eemelieaandersson

Fashion week

Publicerad 2013-02-13 10:56:47 i

Läkaren klockan 9 imorse. Fick reda på att jag har ett starkt hjärta, en förkylning på gång och att varje människa numera har svamp på tungan. Bra info, tack för den. Sitter på espressohouse och mailar och känner mig viktig. Roligare att kolla bilder från fashion week i ny. Style.com har bilder från varje visning, och det tar tid att gå igenom. Hoppas att jag nästa gång sitter närmre det hela. Om allt går som det ska, så ska det inte vara några problem.
Har även kommit fram till att jag vill ha böcker som inte är lönt att köpa. Tyvärr finns dom inte att ladda ner, annars hade det varit perfekt till min lilla iPad. Så istället för boken kollar jag the sartorialist blogg. Även där för många timmar att lägga ner om man ska gå igenom allt..
Vill iallafall ha ripped jeans, Celine tee och en sån där mössa.
Värdelöst vetande i knoooow !

Kärlek

Publicerad 2013-02-13 01:04:03 i

Jag vet inte vad det är med mig längre. Får ont i hjärtat och fäller tårar av att läsa bok om så stark kärlek. Blir ledsen och arg på mig själv och på dig. Blir glad över fina människor som dig. Känner mig som en gravid kvinna med hormoner som går upp och ner på tre sekunder. Besvikelsen när man märker att någon man trodde hade förändrats inte alls har förändrats. Besvikelsen när man inser att någon som betytt extremt mycket för en under många års tid, inte har känt alls detsamma. Jag önskar och trodde att jag brydde mig mindre, men det är alla småsaker som gör det större. Jag blir besviken på människor i mitt förflutna, samtidigt som jag är tacksam för allt och alla jag har idag. Just nu behöver jag träning, för att få bukt på humörsvängningarna..

Sjukling

Publicerad 2013-02-06 01:57:24 i

Hemkommen från stängning. Gick väldigt bra, blev klara en timme tidigare typ. Är extremt trött men ändå inte. Känner att jag håller på att bli sjuk fast att jag inte har tid för sjukligheter. Massa jobb och saker inplanerade. Ska väl faktiskt ta och sova nu. Eller försöka. Så svårt när man kommer hem sent efter stängning..

Arg

Publicerad 2013-02-05 01:48:50 i

Precis läst klart en bok som berört. På dom mest konstiga sätt. Med annorlunda men djup kärlek. Satt med tårarna i halsen mot slutet och slängde nästan ipaden när den va slut. Ingen vill ha ett sorgligt slut på en kärlekshistoria.. Att böcker och dess innehåll in beröra så pass mycket, konstigt..

Fint är det nu

Publicerad 2013-02-05 00:06:44 i

Går bra på jobb. Går bra med allt trots att det är mycket nu. Försöker att inte bli kär. Trött 90% av dygnet. Måste börja plugga matte och ta tag i massa nödvändiga saker. Just nu ligger jag bara död i sängen och är tacksam för min lilla fina kise som jag kommer sakna..

live laugh love

Publicerad 2013-02-03 16:13:00 i Allmänt

Så längesedan jag skrev. Så mycket att göra. Så lite tid. Trivs på nytt jobb och umgås med fina vänner. Tar vara på tiden nu för snart väntar förändring. Mycket att fixa, men än så länge går allt bra. Träningen går sådär, men det får bli ett senare problem. Tröttnat på allt det här med dieter och grejer. Gick efter GI lite förut. Åt inte kolhydrater mer än i ytterst små mängder. Som tur för mig så funkar inte det när man jobbar på ett jobb där det endast serveras pasta, pizza eller sallad. Sallad är gott, men inte tillräckligt mättande för att sedan jobba i hur många timmar som helst. Äter alltså pasta var/vartannan dag nu för tiden. Resultet - gått ner två kilo. Förstår verkligen inte hur, men har kommit fram till att kolhydrater endast är farliga om man sitter på sin ända och inte gör ett skit. Annars, är det faktiskt jäkligt gott och gör att man klarar långa arbetsdagar. Dags att sluta med dieter! 
 
Åt sushi igår, men sitter och är sugen på sushi nu igen.Beroende*
Längtar bara lite till att jag flyttar hemifrån. Vill ha mitt eget nu.
världens bästa lillebror..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela