eemelieaandersson

IKEA, Brooklyn och sol

Publicerad 2013-03-31 00:36:38 i Allmänt

Okej, har fem minuter på mig att skriva ett blogginlägg. Här går allt fort i New York. Det händer så jäkla mycket hela tiden och det äör knappt så att jag orkar med tempot. Är inte helt van vid tidsomställningen och hur mycket man faktiskt vandrar runt. Ska man någonsinn komma in i att springa gata upp och ner femton gånger dagligen? Nja, känns lite tveksamt. Idag höll jag på att gråta. Jag stod och försökte låsa upp låset till min lägenhet i seriöst en och en halv timme. Bankade på dörren och ringde på ringklockan. En kille var hemma, men självklart hörde han ingenting. Två personer som bodde en våning upp gick förbi och den andre erbjöd mig att klättra ner från brandstegen in i "min" lägenhet. Där satt han och log och jag undrade varför han inte hade öppnat. Han fatta inte att låset innifrån var låst. Haha, asså ja. Det är ett litet trevligt ställe man bor på minsann, men det känns som att folk är lika förrvirrade som jag. Vem vet, jag kanske passar bättre in än vad jag hade trott. 
Annars då? Gaaaahhh, det har hänt så mycket. Det händer så mycket varje dag men ändå går tiden så fort. Man slutar aldrig bli förvånad av saker och ting i denna staden. Jag älskar new york verkligen. Var ute och åt igårkväll och kom fram till att det inte är lika kul när man inte är 21. Det får väl lösa sig typ.
Idag var det vår. Sol och varmt. Satt i T-shirt utanför IKEA och var varm. Och ja, jag och Fanny tog gratisbåten över till Brooklyn för att gå på IKEA. Var tvungen att handla galgar och lite sånt. Lunchen kostade oss 2 dolla roch bestod av två korv med bröd och en kanelsnäcka. Väldigt nyttigt och billigt. Får ju börja leva studentlivet fullt ut! Nä men aallmänt mysig dag. N måste jag börja fixa mig. Ska ut och äta ikväll igen. Se om man kanske kan få i sig en öl åtminstone...
Jag saknar er alla i Sverige såklart, men ledsen att säga det, jag vill inte hem! Inte än iallafall. Även om jag drömmer mig bort till min mjuka säng därhemma..

Löften är till för att hållas

Publicerad 2013-03-15 10:04:50 i

Har lovat att jag ska uppdatera mer nu när jag åker, och ja, det kommer. När jag har landat med allt. Just nu är det mycket som fixas och många att träffa och så. Djupa konversationer och lite tårar. Jobbigt att lämna folk samtidigt som man känner sig bekväm med tanken att jag vet var jag har alla. Alla utom en. Det löser sig. Allt löser sig alltid.
Idag har jag alldeles för mycket att fixa och skulle tagit tag i denna boken..

Det där med träning

Publicerad 2013-03-03 23:54:06 i

Äter fortfarande onyttigt och massa kolhydrater, vet bara inte vad jag tycker om det. Blir väl lite uppsvälld och visst hade magen varit snyggare utan, men tror inte det hade funkat att vara utan det alltid. Får bli lite i perioder. Mer träning krävs dock. Har försökt träna lite mer, men latheten sitter kvar. Var ute och gick en pw på 8 km idag. Det är väldigt mycket lättare när det är fint väder! Känns bra i kroppen när man tränat. Vill dock inte gå ner i vikt, vill att fett ska bli muskler vilket är jobbigt och tar tid. Tyvärr är det som försvinner först när jag tränar rumpan och brösten..
Förresten, jag uppskattar verkligen snälla kommentarer men du får gärna skriva vem du är!

It only takes one mind to fuck up the whole system

Publicerad 2013-03-02 02:17:00 i

För när det är helt mörkt och helt tyst kan inte jag sova. Kvittar om jag är full eller nykter, glad eller ledsen, trött eller inte. Tankarna blir för många för att kunna bearbetas innan man somnar. Enda undantaget är när jag är med dig. När man märker hur mycket någon faktiskt bryr sig, att personen tycker om en, och när man vågar släppa in personen, det känns äkta. Det behöver inte vara äkta kärlek, men just det där med tillit är stort. För mig är det stort. Det är svårt att tro att någon skulle vara annorlunda när man blivit sviken många gånger förut, men jag måste våga. Tjejer som killar, ingen relation är lätt att hantera, och visst trodde jag att jag skulle ha andra relationer än vad jag har i dagsläget. Har lärt mig se förändring som något positivt, nytt är både bra och dåligt, precis som gammalt är. Ibland måste man nog tänka efter vem och vad som faktiskt gör en lyckligare, vem som finns där när man mår dåligt, eller bara vem man vet bryr sig. Fan inte lätt nånstans. Men att säga upp relationer med såna som inte får en att vara lycklig, gör i slutändan gott. Nya dörrar öppnas, och samtidigt lär man sig så mycket.
Jag är så tacksam. Jag har så fina vänner, jag har en underbar familj och jag är kär för första gången på länge. Jag flyttar snart, och känner mig som om jag kanske inte riktigt förtjänar allt detta.
Jag skriver en massa skit ur mitt huvud. Behövs ibland när det blir för mycket.
Idag fick jag höra av en vän jag inte träffat på ett tag att jag strålar. Ser ut att må fantastiskt och är skitsnygg. Sånt får man verkligen inte höra ofta. Jag känner mig snyggare, för jag är betydligt mycket mer lycklig än vad jag var för ett år sedan..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela