyld och har en resa på torsdag, känns det inte värt risken. Att sitta på ett plan med slem i bihålorna gör ofantligt ont.
Sen blir jag trött på mig själv med min vardag. Jag försöker göra något åt det med lyckas inte. Jag har fastnat på samma ställe och jag trivs inte. Det värsta är att man verkligen försöker men inte lyckas. Vet inte hur jag ska få ihop resterande pengar till USA och det gör mig nervös. Jag vill åka. Jag vill åka nu. Men jag vill inte heller behöva avbryta en utbildning för att jag blivit pank. Bläää! mycket blää nu! Skönt emd semester snart som kan få en på lite bättre tankar.

och oj vad detta stämde...., hemskt när man tänker efter, men idag ser det ju ut så. Tänk förr när en kyss verkligen betydde jättemycket. När inte smsen och avundsjukan fanns till så stor del. När man kunde lita på folk för ett förhållande var mer seriöst då, än vad det är idag. och sex.. helt plötsligt har alla legat med alla. Skulle man inte bara ge sig själv till dem man älskade? allt har blivit för lätt, och det har gjort det jävligt svårt..
"Because conversations became texting, arguments became phone calls, feelings became subliminal messages online, sex became easy, the word “love” gets used out of context, insecurities have become your way of thinking, getting jealous became a habit, trust has been lost, cheating became an accident, leaving became the only option & being hurt became natural."


för jag trotsade inte kylan

Publicerad 2012-06-09 18:58:09 i Allmänt

Jobb jobb hela dagen. Mindre kul att man är allergisk som ett svin. Pollen flyger runt i luften mer än någonsinn och inte ens fem ögondroppar, tre tabletter och massa nässpray hjälper. Alltid ska det väl vara nått som är fel! Lite sugen på att sticka ut ikväll, men ändå inte. Vill skriva klart mitt personliga brev så att jag kan gå till banken på måndag och få allt inskickat så snabbt som möjligt. Måste även snacka med min käre vän Alva och höra om hon gillar mina planer, hehe..
Jag hatar klänning, och vägrar sätta på mig shorts eller barbent när det är kallt och regning. Därför fick det bli långbyxor igår.

alla dessa planer och drömmar

Publicerad 2012-06-09 00:21:11 i Allmänt

Oh, va det är underbart och umgås med folk som har ambitioner, drömmar och planer i sitt liv. Man blir inspirerad och genast känner jag att jag vill också! Vill så mycket just nu. Gäller att ta en sak i taget. Kankse ska våga satsa, så som min vän gör? Att skicka in sin ansökan är väl inte helt fel.. Kan ju alltid se.
Mycket som ska göras nu. Mycke som ska skrivas och skickas in. Åker nästa vecka och börjar känna lite stress på allt som ska hinnas. Det löser sig säkert!
Förkyld som attans är ma också. Antagligen bihålsinflamation. Blir väl doktorn på måndag om man inte mår bättre (stammis).
Var på fina Alvas student idag. Herregud vad hon var vacker. Egendesignad klänning på en snygg tjej. Otroligt mysigt med god mat och trevligt sällskap. Höll mig dock borta från drinkbordet och körde på loka hela kvällen. Jag är helt sjukt avundsjuk på hennes presentbord också faktiskt......
Nu borde jag sovit för längesedan, men bättre sent än aldrig, eller? imorgon blir det jobb i staffanstorp. Får väl se om jag ens hittar dit.
Puss, det går bra nu

nånting hände

Publicerad 2012-06-05 01:49:01 i Allmänt

Många ord blir till långa meningar. Ett tomt dokument blir till ett fullt dokument. Känslan av att verkligen få skriva av sig, till ingen (!). Jag läser det, när jag orkar. Jag skriver, när jag vill. Så underskattat det där med att både skriva och läsa. Hade önskat att jag kunde sova nu. Men tankarna kan inte sluta. En sida blev två, som blev till tre, som blev fyra... Det känns så betydelsefullt för en gångs skull, betydelsefullt för mig. För nu är det jag.

beacuse this year really feels lika an unnecessary year..

Publicerad 2012-06-03 23:42:42 i Allmänt

Varje år, varje månad, varje dag, ger en nya erfarenheter och nya minnen. Med varje minut mognar vi en liten bit. Det är svårt att leva i nuet när minnena är så bra, eller när man ser fram emot framtiden så mycket. Detta året, är och får bli som det blir. 20 år gammal och står ostadigt på jorden, men försöker komma tillrätta. Visst kunde man haft ett bättre betalt jobb, pluggat, gjort något mer vettigt och mått bättre, men jag halvgillar läget. Jag har prioriterat fel den senaste tiden, och jag ska börja prioritera rätt. Det är mindre än två veckor tills kreta och en stockholmsresa med en fin vän håller på att planeras. Jobb har sökts och ansökan är snart inne.
Jag missa dock min sista del av filmen så fattade inte rikktigt slutet, men vad gör det. Nu ska jag sova ocg jobba imorgon. Redan blivit övertalad att stanna på kvar på jobb på springet! haha, får väl se de va.. Håller på att bli duktigt förkyld med halsont och hosta. Blää

03.06

Publicerad 2012-06-03 16:52:34 i Allmänt

Haft en jäkligt bra vecka, därav lite skrivande. Störd nykter utgång i onsdags med efterfest och grejer. Sov ingenting och sen blev det jobb och sen lång promenad med Lina. Skönt när man känner att man verkligen kan prata om ALLT. För många bryr sig för lite om var man befinner sig när man är påväg in i vuxenlivet. Jag känner mig själv extremt osäker, men folk som inte ens verkar bry sig... Äh jag vet inte.
Idag har jag legat i sängen hela dagen, ungefär. Ont i halsen och förkyld och äntligen ledig från jobb. Fått lite annat gjort istället, mejl som ska skickas, dokument som ska skrivas och jobb som ska sökas.
Nu tittar jag på Burlesque för 15 gången typ och hoppas att föräldrarna snart kommer hem för att laga mat. Hade också velat träna idag. Måste jag alltid bli sjuk liksom...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela