eemelieaandersson

"vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer & längtar efter något som kan rädda mig"

Publicerad 2011-08-30 17:32:46 i Allmänt

Det var underbart. Det var precis vad jag behövde igen. Rhodos, blev bättre än förväntat (om det ens kunde bli de?). Nu är man tillbaka till verkligheten. Gillar att plugga. Det är faktiskt kul. Däremot har jag tröttnat på Sverige. Född i fel land. Önskar jag träffade någon som var som jag, som vill som jag, som kan lämna allt som jag. Om jag pluggar, jobbar eller ja någonting, gör mig ingenting bara jag får komma utomlands. Hade allt planerat. Inget är alls säkert längre. Vet inte vad jag vill. Önskar att jag visst exakt vad jag vill plugga till och vad jag ville bli.
Måste verkligen gå igång med körkortet. Lägger all energi på plugg just nu och det är bara andra dagen. Redovisning på en kvart imorgon och läsa som fasiken idag.
Håller ögon och öron öppna för alla förslag om utomlandsflytt....

Packad med ett hemsk smile. Men det märks iallafall att man var lycklig. Dygnet runt var det ren lycka.

"vill så mycket mer, det går ändå bra nu."

Publicerad 2011-08-16 20:55:46 i Allmänt

På lördag har jag inte druckit alkohol på nästan exakt tre veckor. Nästa vecka kommer det bli så sjukt mycket alkohol att det räcker och blir över för hela sommaren typ. Jag har hittat mitt universitet, beställt böcker, fått besked att jag får csn bidrag och fått inloggning. På fredag bokar jag körlektioner till efter rhodos. Jobbar ibland på burger king och en ¨gång i veckan på skanditrä. Fan det rullar på ändå. Trots allt som hände, som kom så plötsligt så går allt vidare. Kändes som att jag blev tvungen att växa upp väldigt snabbt. Det är liksom helt annorlunda. Detta sommarlovet har varit annorlunda. Slutet på något gammalt och början på något nytt.
Sitter nästan och räknar ner timmarna tills jag och Malin åker nu på lördag. Ska bli så extremt skönt att komam iväg. Till sol, fest och helt galna människor. Älskar livet utomlands, även fast jag inte hade kunnat leva som vissa gör utomlands. Den 20 sept ska jag på informations möte IGEN på ibs. Denna gången vill jag söka. Journalistik i santa barbara eller fashion i London. Svårt, men i Sverige ska jag inte bo kvar.
Tänkte att jag skulle packa, men har fastnat framför bloggar, streetstyle sidor, franska sidor ja, you name it.
Det kommer bli jobbigt när vi kommer hem från Rhodos. Sofies födelsedagsfest samma dag, jobb dagen efter och sen skola på måndagen. Jobbigt, men ser faktiskt fram emot att börja skolan. Jättemycket. Skönt att ha något vettigt att göra. Något att plugga som jag tycker är kul att läsa. Träffa så mycket nya folk. Gå med i nation och allt vad det nu innebär. Jag vet verkligen inte mycket om att börja plugga på universitet, men på ett sätt är det ändå det som är kul. (förutom pendlingen till helsingborg 40 minuter varje dag).
Nej, jag ska återgå till packningen. Har lyckats packa en neccesär där bara tandborsten fattas. Nu är det bara att slänga ner ungefär alla sina sommarkläder i sin största resväska och få övervikt igen.

Och Malin, vi MÅSTE hitta shopping centret i Rhodos. MÅSTE. Jag har inte shoppat hemma för att kunna shoppa där. Och bara titta på kopian på zara. Kostar fan 600kr i Sverige. (i Portugal är Zaras kläder ca 200kr billigare än i Sverige så hoppas dom är det i Rhodos också). Nä, måste hitta Zara, Bershka, Stradivarius och Pull n beer. och aldo. och en ny väska till mig. Helvete har jag så mycket pengar ens är frågan...

inget har någonsinn varit så jobbigt

Publicerad 2011-08-06 00:00:32 i Allmänt

Jag kan inte sova. Det kommer aldrig gå. Jag kan hålla nån jävla mask nästan en hel dag men sen orkar jag inte mer. Vad fan händer nu. Var det någon som tänkte på mig, på oss. Mitt liv har kastats uppochner och jag vill ingenting längre. Allt känns verkligen helt meningslöst. Plugga, för vadå? Ta körkort, varför?
Jag önskar varje sekund att allt var som innan. Inget svek, inga tårar, ingenting.
Allt kommer bli bra. någon gång kommer det bli bra på något sätt. Men det känns som att jag har förlorat den viktigaste personen i mitt liv. någon man stått så nära, så länge, alltid. Äcklas..
Fina vänner och världens bästa bror. tack

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela