eemelieaandersson

beställt

Publicerad 2012-10-18 14:33:50 i Allmänt

Har ett tag funderat på att gå på någon detox. För att rensa ut skit i kroppen. Finns ju detox man gör själv genom att undvika socker, halvfabrikat, alkohol m.m. Men känner att det rensar nog ungefär lika mycket som en GI diet (vilket jag följde tidigare). Har därför nu faktiskt beställt ett Detox paket som man ska blanda i 1.5 Liter vatten dagligen i 20 dagar. Tycker det låter extremt klång tid, men ska faktiskt försöka. Självklart ska man samtidigt inte röka, dricka alkohol, äta socker, träna regelbundet och sådär. Därför dska man få in det under 20 dagar där man inte har något festande eller jätteansträngande inplanerat. Kan bli svårt att hitta. Ska dock bli jävligt intressant att se hur kroppen kommer reagera. Fick höra att man får extrem huvudvärk i början (självklart får man inte ta huvudvärkstabletter). Kan bli jobbigt, men tror det gör en gott efteråt. Jag är liksom alltid sjuk och har inte levt alls hälsosamt på senaste. Kan bli en liten kick på att komma igång med träning och få bort sockersug. Även att vara utan alkohol såklart. Svåraste blir nog att man inte får dricka te och kaffe. Hur fasen ska man klara det liksom.
Självklart räknar jag med att gå ner typ två kilo, men inte därför jag vill göra detta. Dom kilona kommer man gå upp igen direkt när kuren är slut. Hela kroppen rensas ju innifrån och ut. Det är ju liksom inget viktminskninspreparat.
I den jag beställde är innehållet detta;
Björk, älgört, kronärtskocka, maskros, kardborre, styvmorsviol, fänkål, blåstång och tamarind. De här örterna kombineras med grönt te, som är en antioxidant och som skyddar cellerna mot fria radikaler.
Alltså bara naturliga saker. Näe kommer bli spännande detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela