eemelieaandersson

kallt

Publicerad 2012-11-30 10:32:37 i Allmänt

Det är klart att värmen i huset slutar fungera varje gång man är ensam hemma. Med två par byxor, två par strumpor + morgonskor, en långärmad tröja och två tjocketröjor fryser jag ändå. Nu har det äntligen varit en snubbe här som fixat temperaturen. Håller på att komma tillbaka liksom! Har varit vaken sedan tidigt imorse men inte orkat mer än att ligga i sängen under täcke, överkast och två filtar (jaaa, här är kallt). Borde ha pluggat och damsugit. Hmmm sa till mig själv att jag skulle vara klar med en uppsats denna veckan. Knappt börjat. Hur sa det gå när man har hela helgen full av jobb.
Igår fikade jag istället för att sitta kvar på skolan och plugga. Hellre det faktiskt! 
Nä dags att ta sig upp från sängen, till och med katten gick bort från sängen innan mig idag..

huvudvärk

Publicerad 2012-11-29 00:51:26 i Allmänt

Skulle sovit för lääängesedan. Men icke! Istället för allt plugg jag hade behövt blev det myskväll med Lina. Nu har jag läst igenom gamla konversationer och snackat med Steph. Fin kväll. Dock alldeles för sen. Klockan är mer än jag trodde, och jag som trodde jag skulle orka träna imorgon. Njaaaa..

Baby strip down for me,

Publicerad 2012-11-28 15:18:05 i Allmänt

Pluggat alldeles för lite och ingen värme i huset. Bra dag ändå! Godkänt på tentan som jag egentligen hade bokat in att jag skulle få skriva om den 15 januari. Skönt! 
Kliar i fingrarna lite för shopping (ont om pengar men jaja). Sugen på nya underkläder så gick in och kollade Bh från favorit märket. Blev ännu mer sugen på att handla nu..

Vardagssmink med ögoninflamation

Publicerad 2012-11-22 23:13:32 i Allmänt

Imorgon slutar jag gå på salva i ögonen. Vilket innebär att ögoninflamationen är borta. Vilket innebär att jag äntligen  kan börja ha linser igen. Så skön! Ni som inte har synfel förstår inte. Konstant huvudvärk utan linser och har inga fungerande glasögon. Ska köpa nya glasögon på tisdag, har redan prövat ut två par. Men ska bli skönt att använda linser igen.
 
Fick en förfrågan om jag kunde visa hur jag sminkar mig till vardags för ett tag sedan. Just nu blir det inte mycket mer än underlag eftersom smink runt ögonen känns jäkligt onödigt när man har ögoninflamation.
Kör på serum från loreal först. Eftersom båda mina BB krämer håller på att ta slut alternerar jag mellan att använda Loreals och Garniers. Garnier passar min hud lite bättre just nu, eftersom den är mer krämig och ger huden mer fukt (ja tack säger min torra hud). Använder concealer från M.U.S och blandar den rosa och beiga att ha under ögonen och utåt upp på kindbeben. Duttar på fixeringspuder från MAC där det är glansigt och sätter bronzepuder från  M.U.S under kindbenen. Avslutar med att fylla i ögonbrynen så att dom blir jämna med en penna från MAC. 
Änvänder ändå en hel del produkter, men inte i speciellt stora mängder. Har haft turen att ha ganska fin hy i mig själv så behöver mestjämna ut och lyfta upp. 
Har doch precis köpt YSL senaste foundation och ska testa den nu framöver. Spännande. Hoppas nästan att den inte är bra, för dyr att köpa ofta....
Morgon precis efter sminkning. Aningen trött.. 

fix

Publicerad 2012-11-20 16:42:00 i Allmänt

Hade glömt en massa saker som skulle fixas tills till helgen. Så istället för en intensiv pluggdag fick det bli flertal ärenden och nu ta tag i plugget. Usch, hur ska det gå. 
Har blivit lite sugen på att söka jobb i Norge och flytta dit nu direkt efter nyår. (Hade kunnat flytta 14 dec, men blir så syrt att ta sig fram och tillbaka över jul och nyår så int evärt det).
Har varit sugen på Norge ett tag nu. Men vi får se. 
Nä nu måste jag ta tag i plugget...
 
Saknar att kunna gå runt i shorts.

jackbehov

Publicerad 2012-11-20 00:50:28 i Allmänt

Jag fryser alltid. Inne, ute, överallt fryser jag, hela tiden. Har en jättefin fodrad skinnjacka som används flitigt under hösten men behöver något som är snäppet varmare, men ändå inte vinterjacka. Förut hade jag en fin fusk päls från bikbok. Den blev rejält smutsig och klantig som man är så slänger man hellre den än lämnar in på kemtvätt. Nu letar jag efter en ny, helst likadan. Fastnade för en på topshops hemsida precis, inte päls men superfin! Ska försöka se om den finns i Stockholm nu till helgen.
Fina jackan som är borta. Foto taget av Malmö streetstyle för ett eller två år sedan.

jag har låtit folk trycka ner mig, men det har gjort mig starkare

Publicerad 2012-11-17 12:46:00 i Allmänt

Så förkrossad och förstörd. Så otroligt ensam och ouppskattad. Tom på känslor och tom på ord. Ingenting har varit värt någonting. Men det var då. Jag har låtit folk trampa på mig. Inte nu längre, men förr. Killar och tjejer, spelar ingen roll, har kännt mig utnyttjad och när jag tittar tillbaka så skäms jag. Skäms inte för hur patetiskt människor kan bete sig, utan för att jag låtit dom bete sig så mot mig. Det enda som har kommit bra ur ett sånt förflutet är att man lär sig. Jag vet var jag har folk idag, vad jag kan säga till nära/okända människor. Jag har skaffat mig skinn på näsan och vet att trots svåra händelser och jobbiga personer i det förflutna, finns det alltid folk som bryr sig.  
 
Så glad att det inte är så längre. Jag vet vad som finns här hemma, och är så otroligt tacksam. Samtidigt som jag behöver mitt äventyr. Jag vill lyckas, jag vill jobba med vad jag tycker är kul. Jag vill träffa massa människor från hela världen. Jag vill kunna säga stolt att jag har haft lärare som är världskända. Jag vill prestera bra och kunna komma hem och ha fler valmöjligheter. Jag börjar bli nervös, men är nog mer taggad än någonsinn. Vet att jag kommer sakna mycket och många här hemma, men jag försvinner inte för evigt. Och det vet jag att dom jag bryr mig om idag inte heller gör. 
 
Just nu är jag nog lyckligare än någonsin. Har aldrig varit så uppskattad av folk i min närhet. Har aldrig varit såhär självsäker. Att växa gör en gott. Att låta sig behandlas fel av personer som inte vet bättre. får en att växa. 
Det sjukaste är att det är höst. Jag blir deprimerad varje höst. Eller, förr blev jag det. Inte nu, inte i år. Stora förändringar kan göra gott....

till steph. och till mig för ett gott skratt. tur man lär sig med åren, synd man inte har den kroppen.

Publicerad 2012-11-12 22:43:14 i Allmänt

1. Precis innan jag skulle iväg för att hänga i baltiska hallen tror jag de va.
2. Minns preeeecis när den bilden togs. Det kan vi ta sen steph! 
3. Lånade Alva's slottisbyxor och va stencool.
4. Trodde jag var kär.
5. Hade en väldigt charmig telefon och alldeles för mycket rouge.
6. Hade nog börjat bättra mig lite, men vad hände med diademet?
 
 
 
 
 

sommar eller vår

Publicerad 2012-11-10 20:41:00 i Allmänt

Tentorna slut för idag. Hoppas innerligt att jag får godkänt, men tror dessvärre inte det. Schemat lugnar ner sig nu i slutet på nästa vecka. 
Så trött nu, dags att sova faktiskt. Jobb hela morgondagen och extremt mycket plugg på måndag. Undrar om jag ens klarar inlämningen där, måste måste måste. 
Längtar efter vår och sommar..
tjock, glad och fräknig tjej i Portugal<3

 
 
 
 
 

klockan är inget, men tiden har sprungit förbi

Publicerad 2012-11-07 20:31:00 i Allmänt

Dessa dagarna har gått fort fort. Samtidigt som de gått alldeles för långsamt. Det är så mycket som ska hinnas med nu. Tenta på lördag och all vakna tid spenders på stadsbiblioteket med Johanna. Vilket är väldigt trevligt, trots att man blir helt knäpp i huvudet av all grammatik. På fredag har vi en essay som ska vara inne så imorgon blir det paus från tentaplugget och fullt fokus på att börja skriva, och skriva klart en essay. 
Finns så mycket annat jag vill hinna. Var så duktig med träningen förra veckan. Denna veckan varken hinner eller orkar jag. Thx to my detox så är jag alldeles för trött hela tiden. Kan sova tolv timmar om nätterna och vakna trött. Därför satsar jag ikväll på att somna vid nio och förhoppningsvis orka ta mig upp imorgon. 
 
Satt och kollade igenom lite gamla bilder. Har ju extreeeeemt mycket bilder som inte kommit upp här. Resor och sånt. Här är bara ett fåtal från Malaysias djungel. Där vi bodde några dagar av vår resa. För att komma dit var man tvungen att åka flodbåt i 2-3 timmar. Mindre kul när man var kissig....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela