eemelieaandersson

"glöm aldrig att du är huvudpersonen i ditt eget liv"

Publicerad 2011-07-15 10:50:43 i Allmänt

En timme och en kvart kvar. Oj, nu blev det brottom. Ska duscha, packa klart och hämta min cykel. Skönt ska det bli iallafall. Komma bort. Få lite sol och värme. God mat och allt. Hade en fin födelsedag.
Kom in på det jag sökte på högskolan! Dock lite osäker. Malin kom in på mitt andraval. Hade ju varit kul att gå samma. Och det hade varit lättare att gå i lund än helsingborg. Men helsingborgkursen låter roligare. Jobbigt läge lite va. Får ta och tänka över det lite. (till 1 augusti, glöm inte emelie!)
Lite sjukt att man träffar en människa ute, snackar lite på sms samma kväll men sen inget på en vecka. Helt plötsligt skriver människan och då visar det sig att han också ska flyga från kastrup idag vid typ samma tid. Dock till ett annat land men ändå lite kul haha! Då ses vi där sa vi.
Nä, dags att börja göra sig klar. Ska sitta  själv på planet. Långt bak. Familjen bokade andra biljetter så dom sitter långt fram tillsammans. Usch hatar att flyga.

I sesimbra i Portugal. Fan att man inte har den kroppen längre. Får jobbas på. Har övertalat malin att gå på kickboxning med mig sen efter Portugal...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela