eemelieaandersson

"my heart was freakin out when i held you"

Publicerad 2011-11-15 01:23:23 i Allmänt

Oj vad jag borde ligga och sova nu. Eller nä för jag har varit så pass duktig att jag är nästintill färdig emd min hemtenta! Ska bara läsa igenom den nån g¨ång till, kanske korrigera lite stavning och sånt, sätta dit exakta fotnoter. Sen är den bannemig klar. Ser framemot en bra morgondag men ELLE-läsning, nytt gossip girl avsnitt, körlektion och träning. Fint ska de va! puss och godnatt!

"visst känns det fint att va vid liv, en gång till"

Publicerad 2011-11-14 15:56:00 i Allmänt

Tenta plugg, kaffe, håkan hellström. Så har min dag varit ungefär. Ett snabbt besök hos tandläkaren med bedövning och grajer också. Mindre kul. Har precis micrat en kopp kaffe, utbytit några ångest meningar med Lina på facebook och då kanske det är dags att sätta igång att skriva igen.
Förresten så smakar det banan i hela min mun (tandläkaren), och jag har kommit på att jag måste börja träna seriöst. Inte äta godis så ofta och träna minst två dagar i veckan får det bli till en början när man fortfarande har en massa plugg, körkortsteori och projektarbete.
På GG i sommras. Väldigt osmickrande bild på mig. Ser ut som en tioåring med för många kilon på kroppen..

"om jag bara kunde börja skriva på min uppsats, istället för att titta på bilder på dig"

Publicerad 2011-11-13 10:48:01 i Allmänt

Igårkväll somnade jag på soffan framför en helt okej film för att jag var så jäkla trött. Fick knappt nånting gjort igår och ont i magen för det hela dagen. Nu har jag skrivit en sida och känner att det rullar, men långsamt går det.
Trots att jag tänkte somna direkt när jag gick och la mig så satt jag ändå uppe och vänta på svar. Idiot man är. Tre timmar senare, jovisst. Nä, trött på detta nu. Vill träna, men idag blir det jobb och antagligen jäkligt mycket folk..

"vi två hör hemma, i ett rum med inga andra"

Publicerad 2011-11-12 11:02:06 i Allmänt

Bra dag. Glad dag. Nja kommer ändras snart. Klockan nio skulle jag börja skriva på min tenta sa jag till mig själv. Sen fastnade jag vid en barnfilm istället. Självdiciplinen är på topp (!?). Vet liksom inte hur jag ska börja skriva eller vilka fem historiska nedslag jag ska ha med. Känns jobbigt detta. Ikväll blir det iallafall jobb så innan dess måste jag ha hunnit skriva lite iallafall. Eller egentligen borde jag ha skrivit ganska mycket till ikväll. Förresten så har jag kommit på att jag vill färga mitt hår. Ljust i topparna och mörkare uppåt. Det ska nog kunna fixas!
Också vill jag ju tatuera mig. Det får dock vänta tills jag vet var och vad.. Hittade en snygg bild på en fin tatuering nånstans,
Då måste man bara komma på något smart att skriva över hela ryggen också..

"du skulle varit där, riktig köttmarknad, det hade du gillat emelie"

Publicerad 2011-11-11 14:31:36 i Allmänt

Haha, en tjej jag lärt känna i klassen sa just den kommentaren när vi satt på tåget till helsingborg föra några veckor sedan. Helt underbart, dog lite av skratt. Jag kanske är desperat, eller iallafall verkar desperat. Eller nej, kanske bara behövde eller behöver någon. Nä, jag vet vad jag behöver (just nu att någon gör klart min hemtenta!!), men nä, att sluta tänka på han och kanske fasta för någon annan. Jag vill inte ha något förhållande, men jag vill tycka om någon annan än killen som är helt omöjlig att på något sätt kunna ens få träffa. (Nej, han är inte kändis). Jag tänker på dig lite för ofta nu för tiden. Inte egentligen för att vi hade något speciellt, eller hade någonting alls. Inte heller för att vi inte bråkade, för även om vi inte kände varandra så hatade jag dig ibland. Den där svartsjukan eller vad det var, kommentarerna som gick mig på nerverna. Sen kom det till de tillfällen som vi var ensamma, oh en sån som dig vill jag ha tänkte jag då. Eller kanske dig. Det håller inte längre, det var inget, det är inget, det kommer aldrig bli något.
Istället sitter jag och blir lite besviken för att jag inte fått några sms från någon annan som jag inte får falla för. Alltså det där med kärlek och känslor är inte lätt. Man kan tro att man kan bestämma vem man ska falla för, men så blir det aldrig. Ingenting blir någonsin som man tänkt sig. Jobbigt, men kanske bra ändå.
Nu ska jag fortsätta skjuta upp min hemtenta och lyssna lite mer på Moa i Idol. Vilken röst, vilken låt, herregud..
Pussss

"mitt hjärta blöder"

Publicerad 2011-11-07 11:33:18 i Allmänt

Sitter och pluggar, inte klar fast jag borde vara klar. Seminarium snart och inte läst allt ens. Får väl försöka läsa på tåget då. Kommer bli en jäkla pluggvecka denna vecka. Kanske lika bra.
Men vad denna hösten har gått snabbt! Har aldrig varit med om att en höst har gått så fort. Jag som hatar hösten?!
Nä nu blir det duschen och sen tåg till helsingborg. Härligt verkligen..

lite skuldkänslor..

Publicerad 2011-11-05 14:17:43 i Allmänt

vissa människor får man skuldkänslor över att man aldrig hör av sig till. Såna som man kanske tar lite för givet som ska finnas där även om man inte hör av sig. Även om det är vänner eller släkt, man liksom räknar med dom. Ändå räcker det kanske med ett samtal och frågan hur är det?.. Allt blir som det blir och ibland kan någon annan människas handlande få konsekvenser för en relation mellan två helt andra. Komplicerat detta, men behövde skriva typ.
Känner mig iallafall lite stolt att jag faktiskt fått lite gjort idag. Har så mycket att plugga nu, vet inte riktigt hur jag ska hinna. Tror på bra planering, men är sämst på att följa min planering. Dags att sätta datorförbud eller nått. Kanske bestämma att man bara får vara inne på bloggar, facebook m.m. i en halvtimme om dagen. Nånting måste iallafall ändras för datorn tar alldeles för mycket tid av mitt liv just nu.
Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så vi ska övningsköra till hyllie och hämta farmor och farfar. Dom har varit borta hur länge som helst.
Har inget speciellt att skriva men trots för mycket plugg och lite osäkerheter känns det fan bra nu. Ikväll blir det lund och imorgon jobb HELA dagen. Bara ett seminarium på måndag men måste plugga som ett djur innan. Tufft är det nu faktiskt.
Förresten!, jag har ställt mig i kö till bostad i Göteborg. Ett steg närmre en flytt?!
Undrar varför allt det i högra hörnet måste stå med? hur får man bort det, jättekonstigt ser det ut ju.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela