eemelieaandersson

01.18

Publicerad 2012-02-29 01:24:47 i Allmänt

fryser typ ihjäl. Konstig lång dag. Gick upp vid åtta, pluggade teori. Jobba sen lång dag och sen på bio. Nyss hemkommen. Bra film, och så..
Allting händer igen. Typ historien upprepar sig. När var det, två år sedan? Jag vet inte. Jaja, vad ska man göra.
Satsa stenhårt på körortet nu. Inte långt ju. Sen stenhårt på ansökan så att jag får in den. Sen får man väl vänta, se och hoppas. Vad fan gör jag om jag inte kommer in liksom!? Panik...
nä, dags att sova nu faktiskt. Puss ooch godnatt.

inga bra beslut tas efter kl 01.00

Publicerad 2012-02-24 00:04:03 i Allmänt

Jag jobbar. Jag äter. Jag sover (12 timmar förra natten). Jag pluggar (alldeles för lite). Ja, så ser det ut. Inte alls kul men vad ska man göra. Gått igenom en massa papper och fyllt i till Berkley. Har inte insett förrän nu hur mycket pengar som faktiskt krävs och hur stort jäkla lån jag måste ta. Kanske borde satsa på två år istället. Söka två år och inte fyra. Man är ju inte miljonär direkt..

lovley

Publicerad 2012-02-20 20:29:32 i Allmänt

Bokat uppkörning. Fått svar från studyabroad. Pluggat teori. Övningskört. Vad jag har varit duktig idag då. Det enda som missades var träningen, men får bli en annan dag. Tycker det kan bli fint väder så att man kan sticka ut och springa!
Imorgon jobbar jag springpass hela dagen så kommer inte bli mycket annat gjort direkt.
Äe, har egentligen inget vettigt att skriva om faktiskt, och ska bege mig utåt nu för att träffa Gabbi.
Förresten så har jag blivit kär i en kamera. Jag vill ha den nu! Funderar starkt på att ta ifrån mina sparpengar.... Inte bra. 4500....

a true love story never ends

Publicerad 2012-02-20 02:16:29 i Allmänt

Dagen blev helt annat än vad den var planerad. Övningskörning istället för jobb på dagen, sen blev det stängningspass nu ikväll. Har suttit uppe för länge nu. Snackat skit och tänker att jag inte kan sova. Jag som är ledig imorgon och vill få en massa vettiga saker gjorda! dåligt. Det blir säkert bra ändå. Får ta mig i kragen och boka uppkörning bara. Är så rädd att jag inte klarar det. Vill inte misslyckas, verkligen inte.
Väntar på svar från study abroad. Känner att jag vill få in min ansökan nunununu! Vill inte vänta längre!
Nä, nu måste jag verkligen sova. Eller försöka iallafall. Puss och godnatt!

"jag är ledsen, som i förlåt"

Publicerad 2012-02-19 00:17:41 i Allmänt

Jag är tvär, jag är tråkig och jag är ointressant. Va nä? Det är inte jag. Mycket snack liten verkstad, men nu blir det förändring. Tacksam för extremt fina vänner som orkar med mig trots mitt beetende just nu. Som vanligt skyller jag på vinterdepression.
Sen är det jävligt tråkigt att när det känns som om allt verkligen börjar gå mot ljusare tider, då får man veta en massa skit. Med folk man känt i hela sitt liv. Skitsnackas som aldrig förr och jag är tydligen ingen bra person att vara med, jag gör inte heller rätt, och borde göra allt jag gör annorlunda. Helt ärligt, jag har inte förändrat mitt sätt att agera för den händelsen i sommras, även om vissa verkar tro de. OH, jag blir så jävla arg och ledsen. När så nära människor, vuxna människor, pratar skit om mig för saker jag inte gjort. Det blir ju inte lättare då. Jag vet faktiskt helt ärligt inte hur jag ska lösa något jag inte vet vad jag gjort som är så hemskt för? fyfan, jobbigt att höra när man vaknar på morgonen.
Annars då? Sjuk kväll i Lund igår. Som alltid när man är i lund. Kul var det! Hur hamnade man på herkules sen liksom? Dagen idag på jobb gick extremt segt. Inte mycket att göra, och trött som en gris. Nu har jag precis sett en film som jag sett typ tre gånger innan, ätit vindruvor och 90% choklad och druckit te. Läst lite bloggar och inspirerats av bilder på weheartit. Har ett jäkla sug för träning, men nu blir det självklart sängen. Jobb hela dagen imorgon igen..
Och igen, fina vänner, tack! framförallt för att ni står ut med mig nu. Jag ska bättra mig.

Jag vill träna...

"I was born in Bordeaux, but i moved to Paris to study fashion with Coco Chanel"

Publicerad 2012-02-17 15:42:59 i Allmänt

Äntligen klar. Våttorkad och rensat ut gammalt skit. Bättre såhär. Nä, nu vill jag bara ut i solskenet. Ska ta mig in till stan och städa ännu mer. Skönt, för då slipper jag göra det i helgen och kan antingen sova ut eller träna istället!
Ointressanta bilder men ändå
Bredvid sängen, bok, kalender, mobil och idominsalva såklart.
I fönsterkarmen, träd med alldeles för många smycken, vita blommor (som aldrig får vatten) och en stor ljusstake.
Klädhängaren bredvid byrån som också är alldeles för full med kläder. (nu har till och med lådan gått isönder för den väger för mycket)

"there is nothing beautiful about walking in the rain"

Publicerad 2012-02-17 13:26:33 i Allmänt

Sovmorgon, kaffe och lång frukost. Nu - städning av rummet och filmen "Midnight in Paris" på högsta volymen. Änsålänge ingen handling direkt, men gillar ändå att se den bara för musiken, Paris gator och 20-tals kläderna. Lovley. Försöka ta mig in till stan sen, städa, handla nått hehe. Shoppingsuget är stort och inte gått i affärer på länge.
Nä, tillbaka till städningen så att jag blir klar någon gång.
Måste plugga körteori också ju...

23.48

Publicerad 2012-02-16 23:54:41 i Allmänt

Extreemt seg morgon/förmiddag idag. Så jäkla trött och håller på att bli förkyld känns det som. Var påväg mot jobb med min punkterade cykeln för andra gången idag strax innan fyra och insåg att jag hade fått brev från csn. YES! Det som jag trodde skulle ta längst tid, gick fort! Hjälp nu måste jag få klart det personliga brevet, och det är snart! Måste mejla study abroad imorgon och fråga lite. Imorgon är jag ledig (njuter), men känns ändå som om jag har en del jag måste fixa.
Det går iallafall sakta men säkert framåt och jag blir så glad! Lite kom igen till en själv nu att sätta igång och skriva brevet och börja plugga körteori seriöst nu bara. Satsar nu.. haha
På bäckagård haha. Vad liten man var. (Ja, mindre och kortare än vad jag är nu) Hade inga ben eller ingen rumpa heller. Självklart en för kort kjol också!

00.01

Publicerad 2012-02-15 00:06:03 i Allmänt

Oh, vad bra det blev helt plötsligt. Blev glad av att träna. Syndade med hjärtchoklad och vaniljhjärtan nu ikväll. Mamma har fattat att New York faktiskt är på riktigt vad jag vill och fick två engleska böcker att läsa. Blir fint när jag slutat läsa körkortsboken!
Glad överraskning var såklart elle tidningen som kom i brevlådan idag. Skulle egentligen inte få fler trodde jag, men nu kom det en massa! Inspiration till tusen, så nu vill jag bara ut och shoppa. Dock sparas så mycket pengar som möjligt nu såklart.
Nä, dags att sova. Jobbar spring imorgon och ska försöka träna där emellan. Puss och godnatt

happy fucking valentine's day

Publicerad 2012-02-14 15:16:53 i Allmänt

En av de mest överskattade dagarna på hela året. Tror inte den gillas mer om man hade haft någon att dela den med. Har varit med om det också, slutade definitivt inte bra. Dagen spenderas iallafall på friskis och på jobb. Kanske skulle ta och sova en stund innan jobb, eller nä. Försöker vända rätt på dygnet..
För mycket meningslöst skitsnack nu haha, som vanligt!

”rent a sunday boyfriend.com”

Publicerad 2012-02-13 00:24:15 i Allmänt

En sån skulle varit bra att ha just nu. Massa planer på att göra det och det och det. Ingen ork. Förändring behövs snarast. Börjar jobba mer nu, vet inte vad som händer med jävla körkortsskitet. Suck!
Vissa människor slutar aldrig förvåna...

15.44

Publicerad 2012-02-11 15:51:13 i Allmänt

Ligger i sängen och gör absolut inget vettigt. Borde städa rummet och ta en dusch, får bli snart. Trevlig utgång i Malmö igår. Vilken stor skillnad det är på folket i malmö och lund! i Lund kan man tappa bort sina vänner och ändå hitta en massa nya vänner, medan i Malmö får du verkligen ingen kontakt med någon, om du inte känner honom eller henne sedan tidigare. Lite tråkigt. Ja om det inte är någon sliskig kille som försöker stöta på en då såklart.
Känns som om man håller på att bli gammal, iallafall så som kroppen mår idag. Känner att både hy och kropp inte mår bra av min livsstil egentligen. Borde göra någonting.
Ikväll blir det dock utgång igen. Ska inte dricka större mängder direkt, jobb imorgon och ingen lust att vara bakfull eller full.
Nä, dags att göra något vettigt nu..
Galet snygg bild på en tjej jag inte tyckt sett bra ut tidigare. Och nej, vi är inte ett dugg lika. Till dom som påstått det tidigare..

"what a day"

Publicerad 2012-02-08 16:11:36 i Allmänt

Jäklar, konstigt alltihopa. Vänner som inte är vänner, eller? Kul när folk bryr sig. När dom få som faktiskt gör det hör av sig uppskattas det verkligen.
Det går liksom inte att skylla nånting på att jag inte har facebook. Tycker att relationer (av alla dess slag) ska vara mer än något som kretsar kring facebook.

Har försökt skriva personligt brev i flera dagar nu. Meningarna bildas endast på kvällen innan jag ska somna. Så igår satte jag mig och skrev ner en massa ord/meningar jag kom på, och lyckades fylla tre sidor. Nu ska det sättas ihopa snyggt och översättas. Måste skicka in till csn också! (påminnelse).
Körde nyss, har endast en dubbellektion imorgon kvar. Frågade lika surt som vanligt hur länge detta jävla skitet ska hålla på, fick svaret att efter imorgon blir det lilla uppkörningen antagligen. Oh my! Det finns ett slut, och det är nära! Snart är det slut på att lägga pengar och tid på körlektioner! Okej, ska inte hoppas på för mycket. Måste klara landsväg imorgon, och lilla uppkörningen då också såklart.

JAG BEHÖVER HJÄLP.

Publicerad 2012-02-08 11:13:13 i Allmänt

Som ni ser så ser det förjävligt ut nu. Satt och sökte efter koder och försökte fixa en massa själv, men jag kan inte. Mitt tålamod är även världens sämsta så nu har jag gett upp.
Snälla någon hjälp mig med min design?!

22.54

Publicerad 2012-02-06 22:57:28 i Allmänt

Eftersom jag numera tydligen har flera läsare (kanske för att facebook är borta, eller vad vet jag), så uppskattar jag ändå om dom som vet om denna bloggen inte sprider den vidare. Tack.
Efter ett träningspass och alldeles för uppsvullen mage av mat, blir det nu sängdags. Alldeles för sent egentligen eftersom klockan står på 05.30. Nervöst. Borde inte vara ett dugg nervös, men tror att min körlärare har trissat upp mig. Jobbigt? JA. Det går säkert bra ju, ingen big deal.
Godnatt nu.

"When something's right, then something is worth to die for. When I feel that something is wrong, then something is worth to fight for"

Publicerad 2012-02-06 17:04:23 i Allmänt

För vad har hänt? Jag vet inte. Jag är inte säker alls.
Fick intyg från Lunds Universitet idag. På svenska, när jag bad om både ett på svenska och på engelska. Tack!
Svårt att somna igår. Tänkte på vad jag skulle skriva. Kom på extremt bra meningar i mitt huvud, men ville sova för mycket för att orka skriva ner dom. Idag kommer jag inte på någonting. Jag vill att det ska bli bra.
Idag har jag städat hela garderoben. Ställt undan en påse med sommarkläder (får plockas fram senare), ställt undan en påse med kanske-slänga-kläder (behåller dom i garderoben och tar fram dom nästa gång jag rensar, har jag inte saknat kläderna så ges dom till bättre behövande) och slutligen en påse som ska slängas.
Kollat igenom bloggar, försökt fixa en design utan att lyckas. Inspirerats av bilder, hemsidor och bloggar och tagt bort min facebook. Varför? jag orkar inte mer. Ärligt.

Dessa sakerna skulle jag kunna tänka mig från HM i sommar, tack..

well no, i do not deserve this..

Publicerad 2012-02-04 22:08:02 i Allmänt

Herregud. Vilken dag. Jag har mått sämre än jag gjort på mycket länge. Åt verkligen inte mycket igår, drack vanliga mängder och blev absolut inte för full. Ändå har jag knappt kunnat röra mig idag utan att behöva spy. Riktigt skumt är det faktiskt. Glad att det gått över nu iallafall. Mår fortfarande sådär, men helt klart bättre.
Gårdagen då, det var kul. Fira Malin igen. Bli utslängda från hipp, käka kebab innan man kommit in på ett uteställe. Sitta på donken efteråt och se ut som ett monster. Fina vänner jag har! Minns även fyllesamtalet med bästavän utanför Barcelona som resukterade i tårar. Varför blir man så sentimental på fyllan?!
Framtiden skrämmer och oroar mig, vet inte in eller ut. Dags att släcka och sova nu faktiskt. Ligger back i sömn och imorgon blir jobb hela jäkla dagen. Puss och godnatt

rastlös

Publicerad 2012-02-03 00:01:22 i Allmänt

Blir galen. Av att gå här hemma. Av att det ena jag gör är att plugga körkortsteori eller går här hemma. Blir galen av tanken på att det inte blir bättre. Rastlös, håglös och uttråkad.
Imorgon blir det utgång. Med mobilen avstängd tror jag. Vill inte riskera mer pinsama fyllesms. Börjar gå över gränsen. Nä, har gått över gränsen.
Imorgon blir det utgång i malmö. Gay ställe (säger man så?), WONK, har aldrig varit där. Ska bli kul. Upptäckte nyss att imorgon har dom lesbian heaven så kommer vara alldeles för mycket tjejer som vill ha tjejer. Det lär ju bli nått nytt.
Avundas ändå dom som kan bli intresserade av båda könen. Fatta så enkelt att vara tillsammans med en tjej? Vill inte alla tjejer ha förhållande typ? Okej, eller nå, fyfan, för mycke drama.
Jaja, synd man inte kan tänka sig att dejta båda könen, eller nått?
Usch nä förresten..
passande bild till inlägget (eller?).. Nä men fan vad snygg kropp. Helt klart inspiration

"you are my sweetest downfall"

Publicerad 2012-02-01 22:06:07 i Allmänt

Jag har funderat fram och tillbaka. Pratat med den ena och den andra. Förstått vilket stöd jag har. Insett vad jag har att vinna och eller förlora. Och jag kan väl säga att jag nästan gjort valet. Det är dags att samla ihop alla papper. Fråga referenser, skriva brev och fylla i alla kolumner. Det kan lösa sig. Jag vill att det ska lösa sig. Riktigt stor klump i magen, men ingen obehaglig klump. Jag förstår att detta innebär en hel sommar och vår av så mycket jobb man kan få, men jag är villig att ta det (suck).
Jag får ta en sak i taget. Idag har jag läst igenom alla papper, skickat och bett om intyg från Lunds Universitet och hittat mina gymnasiebetyg på både engelska och svenska.
Nu vill jag gå och lägga mig. Vakna i tid, och träna direkt efter frukost.
Tack.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela