eemelieaandersson

01042013

Publicerad 2013-04-01 07:10:16 i Allmänt

 
Okej lite snabbt inlägg igen då. Är hur trött som helst och borde verkligen sova känner jag. Mysig söndag idag (och nej inte kännt av påsken för fem öre). Började dagen med att vara grymt förrvirrad och kom lite fel uppe i Harlem, men det löste sig och vi käkade extremt god brunch på red rooster. Alltså nä, New York slutar aldrig förvåna mig. Frös som satan, va inne en runda på HM och hitta fina byxor. Kan tyvärr inte eftersom jag redan lever över budget. Nudlar får det bli snart till lunch och middag. 
Tog tuben till Sockerbit och köpte svenskt godis. Gott. Jag är inte den som äter godis varje dag så hade väl inte hunnit sakna det jätte mycket, men ändå!
Frös lite mer och gick till union square för att möta upp dom andra. Stack hem till Hanna på upper east och myste med lite hembeställd sushi och så. Hur naaaaajs?! Love this city.
Skulle gå hem, blev att få gå lite omvägar i regnet, menmen regn kan va otroligt mysigt. Gillar regn sålänge jag inte fryser. 
Har äntligen packat upp min resväska och lyckats få pregat in alla saker överallt. Kaotiskt är här lite, men det får va såhär i några månader sen får vi se vad som händer. Känner redan att två år är nog inte riktigt tillräckligt här. Har ett visum på fyra år, så förhoppningsvis tar jag en kandidat examen här istället. Bytar skola efter två år bara. Herregud, så mycket planer. Nä, får väl ta allt som det kommer. Händer så mycket här varje dag. Känns konstigt för det känns som om jag kom igår, samtidigt som om jag har varit här jääätttelänge. Skolan har inte ens börjat, men ser verkligen fram emot det. Inte dom roligaste kurserna denna terminen men det funkar absolut. Har lite knäppt schema också men tror det ska gå bra. Känns verkligen som att här i denna staden, här löser sig allt. 
Jag saknar alla fina där hemma såklart. Önskar jag hade mer tid för att prata med er om vad som händer hos mig och hos er. Just nu är det bara mycket att komma in i, och jag är typ hemma två vakna timmar varje dygn. Hinner inte allt och vill försöka komma in i livet här. Hoppas och tror att dom flesta har överseende..
Bilder från dagen. Borde börja fota med kameran istället. Mobilbilderna känns sådär..
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela