eemelieaandersson

håller käft och säger bara det jag borde

Publicerad 2012-03-29 22:48:49 i Allmänt

Just nu vill jag rymma långt bort. Just i detta ögonblicket. Jag kan höra allt som sägs även fast jag inte vill lyssna. Jag hade så rätt och det hatar jag, för nu blir det säkert samma sak igen.
Vad ska jag göra? Jag som inte kan eller vågar göra nånting, jag som fortfarande ses som ett litet barn fast att jag faktiskt vuxit upp och blivit en egen individ mer än någonsinn.
Så ja, jag håller käften stängd, inför er och dom.
När ska barn inse att dom har blivit vuxna, och när ska vuxna inse att dom är vuxna.
Grym motivation till mina framtidsplaner dock..
Nu blev det tyst. Nästan för tyst. Godnatt

everything new

Publicerad 2012-03-28 23:58:56 i Allmänt

Fan det känns bra nu. Allt går framåt i banor jag vill att de ska gå i. Jobbintervjuer, shopping, solsken och känslor. Fint. Vårtecken helt klart. Sökt engelskkurs till hösten, sparar pengar som en idiot och söker till NY till den kursen som börjar i början på januari. Flyttar fram det hela tiden känns det som, men jag vill känna att jag säkert har pengar så att jag klarar mig. Vill känna mig lite säkrare på språket också innan jag ger mig in i stenhårt pluggande på engelska. Hoppas nu bara att allt löser sig som jag vill. Ska ändå få in min ansökan snarast!
VIP kväll på topshop idag. Galet mycket tjejer som kastade sig över varenda plagg i en liten butik med DJ som spelade alldeles för hög musik. Jobbigt var det, mest jobbigt. Fick med mig tre klädesplagg hem för nästan 1000kr(!) får se om jag verkligen behåller allt.
Älskade dessa shortsen. Snyggt dipdyed färgade i lila/rosa/blå. Men helt ärligt kommer det aldrig att funka i malmö. Så mycket rumpa som visas så vet jag inte. Hade funkat i NY, och sthlm, men kanske inte alls i malmö. För mycket slisk och fördomar i denna stad.

citat

Publicerad 2012-03-14 08:45:47 i Allmänt

" Jag håller mig borta från det som kan såra mig, men jag har insett att i längden så kommer jag istället förlora på det. För allt sårar inte, alla sviker inte och det är något som jag måste lära mig. "

andas

Publicerad 2012-03-12 22:58:24 i Allmänt

På ett sätt gillar jag inte alls förändringar, inte denna förändringen som tydligen skedde nu för ett tag sedan. Samtidigt älskar jag förändringar, som den som skedde i slutet på förra sommaren, och som den som kommer ske förhoppningsvis snart.
Och finns det en gud, så ber jag för att bli frisk. Känner mig hängigare än någonsinn (kanske inte, men typ)..
godnatt

"and then he came to me asking if I was enjoying myself working as a model"

Publicerad 2012-03-10 13:07:32 i Allmänt

Satte på en film för ett tag sedan, tänkte det an väl vara mysigt en stund. HERREGUD, filmen är för fan aplång. Inte vad jag hade lust att göra idag. Försöker författa ett brev, lyckats skriva ett litet stycke. Måste, måste, måste få det klart!
Ikväll blir det jobb. Imorgon blir det jobb, nästa vecka blir det ganska mycket jobb.
Misslyckades igår, på en så simpel sak. Tråkigt, men får ta nästa helt enkelt. Synd bara att det är så jäkla lång tid tills nästa..

kaaaaaaassssst.

Publicerad 2012-03-07 20:51:32 i Allmänt

Säger godnatt kl 20.50. Fyfan, är för jäkla förkyld, orkar verkligen inte. Stackars mig, vill inte bli sjuk. Hade hellre varit någon annan stans än sängen just nu, men vad ska man göra när man mår som man gör och ska upp sju imorgon. Buuhuu!
Läsa en halvtimme, sen sova. Puss
Krya på mig

it's not easy, but it's worth it.

Publicerad 2012-03-07 12:19:49 i Allmänt

Vakna av mig själv klokan åtta imorse. Åt frukost och började sen plugga teori. Helnöjd med att ha pluggat enda fram tills nu. Nu får det bli en paus för mat och sen måste jag till bk och hämta min väska jag glömde igår. Vill ut i fina vädret ju!
Nu är det inte långt kvar. Jag tycker att jag kan teorin så den hoppas jag iallafall att jag klarar. Sen får vi se med uppkörningen...
Har annamat en diet som att man ska äta 6ggr om dagen. Har ätit två gånger idag redan och nu är jag hungrig igen så dags för lunch. Haha, det kommer aldrig funka! Men det är ju dags att börja träna inför beachen 2012. Usch orka!
Vill ha sommar, och min kropp som den såg ut när jag tränade taekwondo, och drack mindre sprit på helgerna haha!

aj

Publicerad 2012-03-06 10:08:50 i Allmänt

Tanken var att jag skulle slänga upp ett litet inlägg igår, men jag satt vid pappas dator och fastnade vid alla bilder som fanns där! Framförallt de från Malaysia (senaste resan), men även från Barcelona, Sevilla m.m. Kul att se hur man har förändrats. Från att ha varit en riktigt jäkla lite tjockis till att ha blivit jättesmal, till att bli normal som nu.
Tänkte att denna veckan skulle bli en bra träningsvecka eftersom jag är ledig från jobb ganska mycket. Började känna ont i halsen redan igår morse, och nu har jag verkligen ont i halsen. (Kanske för att jag går in för det helt fastän jag börjar bli sjuk - då blir man ju ännu sjukare). Var på en timmes PW med gabbi och sofie på morgonen, och sedan 75 minuter skivstång och konditions pass på kvällen.
Nä nu blev jag precis ledig halva dagen idag också, ska ta mig in till stan lite senare, men blir körkortsteori först känner jag.
Får proppa i mig kanjang och hoppas på att jag kan komma igång imorgon istället!

godnatt

Publicerad 2012-03-03 22:35:54 i Allmänt

Precis i det ögonblicket när man känner att man behöver få in någon ny i sitt liv. Någon som kan liva upp tillvaron eller bli en ny vän. Fina folk som är så otroligt trevliga. Blir lite glad i hjärtat.
Fan vilken positiv dag detta blev. Trots baksmälla och hela köret. Nä, nu blir det sängen. Godnatt denna lördagskväll

jag undrar vad jag gjort för fel nu

Publicerad 2012-03-03 20:30:53 i Allmänt

Vaknar upp i en soffa av att solen skiner men allting snurrar och det största ha-begäret är ett stort glas vatten. Usch vad man ångrar att man dricker. Fick inte ut något vettigt av det och har mått kasst både idag och igår. Får ont i magen och blir ledsen på fyllan, samtidigt som man trycker i sig tomma kalorier och bankkontot länsas. Nä, det borde bli ett väldigt långt uppehåll på den fronten. Kände att jag ville ta vara lite på den fina dagen ändå, så gick och satte mig på ett cafe vid kronprinsen och drack kaffe och åt croassiont (haha stavning?). Det fick bli frukosten. Sedan promenerade jag från kronprinsen hem till Videdal. En jäkla lång väg och tog säkert två timmar, men skönt också faktiskt. Förutom mega blåsor på hälarna av världens sämsta skor. Somnade direkt och nu blir det melodifestivalen.
På ett sätt är det skönt att vakna och bara känna ånger och missnöje, det är då man verkligen vaknar och inser att det är endast jag själv som kan förändra läget.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela