eemelieaandersson

Hersonissos

Publicerad 2012-05-28 23:20:06 i Allmänt

Jag borde spara alla mina pengar, varenda krona och öre. Ändå har jag precis bokat en resa. Kreta den 14 juni. (14 juni kommer alltid vara en speciell dag, fint faktiskt). Resan var hyfsat billig, hotellet var jättefint och staden låter som en bra stad med både fest men även annat och jag behöver verkligen komma bort från sverige. Tänka på annat och koppla av lite.
Bilder på hotellet. Jag och Jessica kommer trivas!

fan

Publicerad 2012-05-28 14:55:50 i Allmänt

Haft en extremt bra helg. Fast det har blivit jobb varje dag. Extrem fylla i lärdags kväll och en helt sjukt bra kväll i Lund på hallands nation, lunds nation och herkules. Juste, efterfesten också. Haha, en del minnesluckor därifrån.
Jag trodde verkligen jag gjorde det bästa av situationen, men tydligen så blev allt fel ändå.
Det är svårt när man inte själv vet vad man ska göra för att göra situationer bra. Känns som att man försöker i onödan, för det finns ju alltid nått man gör fel.
Det gör mig så jäkla ledsen. Allt det där. Inte konstigt att jag tappar hår och läkaren frågar om jag känner mig stressad. Jag ahr aldrig haft ett mer lugnt schema än vad jag har nu känns det som, men det psykiska gör mig extremt stressad. Känner mig helt jävla vilse. När man äntligen hittat sig själv och insett hur man vill ha det och vem man vill vara, då faller allt utanför isär.
Fan asså, blir så arg.. men mest ledsen. Otroligt ledsen.
jag måste skriva av mig, så är det bara. Anta inte saker. Prata med mig istället.



today's

Publicerad 2012-05-24 23:09:39 i Allmänt

har hunnit;
  • bränna mig på rumpan
  • varit hos läkaren
  • hittat tre apsnygga kavajer och velar nu vilken som ska få följa med hem imorgon
  • jobbat
  • ångrat att jag inte stack till varken gymet eller joggingspåret
  • hittat en "gammal" (= aldrig anänd från förra sommaren) byxdress i jeans
  • letat resor och hittat en del som ser lovande ut
  • ta en massa egobilder med kass-kameran som inte va så kass i rätt ljus
  • mejlat två gamla lärare (påminelse, måste svara deras svar imorgon!)

trött tjej

Publicerad 2012-05-24 00:31:14 i Allmänt

What a day. Inte mycket vettigt gjort må jag säga. Behövde en latdag i solen. Att man fått fär syns bara ytterst lite, men det kommer väl.
Jobbade mellan 17-22. Helt sjuka arbetskamrater vissa alltså, haha! Tiden gick jäkligt fort och helt plötsligt ligger man här och borde sova, men läser bloggar och kollar sex and the city.
kassa mobilbilder nuförtiden. har ju bara en kass kamera som aldrig får hänga med så, så får det bli. får bli önskning till 20-års dagen! ny kamera alltså..

Start where you are. Use what you have. Do what you can.

Publicerad 2012-05-23 13:32:06 i Allmänt

Bra motto! Legat i solen hela dagen. Ögonen är helt igensvullna av allergi för pollen. Glömde såklart att ta tablett imorse. Inte alls kul. Blir extremt rastlös av att bara ligga i en solstol.
Att man går ooch väntar på både brev och mail gör inte saken bättre alls..
Nä, måste få mer färg nu. Skulle bara in och få i mig några ögondroppar och piller mot allergin.

träning nu

Publicerad 2012-05-22 16:58:59 i Allmänt

Svettats ihjäl lite idag. fyfan. Skönt ändå. Ätit rätt och ätit mycket. Skänt det med. Nu till ett kibox pass på friskis mot pappa. Tung, men träningen börjar ge lite resultat.

morning

Publicerad 2012-05-22 13:10:12 i Allmänt

Tidig morgon imorse. Vaknade kl 06.22 av mig själv och kunde icke somna om. Lika bra att gå upp. Befann mig hos läkaren lite efter åtta och var klar innan nio. Tänkte att jag tar en sväng inom hm för att köpa bikinin jag ville ha. Jovisst, dom öppnade ju klockan tio såklart. Vandrade runt i stan, köpte kaffe, och fick tillslut köpt min jäkla bikini. Men äntligen en ny helsvart bikini. Najs. Inte dyrt heller var det.
Nu ligger jag ute i solen och svettas ihjäl. Ikväll blir det träning och lilla tror jag. Pussss

tjennare

Publicerad 2012-05-21 23:32:50 i Allmänt

Okej, ligger i sängen nu och kan äntligen pusta ut (lite). En veckas arbete är över och imorgon är jag ledig. (Antagligen min enda lediga dag denna vecka med förhoppning om jogg på lördag också.)
Hur skönt är inte det efter man har jobbat 8 timmar eller mer sen i torsdags. Visst fem dagar är inte mycket, men att stå upp och springa fram ch tillbaka blir rätt jobbigt när man gör det så länge flera dagar i rad.
Ville fira lite ledigt i sommarvärmen på lilla torg, men det var ingen mer än jag som ville det verkar det som. Kanske tur det, för jag har träningsvärk och ska till läkaren imorgon och ta massa prover. Kanske inte är något, men nått känns fel och jag vill va säker, typ.
Så imorgon blir det väl joggingtur imorgonbitti igen, sen doktorn. Sen vill jag sola, får se hur det blir bara. Vill egentligen hinna köra träning 17.45. Får väl se!
Nu ska jag iallafall sova. Puss
Extremt söt och trött på jobb efter tio timmars jobb. Älskar dom svarta ringarna under ögonen och håret som numera liknar en råttsvans (p.ga. hur mycket jag har tappat, och fortfarande tappar).

"för på varje bild på oss, står jag tre meter ifrån er.."

Publicerad 2012-05-20 23:42:00 i Allmänt

Att sakna någon som befinner sig långt borta, eller inte alls långt borta, känns hemskt. Otroligt tungt i hjärtat. Man går igenom i huvudet vad som egentligen hände tjugo tuden gånger. Ett rätt svar hittas aldrig utan man försöker fokusera på framtiden. Men hur ska man göra det när den andra personen gått vidare och glömt bort allt?
Att sakna någon är hemskt, det känns så otroligt tungt i hjärtat, men att förstå att den andre personen inte saknar en, det, känns om möjligt ännu värre.

stulet citat

Publicerad 2012-05-18 09:57:15 i Allmänt

"Även om saker och ting är så annorlunda nu, så lova mig att du inte kommer att glömma våra skratt, våra skämt, våraleenden, våra samtal, våra planer, våra tårar, våra minnen, våra erfarenheter och viktigast av allt, vår vänskap."

oklart

Publicerad 2012-05-17 23:43:31 i Allmänt

Orkade inte gymet imorse, behöver numera tio timmars sömn var natt. Därför säger jag redan godnatt (detta borde jag skrivit för två timmar sedan). Har klyddat med resor och ätit glass hela kvällen. Inte bra för magen, men med huvudvärk och sånt får man unna sig lite.
Nä, nu säger jag godnatt och ser fram emot en lång jobbdag imorgon också!...

beacuse tonight...

Publicerad 2012-05-17 00:18:24 i Allmänt

stannar jag hemma. Mejbjuden till både utgång och grillkväll, men jobbet tar över. Mycket jobb nu. Måste få ut mer pengar. Siktar man högt så gör man. Dags att sova nu.
Orkar man gymet imorgon bitti innan jobb? återstår att se..

leighton meester

Publicerad 2012-05-16 23:17:51 i Allmänt

WOW, mina "kollage" suger. men denna tjejen helt ärligt. Grym inspiration. Snygg och söt, sexig och oskuldsfull, inte många som klarar att vara de samtidigt..

Tävling

Publicerad 2012-05-16 10:15:10 i Allmänt

OM jag vill vinna?!
Är med i en tävling på http://nyheter24.se/modette/ebbazingmark/ blogg och tävlar om den här snygga väskan. Jag vinner aldrig någonting, men snälla jag vill vinna denna gången. Behöver en ny liten väska som passar till allt. Min vita begagnade i skinn har tyvärr visat sig vara begagnad och ser bara extremt sliten ut.
Bättre att inte förvänta sig någon vinst, men nånstans hoppas man ju ändå....

nytt

Publicerad 2012-05-15 21:29:47 i Allmänt

Lagom dyra saker som fått hitta in i badrumsskåpet. Änsålänge helnöjd.
1. Ansiktskräm från welda som gör torr hy mindre torr. (tar dock slut foort)
2. Frisören rekommenderade denna marockanska olja. Luktar vanilj, inte använt så länge.
3. Älskade B.B. Miracle cream. Haft ett tag nu, heelt fantastisk när man inte orkar foundation. (alltså alltid utom utgångar).
4. Ricenoolja, laxermedel som ska göra gott för håret. Får väl se...
5. ännu en Welda produkt som jag fick av mamma idag för mina kaotiska läppar..

Haha vänner kommer skratta åt detta blogginlägg, men vafan lite kul är det med sånt här...

shit day

Publicerad 2012-05-14 23:08:23 i Allmänt

Usch riktigt tungt när klockan ringde klockan 8 imorse. Jobbade två timmar och sen hem till massa gnäll och tjat, mindre trevligt när man har extrem mensvärk och känner sig tröttare än tröttast. Somnade och vaknade upp lagom till middagen och sen träning.
Körde en timmes cirkelgym, men kände att jag behövde lite löpning också så 2km på strax under 10min. Stolt, äntligen känns det aningen lättare när man springer.
Hela förra veckan gick bra utan carbs. När sen helgen kommer blir det dock inge bra alls. Alldeles för mycket alkohol i fredags (vilket ifs resulterade i en helt galen kväll!), och alldeles för mycket nuggets på Burger King när man jobbar stängning.
Denna veckan har jag sjuka jobbpass och imorgon är min enda lediga dag. Blir nog ganska kasst på matfronten då också.
Jaja, lever fortfarande på det jag fick höra i fredags. Har du gått ner i vikt sen sist jag såg dig? snygg kropp. Och ja, lite till men det håller jag för mig själv haha.

Har kollat lite på HMs pressvisning för höstsäsongen (ja, jag ar ju itne varit där då alltså, utan mer snokat bland storbloggare). Fastnade väl inte för något direkt tills jag såg den här tröjan (!). Underbar! Fastnade också för en svart keps med massa stenar på. Sparade tyvärr inte den bilden bara, ska se om jag kan hitta den igen dock, fin till inspirationsmappen.
Bild är från bloggarna på metromode.. (om jag inte minns helt fel)

when you feel like staying in bed all day

Publicerad 2012-05-10 15:46:11 i Allmänt

Mammas födelsedag. Uppe kvart i sju för att sjunga och inte kunnat somna om sedan dess. Legat i sängen i alldeles för många timmar och slötittat på kassa serier. Jag som skulle ut och springa och träna och allt. Känns inte alls kul i ösregnet faktiskt. Har faktiskt taggat mig själv till att börja ny "diet". No carbs. Inget godis/sötsaker och ingen BK mat. Händer alltför ofta på jobb när man är hungrig när man jobbar stängning att man tar för många nuggets eller chilicheese. Så dåligt. Ska även röra på mig varje dag. Antingen gym/ träningspass/ jogging eller PW. Ska även minska intaget alkohol till nästan obefintligt. Kör detta en månad och får se sen om man ens ser resultat. Började i måndags och änsålänge har jag klarat det bra. Förutom idag när jag inte orkat dra mig till gymet eller ut i spåret. Får se om det blir lite hemma-träning kanske.

Igår var jag på studyabroad och lämnade in alla ansökningspapper. Jessica (som jag får hjälp av), tittade på mina betyg och sa; du borde verkligen söka stipendium, det kan täcka upp till 25 av skolavgifterna. Hon sa att jag antagligen garanterat kommer få ett, hon visste bara inte hur mycket. Det varierar ju varje termin. Så, jag har nu satt mig för att fixa en stipendieansökan också. Kändes lika bra faktiskt. Jag behöver alla pengar jag kan få känns det som. Så nu har jag mejlat gala gymnasielärare och universitetslärare om rekommendationer. Hoppas på det bästa.

Mindre charmig bild på mig idag. Laxermedel i håret (don't ask typ haha!), och ovanligt slö och trött. Snart dags att fixa sig för restaurangbesök dock.

easy

Publicerad 2012-05-02 23:58:04 i Allmänt

Skriver för att lätta på hjärtat när saker och ting känns tungt. Därför jag inte skrivit nu på några dagar.
Valborg blev definitivt inte som planerat känns det som. Fast inte mycket var ju planerat. Jag stannade i Lund på kvällen och trots att vi ringde taxi i två timmar så känns det som att jag tog helt rätt beslut. Hade jättekul hela dagen. Trots alldeles för mycket dricka ett tag.
Idag har jag jobbat springpass (11-13 och 17-22). Ganska så skönt för jag hann ligga i solen en ganska bra stund ändå och få lite färg. Ledig imorgon så får bli ännu mer sol imorgon.
Måste komma igång med träning alltså. Haha, behöer någon som drar mig till träningen typ. Därför det var så jäkla skönt att gå på någon form av träning i grupp med andra. Usch vad jag saknar taekwondon.

Jag är besviken ända in i hjärteroten (haha), men det känns ändå jäkligt bra nu. Tar avstånd nu. Vet hur läget ligger nu. Trist, men vad ska man göra.

Haha, var med om en massa sjuka killar på valborg faktiskt. Folk sa de mest konstiga sakerna till mig. Heerregud alltså! Sånt händer bara i Lund. Och efterfesten? aalllltsåååå..
Ångest att min mobil hade dött bara.... hade ju fått smset jag ville ha, men kunde inte se de förrän dagen efter = för sent. BUHU <3

Har bokat ett möte med studyabroad nu nästa vecka, så att jag äntligen ska få in alla papper. Oh, jag vill jag vill!
Nej puss och godnatt nu!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela