eemelieaandersson

"Getting back with your ex is like taking a shower, getting out, and putting back on the same old dirty pair of underwear"

Publicerad 2011-07-31 23:37:59 i Allmänt

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Inget Barcelona, plugg i helsingborg istället. Ångest men blev ändå bra. Får hoppas på USA eller England i Januari istället.
Sitter och har kommit hem från jobba toch duschat, nu blir det dags för film och sova tidigt. Bor ensam och trivs fan ändå. Samtidigt ska det faktiskt bli skönt att få hem familjen.
Fan denna natten var skum. Trodde jag drömde allt, men nej jag fick verkligen ett samtal och ett sms från han. Vad fan liksom? Varför jag? Varför frågar du mig? Hur ska jag veta?
Jobbigt.

"glöm aldrig att du är huvudpersonen i ditt eget liv"

Publicerad 2011-07-15 10:50:43 i Allmänt

En timme och en kvart kvar. Oj, nu blev det brottom. Ska duscha, packa klart och hämta min cykel. Skönt ska det bli iallafall. Komma bort. Få lite sol och värme. God mat och allt. Hade en fin födelsedag.
Kom in på det jag sökte på högskolan! Dock lite osäker. Malin kom in på mitt andraval. Hade ju varit kul att gå samma. Och det hade varit lättare att gå i lund än helsingborg. Men helsingborgkursen låter roligare. Jobbigt läge lite va. Får ta och tänka över det lite. (till 1 augusti, glöm inte emelie!)
Lite sjukt att man träffar en människa ute, snackar lite på sms samma kväll men sen inget på en vecka. Helt plötsligt skriver människan och då visar det sig att han också ska flyga från kastrup idag vid typ samma tid. Dock till ett annat land men ändå lite kul haha! Då ses vi där sa vi.
Nä, dags att börja göra sig klar. Ska sitta  själv på planet. Långt bak. Familjen bokade andra biljetter så dom sitter långt fram tillsammans. Usch hatar att flyga.

I sesimbra i Portugal. Fan att man inte har den kroppen längre. Får jobbas på. Har övertalat malin att gå på kickboxning med mig sen efter Portugal...

thats what friends are for

Publicerad 2011-07-13 14:02:00 i Allmänt

Grattis till mig. Grattis till er. eller nått typ?..
Jag som skulle vara ledig idag och sola och springa och allt. Suttit inne och försökt fixa min dator hela dagen. Borde väl nästan snart börja fixa sig! Eller sova lite kanske. Ändå bra dag. Födelsedag o allt. Fina presenter, fina vänner, fin familj.
Blir lite störd på att man ens kan säga så. Hur mycket bryr man sig då egentligen. Visst jag hatar egentligen att vara i centrum och allt dedär, men ändå lite min dag.
Undrar om du eller du eller du skriver grattis. Inte någon tror jag. Nä, jag förstår faktiskt ändå.
Nej sova lite nu kanske, eller springa. Jobbigt val. Ikväll blire party iallafall!
Hugs n kisses you sweet thing

det går typ bra nu

Publicerad 2011-07-11 00:22:15 i Allmänt

Så jävla bra. Eller nått i den stilen. Portugal jättesnart. Inget jobb och massa mys och sol. Inget festande i malmö. (faktiskt skönt).
Drog ut lite sådär halvt spontant igår med mollymus. Kände att fan, malmö är inte rhodos när man står och vickar på röven i sina höga obekväma skor. Fuck detta sa vi och tog shot efter shot, bytte skor till platta och hade en jäkligt kul kväll. Jag hade det iallafall. Mindre kul att man gjort av med ca 1000kr på två dagar (falsterbo, slagthuset).
Födelsedag på onsdag. Vill men ändå inte. Jag menar hur ska de gå.
Är så jäkla trött på folk som är egoistiska. Det finns så extremt många i denna värld som är alldeles för egoistiska. För visst ska man vara det ibland! absolut, men fan inte alltid. Och hitta dig/sig själv. Det är inte lätt nu. Jag menar vad gör man, jobbar på bk och har ingen framtid. Visst har jag kanse en framtid, men jag vet ju inte hur den ser ut. Kan vara jobbigt att inte veta, men samtidigt kul. För ja jäklar vad jag insett att sverige är inget för mig mycket längre. MAX ett år till. Men då är det bara för det finns en utbildning som börjar augusti nästa år jag vill gå i London. Kankse. Eller santa barbara i januari. Vi får se.
Tanken var att jag inte ens ville med till Portugal med famlijen. Tur jag ändrade mig. Skönt det ska bli även om det blir lite intensivt hängande med familjen mot slutet. Nä, sommaren som planerat ser bara ut att bli bättre och bättre. Så jäkla mycket kul. Tiden går så fort. Snart kommer sommaren vara över. Jag menar, halva har väl typ redan gått, jag har bara hunnit en vecka i rhodos och varit en massa sjuk. Mindre kul.
Föresten så var jag i falsterbo/ljunghusen först, i fredags. Trots pencilin och allt var det trevligt. Gud vad man uppskattar människor som växt upp lite. Hittat sig själva och är uppriktigt trevliga mot alla. Speciellt tjejer brukar annars vara experter på att spela bitchar.
Jag känner att jag vill skriva mer, skriva exakt vad jag känner och tänker om dig eller dig. Men så blir det inte. Jag är bara trött nu. Trött för det har varit en lång dag och tuff natt, trött för att det känns som att det alltid är samma med samma människor, trött på.. ja både det ena och det andra typ eller nått. Framförallt jätteflugan i mitt rum som vägrar vara tyst.
jaja nä, livet är ändå fint just nu. Ska sova, jobba på mammas jobb imorgon, springa (ÄNTLIGEN FÅR JAG SPRINGA) och annat trams. godnatt och puss på gumpen

inte lätt

Publicerad 2011-07-04 01:16:03 i Allmänt

Nej, det är fan inte lätt. Inte nånting. Ligger hemma och är sjuk och går på pencilin. Fan vad man börjar fundera. Känner mig inte lika dålig längre så nu får man mest svårt att sova. Såg precis saker jag inte ville se.
Internet är en bra uppfinning. jäkligt bra. Men trots det är jag gladare när jag är utomlands och inte kan komma åt internet alls. Jag vill leva i nuet. Har svårt att göra det här. Minns varför jag vill flytta. Varför jag vill börja om. Varför jag vill bo där det är varmt.
Tror inte jag vill träffa någon. Även om pirrandet i magen är mysigt, nej orkar inte. This one is for you and me, living out our dreams. Mina drömmar.
Kom och tänka på det idag för första gången. Det kommer nog bli lite jobbigt ändå. Fast jag inte vet så mycket. Det var inte snällt. Antagligen det som var meningen också. Men jobbigt kommer det säkert bli. Nä, nu vill jag iväg. portugal rhodos vad som helst. Bara det är snart, och det är det. portugal iallafall. Man inser aldrig hur bra man har det egentligen. Strävan efter det omöjliga är alltid lättare att känna än lyckan för det man har.
Men hur blir det då när man tvivlar på det man har och inte har. Då blir det hela mycket jobbigare. Ingen står ensam. De finns många gånger då man tvivlar. Jag vet inte nu var jag har dig eller dig. Sånt får man helt enkelt lära sig.
Jag behövde skriva av mig. Tack och godnatt, nu måste jag sova. Trots mina problem med att somna på kvällarna. To much toughts right now...

happiness

Publicerad 2011-07-02 00:21:12 i Allmänt

Oh ja, lycka. Fyfan vad bra det känns. Hit me baby one more time. Hehe.
Ser en dålig film och borde sova, men har ingen lust. Jobb imorgon. Först bk sen på mammas jobb, kommer inte orka. Pencilinen tar död på mig. Magen är kaos. Kul att veta va. Borde boka tid både här och där. Måste bli frisk, boka tid på måndag. MÅSTE. Lägga en toning i håret? Ja kanske.
Portugal snart, fan va skönt med god mat, värme, frisk och bort från sverige. Sen ensam hemma sen ja galet.
Puss på de!
godnatt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela