eemelieaandersson

"goodbye my lover, goodbye my friend"

Publicerad 2011-12-21 18:04:17 i Allmänt

Idag har jag skrivit klart min hemtenta(snart), laddat ner ny musik, städat rummet, växlat pengar, fixat böcker, köpt vad som fattas till resan, varit med mollannollan. Ska snart börja packa.
Idag var det en kompis  som ville träffa mig och säga hejdå haha. Fina molly.
Tänkte mest säga hejdå. Och godjul. Ville också säga att detta året har varit det bästa någonsinn vad jag kan minnas. Har rest mycket. Kommit nära fina vänner. Tagit studenten. Börjat studera på högskola och levt studentliv i Lund. Ahh nä, detta året har varit helt jäkla amazing! Inte ens någon vinterdepp för att hösten har gått så otroligt fort. Bättre kan det bara bli med Malaysia resa imorgon.
Visst jag kanske inte har levt på bästa sättet eller hälsosammaste, men vad gör det. Har ju haft så jäkla kul. Trivs. Tänker inte ändra mig förrän förändringar sker. Typ?
Nu måste jag verkligen skriva sista på hemtentan. Och börja packa såklart..
Snart till värmen. Snart.

"dream a little dream"

Publicerad 2011-12-20 16:24:04 i Allmänt

Sitter med tenta. Såklart. Inte kommit någonstans idag. Måste måste bli klar idag. Måste! Måste fixa massa saker och packa imorgon juu!
Jag är sämst i världen på att fokusera mig på skolarbete. Vet nog allt vad alla gör på facebook eftersom jag kollar där varannan sekund.
Var och träna innan. Blev ännu tröttare. Lyckat! Nej men det var skönt. Var där lite för länge. (bättre de än att komma hem till tentan ju).
Okej jag har verkligen inget vettigt att skriva. Lika bra och sätta igång med pluggandet nuu!

"galna bananer"

Publicerad 2011-12-20 00:26:14 i Allmänt

Jag vill göra något galet. Typ, ta en resväska och åka tillförsta destination som flygplatsen visar. Nej, men ärligt. Lite för mycket ångest inför våren. Behöver jobb. Behöver någon som sparkar mig i baken. Behöver bestämma vad jag vill. Men det kommer. Nu är det hemtenta som gäller. Känslan när man nått klart så långt man planerat är fan bättre än ångesten man får när man inte hinner klart.
Ville träna idag. Men det blev en liten promenad med molly istället. Gör ingenting alls faktiskt. Blir träning imorgon bitti istället. Hej och hå siktet är inställt på något iallafall.
Godnatt hörru!

besvikelsen i någon annans ögon.

Publicerad 2011-12-18 18:56:15 i Allmänt

Berättar att jag inte haar några planer för nästa termin. Skulle man ju inte gjort. För ack vad jag är dålig då ju. INTE PLUGGA?! vad fan ska du då göra?
Som alltid har jag många planer. Prio ett till en början nästa år blir körkortet. Efter de skitet är över ska jag fan utomlands. AH, så jävla trött på detta. Vad jag ska göra utomlands? ingen aning. Det blir ett senare problem. Har faktiskt funderat på att gå igång med sökprocessen till newyork eller london till nästa höst. Måste ju göra nått vettig av mit liv eller hur va det nu?
Samtidigt känner jag mig så ung. Jag har så lång tid kvar innan jag ska va färdigutbildad och skaffa ett seriöst jobb och liv. Andra stunden känner jag mig gammal. Inga år får gå till spillo. Ska man bli nånting ska man bli det när man fortfarande är ung. Jobbigt.
Speciellt när det känns som att valet inte helt ligger i mina händer alltid utan man får en massa predikan om hur man ska göra och vad som är rätt eller fel. Låt mig leva mitt liv! Det kommer sluta bra.

"I can't belive it"

Publicerad 2011-12-14 23:34:52 i Allmänt

Känner mig lite smått korkad faktiskt. Borde ta fler korkade beslut kanske?
Imorgon borde jag gå upp tidigt, men jag borde också ha gått och lagt mig i tid. Får se hur det blir med den biten..

"ja men så kom igen"

Publicerad 2011-12-14 17:11:06 i Allmänt

Saknar min kropp för två år sedan. Kommit fram till att träning är något som borde läggas mer tid på. Fått ut hemtenta, och ja, det är jobbigare än jag trodde att det skulle vara. Har inte pluggat körkortsteori och har inte skrivit vad jag skulle i projektarbetet. Fan också. Det går sådär nu..
Inspiration...... eller nått

"kom på mig själv med att tänka på dig"

Publicerad 2011-12-06 23:37:59 i Allmänt

Har fina vänner som orkar med mig ibland. Även när man känner sig gnällig och behöver bli omtyckt. Nu ska jag sova. När amn beskriver hur man känner blir det aldrig rätt. Det blir mest konstigt och komplicerat..
"Jag gillar inte honom, känner inte honom, men STÖR mig extremt på att han är störd. Det gör mig ännu mer intresserad, sen blir jag störd på mig själv för att jag blir intressarad av en störd kille jag inte känner.."

"för dig skulle jag göra allting tusen gånger om"

Publicerad 2011-12-05 22:13:42 i Allmänt

Första hösten på flera år. Första hösten på flera år som varit så jäkla bra. Vinterdepressionen har varit framme typ tre dagar (kan man ju lätt skylla på mensverk!?). Också första gången på flera år som ingen kille finns i mina tankar eller mitt liv under hösten. Kan väl säkert vara någon koppling där gissar jag.
Jag har mycket att göra nu. Hela tiden fram tills den 22. Stressar, men får ingenting gjort. Körkortteori ska pluggas, observations uppgift ska göras, projektarbete ska göras, träffa männiksor man aldrig ser ska hinnas med och såklart en hemtenta till på de. Vilken känsla det kommer vara när man sitter helt färdig på planet ner till Malaysia den 22! Men vad händer sen. Jag har varit så inställd på allt nytt denna terminen att jag kanske lite glömt bort nästa år. Drömmar och planer finns det gott om, tid och pengar finns det däremot mindre av. Man får väl ta det som det kommer. Inviger det nya året på andra sidan jorden och kommer inte va helt klar med skolan förrän 13 januari. Efter det blir det ännu mer körkortssatsning (ska ta det!). Sen får vi se. Göteborg nånstans på vägen kanske?
Tänkte jag skulle träna imorgon, behöver träning även om jag kanske egentligen mer behöver plugga. Lite körigt.
Nej nu ska jag krypa ner i sängen, läsa lite kurslitteratur som sömnläsning och sova ut inatt.
puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela