eemelieaandersson

det där med känslor

Publicerad 2012-07-24 01:57:38 i Allmänt

Jag ler fortfarande åt fina komplimanger jag fick i torsdags. Kommer leva på dom ett tag till känner jag. Helt underbart att få komplimanger, speciellt om man märker att dom verkligen är äkta. 
Jag trivs bra som det är nu, men jag är så rädd att jag sårar folk även fast jag inte gör något. Det är inte alls kul. Antingen får man allt, eller så får man inget. Just nu sitter jag i en jäkligt bra sits och har flera runt om mig som jag kan prata med och som ger mig fina komplimanger. Jag suger lite på karamellen, men känner mig långt ifrån schysst, 
Men vad ska man göra mer än att vara ärlig? Att förklara läget måste räcka. Jag är inte mer än människa, och tyvärr kan jag inte styra mina känslor. Jag faller alltid för fel person om jag faller. Nuförtiden vågar jag inte falla. Eller har inte vågat det på länge. 
Usch jag känner mig lite elak, samtidigt som jag själv såklart trivs med uppmärksamhet. Snart kommer allt vända.. Och snart kommer jag vara elak, trots att jag inte gjort något.

lite kvar

Publicerad 2012-07-23 22:40:23 i Allmänt

ladda över musik, tvätta sista maskinen, sätta igång diskmaskinen, klora poolen och packa ner det sista. Nä nu är det inte mycket kvaar faktiskt. Känns skönt.
Har haft en bra vecka ensam hemma. Dock inte alls som jag tänkte mig att den skulle bli. Har druckit för mycket, haft jättekul och gjort bort mig en massa. Tur att man fortfarande kan skylla på att man är ung och dum. I lördags var liksom inte okej. Jag blev typ 16 igen och helt ärligt så minns jag inte ens själv vad som riktigt hände.
Får definitivt bli ändring på detta nu. Ska bli skönt att först få komma iväg till värmen, sen att komma in i sina rutiner med rätt mat och träning igen. Saknar träningen, men inte haft någon ork alls denna veckan. Helt sjuk att jag innan semestern gick ner dom kilona jag ville (4kg) och nu efter en månads uppehåll har man gått upp allt igen. Tur att man inte är tjock ändå liksom, för då hade det ju verkligen sett för jävligt ut. 
Tar med mig joggingskorna till portugal även fast det känns som att det inte kommer bli någon löpning där heller direkt. Haha! men OM!
Hade kunnat tänka mig magen som den såg ut innan semestern. I början av semestrn utomlands vill man inte ta bikinibilder för då är man för vit, men i slutet vill man inte ta för då är man för uppsvälld. äärleeet!?
 

summer time sadness

Publicerad 2012-07-23 13:57:51 i Allmänt

Blue jeans, white shirt
Walked into the room, you know you made my eyes burn
It was like, James Dean, for sure
You're so fresh to death and sick as cancer
You were sorta Punk Rock, I grew up on Hip-Hop
But you fit me better than my favourite sweater, and I know
That love is mean, and love hurts,
But I still remember that day we met in December 
 
 


 
 

wääääääää

Publicerad 2012-07-21 22:43:48 i Allmänt

GaleT. Magen mår inte bra, inte huvudet heller, inte kroppen heller, inte sömnen heller. Men vafan kör vi igen då. Pussss
 
Osminkad trött jävel innan idag
Får man för att man sitter utomhus och dricker kaffe. Fet fågelskit. ApNajs!

2012-07-20

Publicerad 2012-07-20 20:07:17 i Allmänt

Idag vaknar jag av att mobilen ringer, då skulle jag varit på jobb för en kvart sedan. Lite panik stressar som fan och lyckas ta mig till jobb, där dom egentligen mer skrattar åt mig än skäller ut mig. Tur det aldrig har hänt tidigare! 
Igår blev det Båstad trots lite om och men. Säger det, man ska alltid ha låga förväntingar. Alltid. 
Hade en riktigt bra kväll. Mycket skratt och mycket sprit och fint folk. Trivs. 
Nu kommer snart malin och gabbi för att chilla här ikväll. Jag hade på ett sätt velat ut.. men samtidigt nä. Har förstört min kropp totalt denna vecka när jag varit ensam hemma.. Rehab får det bli nästa vecka i Portugal. Verkligen.

på en millisekund förändrades allt. Förändrades du och förändrades jag.

Publicerad 2012-07-19 15:04:56 i Allmänt

Jag vet inte vad jag ska säga. 
Jag har ingen koll på nånting längre.
Jag borde göra både det ena och det andra.
Jag snackar med dig som om jag känner dig på riktigt.
Men egentligen så är alla onödiga känslor just det, väldigt onödiga.
Vänskap betyder inte längre vänskap, och det stör mig.
 
Två år gammal bild från Stockholm. Inte ett dugg söt, men glad tjej. 
 

medelhavet, sandstränderna, lyckan

Publicerad 2012-07-18 00:08:21 i Allmänt

Jag vill hem. Hem till värmen där jag trivs. 
Jag ångrar mina val för ofta nu. Kommer på mig själv och ångrar att jag ångrar. 
Det känns som om det kommer bli sista gången nu i år. Sista gången på rätt sätt iallafall.
Älskade Mecco stranden. Då hade man en fin kropp och en pojkvän, mer än vad man har nu minsann. Bilden är alltså från 2009. Det var en fin tid, men nu är det alltså stranden jag saknar, och portugal. Och den kroppen haha. Nä, jag har inga bilder på allt i portugal, för mig känns det liksom konstigt att fota i sitt "hem". Bara om man får besök typ. 

allt eller inget

Publicerad 2012-07-17 15:56:08 i Allmänt

Blev stressad och stack hem efter jobb. Vilket resulterade i att jag somnade och inte orkade ta mig in till stan. Får fixa allt på torsdag istället. Oehört trött hela tiden. Nätter/dagar, mornar som kvällar. Svårt att hålla mig vaken. Nu blir det snart jobb till tio och sen direkt hem och sova känner jag. Extrapass imorgon så jobb hela dagen då med. Usch ångrar lite att jag inte åkte till Portugal i lördags...
Ny hårfärg och ny kamera. Nöjd.
 

sometimes doing nothing just feels kind of good

Publicerad 2012-07-16 22:59:16 i Allmänt

Vilken helg! Helt amazing. Hade en underbar födelsedag. Vet inte om det var för mina låga förväntningar, mina fina släkt och familj eller mina fina vänner, men nånting va de minsann. Och helgen slutade ju inte där. Nä, detta va en bra helg helt klart. Idag har jag lyckats vara hemma och gjort ingenting alldeles för länge.
Lagade mat. Skulle bli soppa med köttfärs, det blev det inte. Jätteäckligt så åt två tuggor och dom lyckades jag bränna upp hela käften på. Mindre kul helt klart. 
Nu är det faktiskt dags för sängen, hoppas på att kunna ta mig ut i spåret imorgon bitti innan jobb. Men kommer aldrig orka de om jag somnar sent. Har en massa saker jag måste fixa imorgon känns det som, och ska in en timme tidigare på jobb. Jaja, har ju bara chillat idag så då får man ligga i imorgon. 
Lyckan över att man faktiskt ska börja plugga till hösten är ju faktiskt ganska stor. Hoppas nu bara att allt blir som jag tänkt med jobb, plugg m.m.. Och ja, fyfan vad jag inte kan sluta tänka på new york. Jag har inte kommit in än, jag har inte kommit in än... mantra i huvudet för att inte bli allt för besviken sen.
 
Btw, förebild

är det inte alltid så att det blir till vad man gör det till?

Publicerad 2012-07-12 00:21:31 i Allmänt

Först ville jag gråta. Tårarna nästan brände innanför ögonen och jag kände hur ont jag fick i bröstet. Sen slog det mig, jag blev inte förvånad. Länge har jag försökt bearbeta och inse vad det faktiskt är för folk man har i sin närhet, vilka man uppskattar och vilka man vet finns där för en. Saker och ting har förändrats så snabbt, men jag har lärt mig så mycket. Har lärt mig uppskatta sånt som man ska uppskatta. Jag har en lång väg att gå gällande både mig själv och gällande mina relationer till personer i min omgivning, men för första gången ser jag saker lite klarare. Man blir inte lika sårad av personer som man trodde stod en nära, för dem har tidigare bevisat motsatsen. Man lär sig, jag lär mig. Var jag har folk. Det känns otroligt skönt! Och även fast jag nånstans innuti blir otroligt sårad av egoistiska människor, så blir jag änd otroligt tacksam för att jag vet var jag har just den eller den personen.
 
Och guuud vad jag uppskattar otroligt fina vänner. Jag är sämst på att visa det! Absolut sämst i hela världen.. Men någonstans tror jag att dom ändå förstår. Det hoppas jag iallafall..
 
Förresten så ville jag inte fylla år. Jag vill inte ha all uppmärksamhet jag inte förtjänar. Jag vill inte få massa dumma presenter. Jag vill isåfall bara fira litet, med mina närmsta, med min familj, med släkten. Men nej, nu är allt uppochned. Släkten blir det inte p.g.a ett stort jäkla drama som varat allt för länge och inte ens är mitt fel. Familjen känns som ett stort skämt. Familj? Vadå familj? orka spela lycklig.... Fira med närmsta vänner? ja gärna. Dom som vill iallafall. Känns som att vi får se hur det blir. På nått sätt känner jag att jag verkligen försökt. Och jag vill gärna att allt ska bli så bra som möjligt. Men vi får se.. Ibland blir jag bara trött. 
Det enda bra med denna jäkla födelsedagen på fredag är att det antagligen blir den sista i Sverige på två år. Så kära nära, snart slipper ni! (skämt och sido). Jag slipper också. Skönt det med. 
Trots allt så är 20 ändå lite speciellt, och lite stort. Jag vill få en bra dag, och tänker inte låta folk förstöra. Punkt. Typ?
Men godnatt nu. 
Dags att sova och ta sig till jobb imorgon. (Ingen lust alls) Snart semester, snart semester... (krystad jäkla semester med happy thoughts and lies). Oh va trött jag är på det mesta här hemma! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela