eemelieaandersson

trött

Publicerad 2012-10-26 23:18:50 i Allmänt

så extremt trött. Vet inte varför. Har sovit jättelänge inatt och bara haft ett seminarium på tre timmar idag. Har nog skaffat mig en liten secret crush.
Förstår fortfarande inte varför jag försöker trycka undan mina känslor. Varför jag försöker låtsas som att jag inte har några känslor för dig, när jag egentligen har det. Känslor blir bara jobbigt. Jag har inte tid för jobbigt. Jag orkar inte jobbigt. 
Istället är jag sympatigravid och behöver kissa oftare än en gravid, och har sjuka cravings på det mesta. Känns jättebra. Jobb hela dagen imorgon, och får väl se hur det blir på kvällen. 
Nä nu stängs mina ögon av sig själv...
Godnatt från trött och osminkad tjej..

just nu är det mycket

Publicerad 2012-10-24 15:13:14 i Allmänt

Spenderar all mina vakna tid till att plugga typ. Skjutit det sociala livet lite åt sidan. Pluggar jag inte så har jag ångest för att jag inte pluggar, eller för att ag har massa annat att ta itu med. 
Idag var extremt jobbigt att ta sig upp från sängen, och såklart är därför också den obligatoriska seminariumet kl 8 inställt. Jobbigt värre. Skulle plugga en massa men blev mycket snack men kompisar istället. Lite fick jag gjort, och ska få ännu mer gjort nu snart efter en powernap tänkte jag. Shit asså, denna kursen är så mycket mer krävande än vad jag någonsinn föreställt mig..
Självklart kommer därför bloggen inte updateras allt för ofta nä

stress

Publicerad 2012-10-18 22:21:17 i Allmänt

Uhouf, så mycket att göra. Klockan börjar bli mycket och har hunnit långt ifrån allt plugg jag skulle hunnit, och måste sova nu för att orka imorgon. Skola mellan 8-17 (två föreläsningar och plugg där emellan). Sen direkt till Emilia och förbereda sig för kvällen. Så nu ska jag fortsätta läsa tills mina ögon slocknar av sig själv. Godnatt
Ville ha ett mörkt läppstift, hittade inget, men köpte en mörk läppenna. Tänkte man kunde måla hela läpparna med den istället. Riktigt snygg färg! tyvärr sugs det upp olika mycket på läppen så ser lite fläckigt ut. Synd! Får väl leta efter ett läppstift istället..

beställt

Publicerad 2012-10-18 14:33:50 i Allmänt

Har ett tag funderat på att gå på någon detox. För att rensa ut skit i kroppen. Finns ju detox man gör själv genom att undvika socker, halvfabrikat, alkohol m.m. Men känner att det rensar nog ungefär lika mycket som en GI diet (vilket jag följde tidigare). Har därför nu faktiskt beställt ett Detox paket som man ska blanda i 1.5 Liter vatten dagligen i 20 dagar. Tycker det låter extremt klång tid, men ska faktiskt försöka. Självklart ska man samtidigt inte röka, dricka alkohol, äta socker, träna regelbundet och sådär. Därför dska man få in det under 20 dagar där man inte har något festande eller jätteansträngande inplanerat. Kan bli svårt att hitta. Ska dock bli jävligt intressant att se hur kroppen kommer reagera. Fick höra att man får extrem huvudvärk i början (självklart får man inte ta huvudvärkstabletter). Kan bli jobbigt, men tror det gör en gott efteråt. Jag är liksom alltid sjuk och har inte levt alls hälsosamt på senaste. Kan bli en liten kick på att komma igång med träning och få bort sockersug. Även att vara utan alkohol såklart. Svåraste blir nog att man inte får dricka te och kaffe. Hur fasen ska man klara det liksom.
Självklart räknar jag med att gå ner typ två kilo, men inte därför jag vill göra detta. Dom kilona kommer man gå upp igen direkt när kuren är slut. Hela kroppen rensas ju innifrån och ut. Det är ju liksom inget viktminskninspreparat.
I den jag beställde är innehållet detta;
Björk, älgört, kronärtskocka, maskros, kardborre, styvmorsviol, fänkål, blåstång och tamarind. De här örterna kombineras med grönt te, som är en antioxidant och som skyddar cellerna mot fria radikaler.
Alltså bara naturliga saker. Näe kommer bli spännande detta!

lycka

Publicerad 2012-10-17 22:20:00 i Allmänt

Fyfasen vilken bra dag. Riktigt jävla lycka hela tiden. Plugg hela morgonen. Sen en tre timmars seminarium with an short test about the literature. Tre frågor, well you all passed the test. Hell yeeaah. Gjorde bort mig i mitt engelska snack inför hela gruppen såklart, men vad gör det. Gick till tåget med Johanna, som är lika störd som jag, speciellt när hennes hormoner är helt knasiga. Haha! Skönt med nya människor! 
Stack till jobb, men behövde inte jobba så stack till stan och kolla lite i affärer. Helt meningslöst och borde pluggat menmen. Stack hem till mamma och åt och nu är jag ensam hemma och kommer aldrig kunna somna trots brist på sömn och lecture kl 08.00 imorgon. Kaos. 
Det löser sig. 
Vet inte om det är vitaminerna jag proppar i mig eller vad det är, men nånting gör mig lycklig just nu. Och jag gillar de.


läsa läsa läsa

Publicerad 2012-10-16 22:20:05 i Allmänt

Mycket plugg idag. Fortfarande inte klar men såg att jag började ett imorgon (sweet!). Firat Emilia med att äta på Mando idag. Lika gott och trevlig som vanligt såklart. Träffa på Nata och Nino. Lyckades glömma mina handskar på espressohouse och letade galet efter en halsduk och ett mörkt läppstift. Nu har jag nästan lite brottom, måste hinna ringa ett samtal, måste hinna dricka te, måste hinna läsa lite till och måste hinna sminka av mig och sånt där. Dags att ta itu med saker och ting känner jag. 
Fick spel när jag sminkade mig i dagsljus idag. Kände att det kanske blev lite mycket smink, men kameran gillade nog det lite iallafall..
Och ja, på min gamla pjamaströja är där hjärtan och står hug me....

det där med bekräftelsebehov........

Publicerad 2012-10-15 21:56:37 i Allmänt

har gått till sin överdrift. Framförallt på facebook känner jag.
Har varit uppe sedan fyra imorse och det sätter sina spår på humöret. Måste bli av med min jävla hosta och skaffa ett nytt träningskort. Nytt mål - någorlunda fit om 5-6 månader. Lycka till till mig, tack! 
Trodde jag skulle dö lite idag när jag höll på att trilla ner i frysdiskarna på Coop i Ängelholm för att räkna frysta kanelbullar. Fingrarna hör iallafall på att trilla av. Trots en extremt lång dag har den endå gått ganska fort. Ikväll kom Lina förbi en stund, vilket såklart var trevligt. Men försinkade min pluggtid som aldrig blir av haha! Blir nog ingen skola för min del imorgon, har alldeles för mycket plugg. Synd bara att här är kallare än Nordpolen i vårt hem. Kommer aldrig kunna somna, och lär väl frysa ihjäl på kuppen. 
Imorgon fyller bästavän år. Ut och äta med dom två finaste människorna. Har inte sett någon av dom på alldeles för länge! Trevlans trevlans. Näe, dags att ringa chefen och höra hur man jobbar i veckan, och så såklart gå och lägga sig....

just like the donkey in shrek

Publicerad 2012-10-09 23:18:10 i Allmänt

När alvedonen verkar så svettas jag. Hosat så att jag har träningsverk i magen och har svårt att andas. Kan va att det blir läkaren imorgon, vågar inte ha fått lunginflamation. Febern är konstant hög och feberdrömmarna gör mig galen. Samtidigt försöker jag få in alla Englands kungar/drottningar, viktiga personer, stora händelser och krig fam tills på fredag. Det kommer inte gå bra. Orkar knappt se på tv ens. Har några timmar på kvällen när alvedonen verkat ett tag som jag kan plugga lite. 
Usch det var längesedan jag mådde såhär kasst av sjukdom. Hatar det! och har inte tid alls att vara sjuk...

kall och ensam

Publicerad 2012-10-07 23:48:03 i Allmänt

Fyy.. vad jag mår dåligt. Kan inte andas och fryser ihjäl. Ligger nerbäddad iklädd pjamasbyxor, t-shirt och tjocka stickade strumpor. Under duntäcke, överkast och fleecefilt. Tror jag har feber nästan. Vaknade upp jättebakis imorse. Eller jag menar typ fotrfarande full. Sen blev det jobb där jag såklart lyckades tappa ett glas vatten i knäet på en kille. Skitbra jobbat Emelie. 
Kvällen igår gick extremt fort. Hade nog varit roligare om jag hade mått bättre, men kul att träffa Sofie såklart!
Nu måste jag sova. Har ingen skola imorgon, men extreeeemt med tentaplugg. Wish me luck!
Bilder från iphones hittade på facebook från igår.

Memories will be memories..

Publicerad 2012-10-01 21:59:00 i Allmänt

La precis på telefonen efter att ha snackat med Lina i typ minst en timme. Härligt när man bara kan snacka om ALLT med en så nära vän fast det var ett tag sedan man träffades. Diskuterade problematiken med facebook/bilder på sig själv... Intressant typ, haha!!
Usch försöker finnas för en av mina absolut närmsta vänner så mycket jag kan, men det är inte lätt när man har tenta snart och mycket jobb samtidigt. 
Samtidigt så har folk börjat höra av sig som man inte trodde skulle höra av sig. River upp gamla minnen och intalar mig själv att jag inte bryr mig fast jag kanske någonstans gör. Det blir en annan sak när man börjar snacka om sånt som hänt. 
Nu håller jag för övrigt på att bli övertalad att åka till Norge. Till en helt och hållet desperat kille. Alltså vad är det med folk när hösten kommer?! Alla blir helt knäppa..
Nä godnatt på de..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela