eemelieaandersson

klaga, klaga, och klaga lite till..

Publicerad 2011-10-25 15:50:17 i Allmänt

Upp tidigt, läsa körkortsteori, ut på powerwalk, köra på bilskola, hem och plugga modevetnskap, nu blir det jobb snart.
Intar sängen i fem minuter och precis då kommer pappa innanför dörren, ja du har väl inte ens kommit upp idag? ehm jo okej nä de har jag inte. Så jävla mycket klagomål hela jävla tiden jag pallar fan inte. Hoppas det blir göteborg till våren.
Nä, från glad till irriterad. Ska jobba nu sen direkt hem och sova, får se om det blir träning innan skolan imorgon. ha de gött!
söt bild på söta tjejer. Kul utgång i Lund i torsdags!

nowhere

Publicerad 2011-10-09 00:22:10 i Allmänt

Nej jag är inte ute och festar idag heller. Fast jag trodde att det skulle bli Lund. Folk är ju väldigt trevliga, omtänksamma och sånt där, måste jag väl påpeka. Men vem fan bryr sig.
Istället spenderar jag kvällen i sängen med en småmysig film på femman och sedan lägenhetsletande i stockholm. Det går framåt! nu ska jag bara hitta något att söka och bestämma mig för vad jag ska göra. Imorgon blir det hemtenta sen jobb, måndag blir det hemtenta hela dagen. Vilken lättnad det kommer vara när den är klar! Då ska det börjas tränas. Och plugga körkortsteori......
Nää, nu ska jag försöka stänga datorn och sova så man kommer upp i tid imorgon, måste hinna skriva lite innan jobb. Men datorn sätter jag i viloläge så att denna sida fortfarande kan vara öppen till nästa gång datorn startas. Förmodlingen kommer väl servern krascha när den släpps, men jag vill iallafall se. (priserna ska ju inte vara så höga heller tydligen!).

"vill du ?"

Publicerad 2011-10-05 18:38:57 i Allmänt

Vissa frågor är svårare att ställa, vissa frågor är svårare att svara på. Men jag förstår inte vad som är så svårt ibland. Det känns som att du och du och du eller kanske bara du, inte vill. Aldrig ensam med mig igen. Killen frågar om gruppsex? tjejen vill ha med fler till det stället? Jahha, men jag då.
Massa bullshit leder inte någonstans, och jag skriver väl mest här för att slippa skriva hemtenta. Vad man ska göra nu är dock svårare. Barcelona? Srockhom? Lund? Malmö? Plugga? Jobba? Jag bestämde mig att stockholm och en kurs där kan bli ett fint avbrott en termin även fast man skulle bott i en liten lägenhet i en korridor med delat kök. När jag äntiligen bestämt mig för att det är det jag vill söka, då visar det sig att kursen endast startar på hösten. Tack och hej nu får man börja om på nytt.
Jag vill och jag borde ut och springa. Vill röra på mig, få tillbaka den kropp jag hade en gång i tiden. Men det finns ingen ork, och eftersom jag prioriterar fel saker finns det inte heller någon tid.
Plugg, plugg, plugg, jag är bra på planering men det händer inte så mycket efter planeringen. Framåt går det, men långsamt. Denna veckan borde bara ta slut nu så allt detta kan vara klart.
Förresten så var fredagen förra veckan en av dom bästa utekvällarna på extremt länge. Herregud! Jag åkte dit ensam, men lärde känna en massa roliga människor och fy satan vad kul vi hade. Alldeles för mycket dricka och tidig hemgång men det gjorde verkligen ingenting. Att dricka shottar mitt på torget, hålla i sig en flaska mellan varandra medans man sjunger "denna flaska en ska vandra", komma bort från gruppen och inte hitta sin plats i matsalen, stå på stolarna och sjunga, ha en trevlig bordsgranne, tappa bort alla igen och dra på mellanfest i nått kök(?), börja gå hem och går vilse, skickar massa fyllesms. Asssssåååå vilken kväll. Hade extrem roligt hela tiden. (förutom när jag va lite vilse där på slutet). Fler såna kvällar borde komma snart.
Tillbaka till tentan nu, sen ut och gå lite med fina vänner.
Sliten efter en massa plugg, tåg, skola, körlektioner, jobb osv. Borde klämma in träning på schemat också..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela