eemelieaandersson

surt som en citron

Publicerad 2012-06-26 23:06:42 i Allmänt

Jag har totalt förstört min kropp en vecka nu. Druckit sprit som en alkholist och ätit skräp till varenda måltid. Jag har varit på semester. Då får det bli så och jag bryr mig inte. Då vill jag leva i nuet och njuta av varenda ögonblick. Tyvärr sätter det sina spår och exakt allt som sg bra ut innan man åkte, ser inte bra ut idag. Gått upp i vikt och blivit sjuk. Kroppens respons på hur man behandlar den, inte mer än förtjänat. Meeeen, jag vill träna nu. Jag behöver träna. Springa. AH! Behöver det för att må bra. För att känna mig glad och inte ha ont i ryggen. Nu ligger man här i sängen och tycker synd om sig själv istället. Visst, lite synd är det för jag mår kasst, men jag visste ju att det skulle bli så. Blir inte bättre heller när man får besked som kommer förändra hela ens framtid och livssituation. Pratar inte med någon, håller det inom mig. Kasst. Men vem bryr sig liksom..
Kollar reser igen. Har inte råd men jag måste iväg. Just nu känner jag att jag hör mer hemma i en svettig liten lägenhet i dina armar, än i min stora ensamma säng. Buuu, gnäll alltid gnäll.
Måste försöka sova nu. Har en massa saker att ta tag i imorgon. Men är helt orkeslös..

Lägger in lite bilder från resan då och då, blir för många att bara pumpa in direkt. Här är några från första dagen iallafall!
Frukost på vår lilla terass med utsikt över havet. Vattenmelon var ett måste.. (likaså resorb.)

Vårt lilla kök och matplats, saknar nudelkokandet mitt i natten! Eller ja, på morgonen..

Extremt liten trappa upp till ovanvåningen där vi hade sovrum och badrum, så jäkla fin liten lägenhet!
Hittade ingen direkt strand första dagen så låg på klipporna precis utanför vår lägenhet,

Utsikten därifrån var helt okej!

På den restaurangen stressade vi i oss en jättegod måltid en kväll bara för att vi skulle hinna till beachpartyt som var uselt. Vi tackade nä till gratis drinkar och servitören blev kär i mig. Grekerna alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela